inzercia, predaj, predám, bazár

Zeiss Ikon Contaflex

Kategória: Analógové fotoaparáty

Predám analógový fotoaparát na kinofilm Zeiss Ikon Contaflex Synchro-Compur. Má zabudovaný objektív Carl Zeiss Tessar 1:2,8/50mm. Fotoaparát je funkčný v zachovalom stave.
Fotoaparát je v používanom stave, má známky opotrebovania súvisiace s vekom (viď obrázky).
Zeiss Ikon Contaflex
Podobné inzeráty
Zeiss Ikon Icarex 35S BM a tri objektívy
Posledná zrkadlovka vyrábaná v sérii západonemeckým Zeiss Ikon AG Stuttgart (SL706 bola úplne posledná, ale tých existuje len pár kusov) z prelomu 60tych a 70tych rokov. Vznikla spoluprácou Zeiss Ikon a Voigtländera. Čiže táto genéza hovorí sama za seba. Telo Zeiss Ikon Icarex 35S BM Podstatne vzácnejší celočierny variant Všetky časy sú OK Hľadáčik OK, jasný a veľký Expozimeter viac-menej funguje (pri časoch pod 1/30 nie je úplne presný a univerzálne presvetľuje o +1EV - ľahko vykompenzovať nižším ISOm) Bajonet Icarex S pôvodným púzdrom Zeiss Ikon Skoparex 35/3.4 Čistý Ostrenie hladké Clona reaguje okamžite Zeiss Ikon Tessar 50/2.8 Čistý Ostrenie hladké Clona reaguje okamžite Zeiss Ikon Super-Dynarex 135/4 Poškodená MC vrstva na zadnom člene - v protisvetle môže mať problém, inak je OK Ostrenie hladké Clona reaguje okamžite Vrátane jednej pôvodnej Zeiss Ikon krytky (pasuje na každý z uvedených objektívov) a jeden pôvodný kochlik na objektív (jemne poškodený). Predaj len spolu. S týmto setom som roky aktívne fotil - vzorové foto bez problému na vyžiadanie pošlem. Osobne alebo na dobierku.
Zeiss Ikon Contaflex #FB7
Predám analógový fotoaparát na kinofilm Zeiss Ikon Contaflex Synchro-Compur. Má zabudovaný objektív Carl Zeiss Tessar 1:2,8/50mm. Fotoaparát je funkčný v zachovalom stave. Fotoaparát je v používanom stave, má známky opotrebovania súvisiace s vekom (viď obrázky).
Zeiss Ikon Ikonta A521
Malý a solídny skladací mechový stredoformát od Zeiss Ikon Stuttgart z 50tych rokov. Na 120 film, formát 6x4,5 - teda na jednu rolku 16 fotiek Odpružené skladanie a rozkladanie ide perfektne a sebaisto Objektív Zeiss Ikon Novar-Anastigmat 75/3.5 je čistý. Ostrenie ide hladko Poistka proti neželanej dvojexpozicii Mech je svetlotesný Uzávierka ACG Prontor-S funguje spoľahlivo na časoch rýchlejších ako 1/10. Pod 1/10 idú pomalšie ako by mali Samospúšť ide OK Len drobné známky používania S fotoaparátom som posledné roky bez problémov fotil. Osobne alebo na dobierku (+5€)
Stare fotoaparáty Agfa Billy Record a Ikoflex Zeiss Ikon
Po starom otcovi predávame zbierku starých fotoaparátov Ikoflex,Agfa,Zorki s púzdrami. Ikoflex Zeiss Ikon z roku 1930. serial no.H77504. Cena 100 EUR. Agfa Billy Record z roku 1930. Cena 100 EUR. Zorki 6 PM 2050 z roku cca.1960. serial no.660012678. PREDANE. Cena je pevna. Funkčnosť nie je overená ale sú v dobrom technickom stave.
fotoaparat Zeiss Ikon Ikoflex
Predám fotoaparát Zeiss Ikon Ikoflex: -model 1785/16 -sériové číslo H81215 -objektiv Novar-Anastigmat 1:3,5 f=7,5cm STAV: potrebné vyskúšať CENA: ponúknite KONTAKT: rumcent@ TELEFON: nie ODBER: osobný v BA
Fotoaparát Zeiss Ikon Nettar
Predám fotoaparát Zeiss Ikon Nettar f6.3 / 75mm Novar Anastigmat Lens. Cena 40Eur. Osobný odber Zilina a okolie. Cez víkend možnosť doviesť BB, BR.