inzercia, predaj, predám, bazár

Zháňam klietku na potkany

Kategória: Drobné cicavce

Zháňam klietku na potkany, vysokú, priestrannú a veľkú. Chcem ju pre mojich 5 potkanov :) najlepšie niečo zo západného Slovenska, no ak by sa mi cenovo oplatilo, som ochotná si pre klietku prísť teoreticky kdekoľvek. Na fotke je moja predstava, plus mínus. Nechcem plastové dno, nič z dreva. Ľahko cistitelna, meniteľná a priestranná.
Fotky s cenami mi môžete posielať na tel.č.: alebo popr mail korcova.sara@

Vopred ďakujem za všetky ponuky.
Zháňam klietku na potkany
Podobné inzeráty
❤Potkaníky - dumbo, velveteen
Aktuálne: Vzhľadom na vysoký záujem odporúčam rýchle jednanie. Predám mláďatká potkaníkov rôznych znakov a farieb, v nasledovných varietách:- vzhladom na typ postavenia uší: + dumbo (s odstávajúcimi uškami po bokoch hlavy) + štandard (s hore uškami - klasické potkany) , vzhladom na typ srsti: + hladkosrsté + velveteen (s vlnitou srsťou, foto č.1) - pekné, zdravé, takisto rodičia nikdy netrpeli chorobami - mláďatká sú odmalička socializované, veľmi kontaktné, hravé a zvedavé, nehryzú, zvyknuté na ruku a manipuláciu - nenáročné na starostlivosť, vhodné aj pre začiatočníkov, rodiny s deťmi, super miláčik - zvieratá TOP kvality, rodičia dovoz zo zahraničia, čistá línia - zaručujem kvalitu a zdravie zvierat, dlhoročné skúsenosti v chove... -------------------------------- PONUKA: Ihneď k odberu: (77,81 rezervované) *61-70 od 7.11. *76-84 od 25.11. *85-90 od 2.12. Vysvetlivky: S-standard, D-dumbo, V-velveteen, H-hladkosrstý, modrá farba - samec, červená - samica, *-červené očká Cena: (zodpovedá kvalite) 8€/kus (DH)dumbo hladkosrstý 6€/kus (SH)standard velveteen - info o cene e-mailom/SMS Bližšie info e-mailom: potkanikyodnaty@, SMS. . Preferujem WhatsApp, Viber pre rýchlejšiu komunikáciu. NIE VOLAŤ!!! Prosím len seriózne, priame jednanie. Vďaka za pochopenie. Potkany z rôznych vrhov, farieb, variet je možné medzi sebou kombinovať (nebijú sa, všetky mláďatká vyrastajú spolu, sú na seba zvyknuté). Odporúčam vždy minimálne 2 ks, potkany sú spoločenské! Inzerát platí do zmazania. Ponuku pravidelne aktualizujem, vždy aktuálne info o potkanoch. S chovom mám bohaté skúsenosti a rada poradím. V prípade akýchkoľvek nejasností, problému, potreby rady kontaktujte priamo a výhradne mňa! Viac o mojom chove tu: alebo na FB stránke: Potkaníky od Naty #potkaníci
predám potkany
predám 2 potkany aj s klietkou, napájadlom, miskou na jedlo, guľou do ktorej ju môžete dať a podstielkou. potkany sú obe dievčatá, cca 5 mesiacov staré.
Darujeme tri potkany ( samičky)
Dobrý deň darujeme tri potkany samičky :) Ak by ste chceli aj klietku tak ju predáme za 35€ Miska na žrádlo a napájačka na vodu za 5€ Potrebujeme ich dať do nového domova zo zdravotných dôvodov a aj z toho dôvodu že nemáme čas na ne.
Klietka pre škrečky, potkany, pieskomila
Predám klietku pre drobné cicavce.(Potkany,škrečky, pieskomila..Cena pevná.
Darujeme tri potkany ( samičky)
Dobrý deň darujeme tri potkany samičky :) Ak by ste chceli aj klietku, misku na žrádlo a napájačku na vodu tak ju predáme za 20€ Bohužiaľ je nám ľúto že ich musíme dať do novej rodiny ale synčekovi bola zistená alergia.
Klietka pre škrečky/potkany
Predám túto zachovalú klietku pre škrečky alebo pre potkany, tunely sa dajú poskladať roznym spôsobom, za symbolickú cenu, ja už ju nevyužijem... pc 60€