inzercia, predaj, predám, bazár

Zenit 3M + Silver Industar-50 3.5/50 M39

Kategória: Analógové fotoaparáty

Zenit 3M je 35mm filmová zrkadlovka vyrobená spoločnosťou KMZ a vyrobená v rokoch 1962-70. Zenit 3M je celokovová zrkadlovka ktorá ma robustne a pevne telo ktoré je veľmi odolne. Fotoaparát sa bol svojho času veľmi žiadaný a vyhľadávaný medzi amatérskymi fotografmi pre svoje jednoduché ovládanie a stolový dizajn v štýle art deco. Fotoaparát disponuje zavitom M39 rovnakým ako majú fotoaparáty Leica, ktorými je tento fotoaparát inspirovaný. K fotoaparátu je aj originálny objektív Silver Industar-50 3.5/50, jedna sa o štandardný základný objektív ktorý je možne s adaptérom využívať aj na digitálnej zrkadlovke, objektív je pre svoj tomograficky efekt dodnes vyhľadávaný. Fotoaparát je v peknom stave ostrenie a clona idú pekne ľahko. Pri časoch B a 1/30 sa nedoviera plátno ostatne časy fungujú poriadku.
+ Originálne kožene puzdro Zenit 3M
⚫ Formát: 35 mm( kinofilm )
⚫ Typ: Zrkadlovka
⚫ Značka: Zenit
⚫ Typ zamerania: Manuálny
Preferujem osobný odber alebo pošlem aj poštou , Zásielkovňou
Zenit 3M + Silver Industar-50 3.5/50 M39
Podobné inzeráty
silver industar 50 3.5/50mm M39
Dobrý deň predám objektív Industar-50 3,5 / 50 je veľmi ľahký, malý a kompaktný. Zaostrovací krúžok sa otáča o 180 stupňov, minimálna zaostrovacia vzdialenosť je 1 meter, pri zaostrovaní sa predná šošovka otáča a trup šošovky sa predĺži o 1 cm. Počet lopatiek membrány - 7 kusov, membrána sa mení plynulo, bez pevných hodnôt. Objektív má montážny závit M39. Na objektíve nájdete stupnicu zaostrovacej vzdialenosti a stupnicu hĺbky ostrosti. Objektív disponuje pekným bokehom a jemnou kresbou. Objektív na svojom povrchu nesie známky používania, pochromovaná časť je miestami značne opotrebovaná, nemá to vplyv na funkčnosť. Optika je bez plesni bez škrabancov clona ide pekne ľahko ostrenie ide tužie treba ho rozbehať alebo premazať. ⚫ Ohnisková vzdialenosť: 50 mm ⚫ Maximálna clona: f/3,5 ⚫ Vonkajší materiál: hliník ⚫ Bajonet: M39 Preferujem osobný odber alebo pošlem aj poštou, zásielkovňou.
FED 4, Industar 52/2.8 , Leica zavit m39 l39 ltm
Sovetska klasika vychazejici z Leicy, dalkomer,vyjimatelny M39 objektiv Industar (Tessar). Brasna,popruh,krytka, film na odzkouseni zdarma.Vyborny stav. Nabizim vice,viz. moje dalsi inzeraty
Fed 3 + Industar 55mm f/2.8 N-61 (FAKE LEICA)
Dobrý deň predám tento sovietsky fotoaparát inšpirovaný fotoaparátmi Leica. Fotoaparát je v dobrom stave, nesie známky používania , časy pekne cvakajú. Naťahovanie ide ľahko, k fotoaparátu je aj originálny objektív Industar 55mm f/2.8 N-61. Objektív je čistý bez prachu a bez plesní, objektív vytvára úžasné fotografie so skvelým vintage efektom. Ostrenie aj clona idú ľahko. FED 3 má závitový držiak M39 zdedený z Leica II. Zaostrovanie sa vykonáva pomocou diaľkomeru. Fotoaparát je vybavený uzávierkou s rýchlosťami 1/500, 1/250, 1/125, 1/60, 1/30, 1/15, 1/8, 1/4, 1/2, 1 sekunda a režim B, k dispozícii je aj samospúšťou. Fed 3 je vyrobený z pomerne kvalitného kovu. K fotoaparátu je originálne kožené puzdro. + Originálne kožené puzdro ⚫ Formát: 35 mm( kinofilm ) ⚫ Farba: Strieborná ⚫ Typ zaostrenia: Manuálne ⚫ Bajonet: M39 Preferujem osobný odber alebo pošlem aj poštou, zásielkovňou.
Zenit b industar
Predam sovietsku zrkadlovku zenit b spolu s objektivom industar 50-2 spolu s krtytkami objektivu a tela
Predám  ZENIT  E s objektívom INDUSTÁR 50 F2
Predám Zenit telo 25e objektív Industar 25e
funkční zrcadlovka Zenit 3M, raný model 1962, dobrý stav
ze sbírky se prodá sovětská zrcadlovka Zenit 3M, poslední z původních Zenitů se závitem objektivu M39 a zároveň jediných sovětských "kapesních zrcadlovek" - s malým objektivem se opravdu vejde do větší kapsy a na sovětské poměry je i docela lehký. je k němu i kožená brašna. podle výrobního čísla vyroben jako v pořadí 307. v roce 1962 - takže se jedná o jeden z úplně prvních kusů tohoto modelu. nápisy jsou azbukou a gravírované (ke konci 60. let už byly natištěné). foťák je plně funkční, použitelný s filmem - závěrka cvaká přesně ve všech časech, i na bulb a 1/30, plátno se nezadrhává, neprosvítá a dojíždí úplně. samospoušť funguje, počítadlo snímků také, synchro blesku jsem nezkoušel. cívka pro navíjení filmu je součástí. objektiv Industar-50 je bez plísně. Na Slovensko posílám Packetou za 6 € na dobírku.