inzercia, predaj, predám, bazár

Žiarivkové trubice

Kategória: Svietidlá, Lampy

Predám žiarivkové trubice.
14 kusov.
Všetky spolu - 15€.
Žiarivkové trubice
Podobné inzeráty
Žiarivkové svietidlo MODUS 2xG13/18W/230V
Žiarivkové svietidlo MODUS 2xG13/18W/230V mám 4 kusy Prisadené žiarivkové svietidlo vhodné napríklad do kancelárie. Vybavené je štandardným elektronickým predradníkom.
Stropné žiarivkové svietidlo so žiarivkou - 3ks
Predám stropné žiarivkové svietidlá. Súčasťou sú funkčné kompaktné žiarivkové trubice 28W2D/835, 3500 K, 4PIN - typ "motýľ". 28W úsporná trubica je v tomto prípade ekvivalentom 100W klasickej žiarovky. Rozmer svietidla : 28 x 28 cm Mám 3 ks. Cena je za 1 ks svietidla so žiarivkou a platí pri osobnom odbere. Zabalím a pošlem aj na dobierku - vtedy za príplatok +2 € + poštovné. Prosím, napíšte mi SMS alebo mail, ozvem sa Vám naspäť. Ďakujem.
Žiarivkové trubice
Predám nové žiarivkové trubice za symbolickú cenu
Stropne ziarivkove svietidla cierne
Lacno predam 2 zavesne cierne stropne svietidla ziarivkove. Dlhsie ma 180 cm na dlzku a trubice 2x36 W, kratsie ma 120 cm na dlzku a trubice 2x18 W. Daju sa nadpojit do jedneho dlheho alebo do L-ka, dam k tomu aj rohovy spoj. Plne funkcne, osadene trubicami s teplym zltym svetlom.
Žiarivkové svietidlá.
Predám funkčné žiarivkové svietidlá . Mám aj náhradné nové trubice. Cena dohodou.
Stropné svietidlo Phillips
Predám stropné (kancelárske) svietidlo, vonkajšie rozmery: 124 x 16 x 6 cm Stav zánovný, drobné škrabančeky zblízka vidno, na strope však samozrejme už nebadateľné. Vovnútri nie je žiadny zdroj svetla (trubica, predradník, pätice..). Dáte si tam taký, aký sa vám hodí. Pôvodne tam boli dve trubice T5 - 28W 116cm s predradníkom (tie mám tiež, ale plánujem ich použiť inde, takže pridám len pri výraznom záujme). Cena pri osobnom odbere 1€ (jedno euro). Cena (v prípade posielania) aj s poštovným 10€ (desať eur). Optimálne osobný odber v Partizánskom, prípadne môžem priviezť. Často chodím do Bánoviec nad Bebravou, občas Trenčín, Nitra, Martin, zriedka Bratislava. Pozrite aj ostatné inzeráty. Telefón často nepoužívam, ak sa nedovoláte, prosím, píšte email (sms nečítam). (neonove, ziarivkove, žiarivkové ziarivka, žiarivka, osvetlenie)