inzercia, predaj, predám, bazár

ZHIYUN CRANE M2

Kategória: Statívy

Univerzální gimbal Zhiyun Crane M2 zaujme kvalitným spracovaním, nízkou hmotnosťou a vysokým výkonom. Určený je pre použitie s smartfónmi, zrkadlovkami, akčnými kamerami a digitálnymi fotoaparátmi. Gimbal vyniká skvelou ergonómiou aj jednoduchým používaním. Vybavený je OLED displejom, ktorý vám zobrazí aktuálne nastavenie. Vybavený je podporou bezdrôtového prenosu Bluetooth a WiFi. Samozrejmosťou je stabilizácia v plných 360° a tiež možnosť rýchleho otočenia o 180° pre vytvorenie selfie. Integrovaná batéria poskytne dostatok energie až na 7 hodín s možnosťou dobíjania z powerbanky. Gimbal disponuje aj 1/4 statívovým závitom pre možnosť pripojenia ďalšieho zariadenia.

Ľahký a univerzálny
Zhiyun Crane M2 je vhodný ako pre začiatočníkov, tak i pokročilých. Zároveň je možné tento gimbal využívať s digitálnymi fotoaparátmi, smartfónmi, zrkadlovkami i akčnými kamerami. Výhodou je ľahké a kompaktné prevedenie, vďaka čomu sa gimbal stane skvelým spoločníkom pre každého začínajúceho i pokročilého filmára alebo vlogera. Gimbal vám ponúkne až šesť režimov používania a udrží s vami krok počas vašej tvorby. Vždy sa budete môcť spoľahnúť na perfektný stabilizačný výkon, ktorý posunie vašu tvorbu na profesionálnu úroveň.
nformatívny OLED displej a pohodlné ovládanie
Súčasťou gimbalu je tiež integrovaný OLED displej, ktorý vám poskytne informácie o aktuálnom nastavení vášho fotoaparátu. Ďalej ponúkne informácie o stave batérie a stavu WiFi alebo Bluetooth pripojeniu. V blízkosti displeja sa tiež nachádzajú ovládacie prvky, ktoré sú umiestnené tak, aby boli vždy na dosah. Po spárovaní s kompatibilným zariadením budete môcť prostredníctvom aplikácie ZY Play ovládať gimbal aj nastavenie fotoaparátu priamo na displeji svojho telefónu alebo tabletu.

Gimbal nebol vôbec používaný,.Stav nového.

Recenzia vo videu:
ZHIYUN CRANE M2
Podobné inzeráty
Predám stabilizátor Zhiyun Crane M2 GIMBAL
Predám Zhiyun Crane M2 stabilizátor / gimbal bol používaný asi 5 hodín,nemám ďalšie využitie pre neho Cena nového bola 219€ v 03/2021 aktuálne 140€ Stabilizátor je určený na využitie s fotoaparátmi, inteligentnými mobilnými telefónmi či akčnými kamerami,možnosť párovania a ovládania pomocou Wi-Fi a Bluetooth. Na jedno nabitie vydrží slúžiť až 8 hodín.Popri troch základných režimoch (Pan Follow, Follow a Lock) máte so stabilizátorom Zhiyun Crane M2 k dispozícii aj ďalšie zaujímavé funkcie, ktoré vám pomôžu rozvinúť vašu kreativitu. Môžete sa tešiť napríklad na režim Full-Range POV, ktorý umožňuje 360° synchrónny pohyb na všetkých troch osiach, či režim Selfie, ktorý zasa vie rýchlo otočiť fotoaparát o 180°. Samozrejmosťou sú aj funkcie časozberného či panoramatického snímania
Stabilizátor statív GIMBAL  ZHIYUN CRANe M3"   vo verzii PRO
Ponúkam nový stabilizátor Gimbal zhiyun crane m3 Vyskúšany raz, no nepasuje mi na môj objektív tak kvôli tomu riesim iný... OBSAH BALENIA Zhiyun Crane M3 Stativ Shotgun mikrofon Držák na smartphone Rozšiřující základna Batoh
ZHIYUN Crane Plus kamerový stabilizátor
Predám tento málo používaný kamerový stabilizátor (gimbal) ZHIYUN Crane Plus vhodný na fotoaparáty a kamery do 2,5kg. Funguje na 100%, batérie vydržia až 18 hodín. Váži 950g a ja ľahko ovládateľný. Vhodný aj na väčšie fotoaparáty. Samotný statív s príslušenstvom je zabalený vo veľmi odolnom kufríku. Cena nového bola 519 euro. Podrobné špecifikácie:
Stabilizátor Zhiyun Smooth Q
Predám používaný stabilizátor Zhiyun Smooth Q. Zariadenie má na sebe známky používania, drobné škrabance, odreninky. Stabilizátor je plne funčný a batéria má stále skvelú výdrž. V cene je zahrnutý aj obal na stabilizátor, kábel na nabíjanie a držiak na gopro. Viac info na officialnej stranke Zhiyun:
Predám stabilizátor na mobily Zhiyun Smooth 4
Predám stabilizátor Zhiyun Smooth 4, ktorý bol použitý iba raz na odskúšanie a odvtedy leží v skrini. Tento stabilizátor je vhodný pre všetkých, ktorí chcú zachytiť hladké a stabilné videá, bez rozmazania. Stabilizátor Zhiyun Smooth 4 má široké spektrum funkcií, vrátane plynulého zoomovania, rýchleho zaostrovania a množstva rôznych režimov, ktoré vám umožnia zachytiť dokonalé zábery. Tento stabilizátor je kompatibilný s mnohými typmi smartfónov, takže ho môžete použiť s vaším obľúbeným zariadením. Stabilizátor Zhiyun Smooth 4 je vyrobený z kvalitných materiálov a má ergonomický dizajn, ktorý umožňuje pohodlné držanie a manipuláciu. Stav nového. Preferujem osobný odber v okolí Popradu, ale viem poslať aj na dobierku.
Zhiyun Crane 2 + Motion Sensor Remote Controler
Predam pouzity ale 100% funkcny Zhiyun Crane 2 aj s Motion Sensor Remote Controlerom. Na gimbale su vidno znaky pouzivania ale funguje ako to ma, bez chyb. (Som 2. majitel) Remote Controler je cisto novy (kupovane aug. 2022), 2x pouzite. Su k tomu 2 sady 3x18650 bateriek, nabijacka, kable k sony, canon, panasonic ... Potreboval som ich k jednemu projektu ako B gimbal, ale uz nepotrebujem, takze by som to rad posuval dalej, niekomu kdo to vyuzije.