inzercia, predaj, predám, bazár

ZEPTER PANVICA, 1,6 L, Ø 20 CM, (ÚCHYTKA, POKRIEVKA)

Kategória: Ostatné

NOVÁ PANVICA, 1,6 L, Ø 20 CM, (ÚCHYTKA a POKRIEVKA)
Panvica s priemerom 20 cm, vyrobená z vysokokvalitného kovu Zepter 316L, umožní celoživotné varenie bez pridania tukov, pri nízkych teplotách a bez tvorby škodlivých toxínov. Panvica s 1,6 cm vysokým dnom a krásne tvarovanou oblúkovou pokrievkou objaví kuchárskeho ducha v každom z vás. Trojvrstvové kompaktné akutermické dno rovnomerne prenáša teplo do celej panvice a umožní varenie výnimočne chutných a zdravých jedál.
100 % ZDRAVÉ OPEKANIE BEZ CHEMIKÁLIÍ
Sada panvíc Zepter predstavuje dokonalých pomocníkov v príprave vašich obľúbených jedál. Panvica, vyrobená z vysokokvalitného kovu Zepter 316L, má pohodlnú nekĺzavú úchytku, ktorá sa neprehreje a oblúková pokrievka pomáha zachovať čo najviac výživných látok.
ZEPTER PANVICA, 1,6 L, Ø 20 CM, (ÚCHYTKA, POKRIEVKA)
Podobné inzeráty
Paella tupperware
NOVÁ IHNEĎ K ODBERU PAELLA 36 CM KULINÁRSKA KOLEKCIA ŠÉFKUCHÁRA Kľúčové vlastnosti a výhody: Panvica Paella s priemerom 36 cm má široké ploché dno s vypuklými stranami, vďaka čomu je ideálna na prípravu väčšieho množstva jedla. Dno panvice je trojvrstvové - tvorí ho vrstva hliníka pokrytá z oboch strán vrstvou nerezu, ktorá zaisťuje rovnomerné a efektívnejšie vedenie tepla. Dobre vyvážené, tvarované rukoväte zostávajú chladné na dotyk, čo umožňuje bezpečné používanie panvice. Priehľadná sklenená pokrievka umožňuje počas varenia sledovať obsah panvice. Zabraňuje tiež úniku pary počas varenia. Pokrievka udrží jedlo počas varenia vlhké a zabráni jeho postriekaniu. Panvica je vhodná na použitie v plynových, elektrických a indukčných sporákoch. Možno použiť aj v klasickej rúre ale bez skleneného krytu. Panvica a pokrievka sú vhodné do umývačky riadu. Panvicu Paella možno použiť na prípravu veľkých porcií jedál z ryže, tradičnej paelly, ale aj iných jedál vrátane hamburgerov, plnených paradajok, rizota, cestovinových jedál, rýb, tortíl. Rozmery: Panvica: 36 cm / 48,6 cm s rúčkami / výška 6,2 cm Kapacita 3,7 l Panvica s pokrievkou: 37,3 cm / 48,6 cm s rúčkami / výška 15 cm . Tupperware riad nereaguje s tukmi, kyselinami, zásadami a alkoholmi 100% originál
Zabíjačkové kotle VEĽKÝ LAPÁŠ + príslušenstvo tel.
Predaj kotlíkov sa momentálne koná v dňoch od STREDY do SOBOTY v čase od 8:00 do 17:30 hod. (SOBOTA do 12:30). Predaj sa koná v obci VEĽKÝ LAPÁŠ na voľnom priestranstve pri pošte(V navigácii si nastavte adresu: VEĽKÝ LAPÁŠ 283 alebo cez GOOGLE mapy zadajte našu webovú adresu: Objednávky prijímame na dole uvedenej emailovej adrese alebo telefónnom čísle. Ďalšie informácie o tovare, cenách a rozmeroch nájdete na našej webovej stránke: (stránka je ešte vo výstavbe).....Ponúkame na predaj rôzne druhy kotlíkov, kotlín a iného príslušenstva týkajúce sa varenia gulášov, zabíjačiek, grilovania ako aj sezónne tovary najmä na vianoce ako sú stojany na vianočné stromčeky a záhradná keramika v centre obce VEĽKÝ LAPÁŠ 7 km od NITRY smer VRÁBLE-LEVICE vedľa hlavnej cesty na priestranstve pri pošte. Z diaľnice R1 je to cca.4km odbočka VRÁBLE-LEVICE. Jedná sa o trhový predaj a ďaľšie info poskytneme na dole uvedenom telefónnom čísle alebo na ešte nie dokončenej webovej stránke Značky: Kotlík ,Smaltovaný kotlík, Medený Kotlík, Nerezový kotlík, Antikorový kotlík, Liatinový kotlík, Kotlina, Parák, Trojnožka, Pokrievka, Servírovací kotlík, Obruč, Grilovacia panvica, Paella panvica,Rošt,Liatinová grilovacia panvica, Kamenínová panvica, Pokrievka, Palica na opekanie, Ražeň na opekanie, Ražne,Horák pod kotlík, Plech na pečenie, Smaltovaný hrniec, Kastról, Pekáč na kačku, Zabíjačkový kotlík, Zabíjačková kotlina, Drôtený kôš na jaternice, Nadevák, Plnička na klobásu hurky a jaternice, Geleta, Galata, Nôž do mlynčeka na mäso, Doska do mlynčeka, Nátrubok na mlynček, Smaltovaný Vandlík,Smaltovaný Lavór, Farebná ciroková metla, Varecha, Vareška, Preš na hrozno, stojan pod vianočný stromček, záhradná keramika.
Kotlíky Nitra
Ponúkame na predaj široký sortiment kotlíkov a príslušenstva na guláš. Trhový predaj kotlíkov sa koná v centre obce Veľký Lapáš hneď pri hlavnej ceste v dňoch od STREDY do SOBOTY v čase od 8:00 do 17:30 hod.(SOBOTA do 12:30). Predaj sa koná na voľnom priestranstve pri pošte. V navigácii si nastavte adresu VEĽKÝ LAPÁŠ 283 alebo cez GOOGLE mapy zadajte adresu našej webstránky: Objednávky prijímame na alebo na dole uvedenej emailovej adrese. Ďalšie informácie o tovare, cenách a rozmeroch nájdete na našej webovej stránke: (stránka je ešte vo výstavbe)..VEĽKÝ LAPÁŠ je 7 km od NITRY smer VRÁBLE-LEVICE. Z diaľnice R1 je to 4km odbočka VRÁBLE-LEVICE. Značky: Kotlík ,Smaltovaný kotlík, Medený Kotlík, Nerezový kotlík, Antikorový kotlík, Liatinový kotlík, Kotlina, Parák, Trojnožka, Pokrievka, Servírovací kotlík, Obruč, Grilovacia panvica, Paella panvica,Rošt,Liatinová grilovacia panvica, Kamenínová panvica, Pokrievka, Palica na opekanie, Ražeň na opekanie, Ražne,Horák pod kotlík, Plech na pečenie, Smaltovaný hrniec, Kastról, Pekáč na kačku, Zabíjačkový kotlík, Zabíjačková kotlina, Drôtený kôš na jaternice, Nadevák, Plnička na klobásu hurky a jaternice, Geleta, Galata, Nôž do mlynčeka na mäso, Doska do mlynčeka, Nátrubok na mlynček, Smaltovaný Vandlík,Smaltovaný Lavór, Farebná ciroková metla, Varecha, Vareška, Preš na hrozno, stojan pod vianočný stromček, záhradná keramika.
Kotlíky Veľký Krtíš
Ponúkame na predaj široký sortiment kotlíkov, kotlín, kotlinových setov, panvíc, trojnožiek, horákov a iného príslušenstva týkajúce sa varenia gulášov, grilovačiek a zabíjačiek. Nákup je možný u nás v sklade vo Veľkom Krtíši ale až po dohode na telefónnom čísle sa môžeme stretnúť, lebo v sklade sa nezdržiavame. Ostatné veci z našej ponuky si môžete pozrieť na stránke: Značky: Kotlík ,Kotlíkový set, Kotlíková súprava, Smaltovaný kotlík, Medený Kotlík, Nerezový kotlík, Antikorový kotlík, Liatinový kotlík, Kotlina, Parák, Trojnožka, Pokrievka, Servírovací kotlík, Obruč, Grilovacia panvica, Paella panvica,Rošt,Liatinová grilovacia panvica, Kamenínová panvica, Pokrievka, Palica na opekanie, Horák pod kotlík, Plech na pečenie, Smaltovaný hrniec, Kastról, Pekáč na kačku, Zabíjačkový kotlík, Zabíjačková kotlina, Drôtený kôš na jaternice, Nadevák, Plnička na klobásu hurky a jaternice, Geleta, Galata, Nôž do mlynčeka na mäso, Doska do mlynčeka, Nátrubok na mlynček, Smaltovaný Vandlík,Smaltovaný Lavór, Farebná ciroková metla, Varecha, Vareška, Preš na hrozno, stojan pod vianočný stromček, záhradná keramika.
Kotlíky Veľký Lapáš
Ponúkame na predaj široký sortiment kotlíkov na guláš a na zabíjačky a príslušenstvo k nim. Trhový predaj kotlíkov sa koná v centre obce Veľký Lapáš hneď vedľa hlavnej cesty v dňoch od STREDY do SOBOTY v čase od 8:00 do 17:30 hod.(SOBOTA do 12:30). Predaj sa koná na voľnom priestranstve hneď vedľa pošty. V navigácii si nastavte adresu VEĽKÝ LAPÁŠ 283 alebo cez GOOGLE mapy zadajte adresu našej webstránky: Objednávky prijímame na čísle alebo na dole uvedenej emailovej adrese. Ďalšie informácie o tovare, cenách a rozmeroch nájdete na našej webovej stránke: (stránka je ešte vo výstavbe)..VEĽKÝ LAPÁŠ je 7 km od NITRY smer VRÁBLE-LEVICE. Z diaľnice R1 je to 4km odbočka VRÁBLE-LEVICE. Značky: Kotlík ,Smaltovaný kotlík, Medený Kotlík, Nerezový kotlík, Antikorový kotlík, Liatinový kotlík, Kotlina, Parák, Trojnožka, Pokrievka, Servírovací kotlík, Obruč, Grilovacia panvica, Paella panvica,Rošt,Liatinová grilovacia panvica, Kamenínová panvica, Pokrievka, Palica na opekanie, Ražeň na opekanie, Ražne,Horák pod kotlík, Plech na pečenie, Smaltovaný hrniec, Kastról, Pekáč na kačku, Zabíjačkový kotlík, Zabíjačková kotlina, Drôtený kôš na jaternice, Nadevák, Plnička na klobásu hurky a jaternice, Geleta, Galata, Nôž do mlynčeka na mäso, Doska do mlynčeka, Nátrubok na mlynček, Smaltovaný Vandlík,Smaltovaný Lavór, Farebná ciroková metla, Varecha, Vareška, Preš na hrozno, stojan pod vianočný stromček, záhradná keramika.
Predám oceľové panvice rôzne priemery. NOVÉ
Predám nové, nepoužité oceľové Paella panvice, vhodné na varenie všetkého možného. Vyrobené v Španielsku, od Vaello Campos. Viem poslať aj na dobierku, kuriérom na adresu. Cenník priemerov: - Panvica 34 cm - 11,00 Eur - Panvica 36 cm - 13,00 Eur - Panvica 38 cm - 15,00 Eur - Panvica 42 cm - 17,00 Eur - Panvica 50 cm - 25,00 Eur - Panvica 60 cm - 35,00 Eur