inzercia, predaj, predám, bazár

Žijeme na jednej planéte

Kategória: Encyklopédie

Predám päť kníh z edície Žijeme na jednej planéte. Knihy sú v českom jazyku v zachovalom stave.
Cena za všetky 10 eur + poštovné.
V Bratislave možnosť osobného odberu, inak odoslanie Slovenskou poštou, alebo cez Zasielkovnu
Žijeme na jednej planéte
Podobné inzeráty
Dinosaury - detská encyklopédia
Detská encyklopédia Dinosaury odhalí všetko, čo chcete vedieť o dinosauroch a iných prehistorických zvieratách. Zacestujete si na stránkach do úžasného strateného sveta. Objavte tie najväčšie, najstrašnejšie a najčudnejšie zvieratá, aké kedy chodili, plávali alebo lietali na našej planéte. Kniha je kompletnou prehliadkou histórie života na Zemi od gigantických morských škorpiónov raných oceánov po mamuty ľadovej doby, ktoré vyhubili ľudia kamennej doby. Vydavateľstvo : Ikar, 2012 Počet strán : 304 Kniha je v peknom stave pár krát čítaná (viď foto). V prípade záujmu mi napíšte meil pošlem aj poštou.
Záhadné miesta, Mystické svety
Na našej planéte sa nachádza veľa objektov vytvorené človekom ale ľudia nachádzajú viac a viac zaujímavých vecí ktoré môžu zmeniť celú históriu ľudstva
Encyklopédia zemepisu
Predám encyklopádiu zemepisu - kniha ako nová. Táto publikácia s viac ako 1500 farebnými ilustráciami a fotografiami, podrobnými mapami a aktuálnymi faktami by nemala chýbať v žiadnej doomácnosti. Odborný text je idelánym doplnkom školskej výučby, aj potešením z objavovania nového. Vedomosti o n ašej planéte deťom umožňujú zaradiť svetové udalosti do správneho kontextu, vychovávajú ich k záujmu o životné prostredie a spôsob života rôznych národov. V knihe nájdete prehľadne zoradený súpis všetkých štátov sveta podľa svetadielov s ich mapami a vlajkami, pri každom štáte súhrnnú tabuľku s údajmi o rozlohe, počte obyvateľov, mene, vývoze, štátnom zriadení, jazykoch a náboženstve a množstvo iných podstatných informácií. Cena: 7€ + poštovné Zasielam poštou, resp. zásielkovňa. Aj osobný odber - BA, resp. SC.
Encyklopédia zemepisu
Predám encyklopádiu zemepisu - kniha ako nová. Táto publikácia s viac ako 1500 farebnými ilustráciami a fotografiami, podrobnými mapami a aktuálnymi faktami by nemala chýbať v žiadnej doomácnosti. Odborný text je idelánym doplnkom školskej výučby, aj potešením z objavovania nového. Vedomosti o n ašej planéte deťom umožňujú zaradiť svetové udalosti do správneho kontextu, vychovávajú ich k záujmu o životné prostredie a spôsob života rôznych národov. V knihe nájdete prehľadne zoradený súpis všetkých štátov sveta podľa svetadielov s ich mapami a vlajkami, pri každom štáte súhrnnú tabuľku s údajmi o rozlohe, počte obyvateľov, mene, vývoze, štátnom zriadení, jazykoch a náboženstve a množstvo iných podstatných informácií. Cena: 5€ + poštovné Zasielam poštou, resp. zásielkovňa. Aj osobný odber - BA, resp. SC.
Objavujeme svet - Príroda, ľudia, civilizácia
Predám knihu „Objavujeme svet - Príroda, ľudia, civilizácia“ od vydavateľstva Reader´s Digest Výber. Kniha je v dobrom stave, má mierne ošúchané dolné rožky (vidno na foto). Popis knihy: V piatich pútavých kapitolách a záverečnej prehľadnej časti Fakty objavíte tajomstvo života rastlín a živočíchov, dozviete sa všetko o funkcii ľudského tela, nahliadnete do neuveriteľných možností modernej techniky, zoznámite sa s dávnymi civilizáciami a mnohými ďalšími oblasťami ľudského poznania. Táto kniha vám odpovie na stovky zložitých otázok a zaujme vás pútavými článkami a pozoruhodnými faktami, ktoré sú zároveň prekvapivé aj zábavné. Predovšetkým však pred vami odhalí vzrušujúcu a napínavú cestu do úžasného sveta, v ktorom žijeme. Pevná väzba matná, 398 strán, slovenský jazyk, väčší formát, 22 x 28 cm. Cena 5€ + poštovné, prípadne osobný odber vo Zvolene zdarma.
Objavujeme svet
Predám knihu: Objavujeme svet /kolektív autorov/ Žijeme v čoraz zložitejšom svete, pokiaľ ide o medzinárodné vzťahy, ekonomické mechanizmy, vedecké a technické výdobytky. Ako sa vyznať v aktuálnych udalostiach, ktoré sú čoraz bohatšie a prepletenejšie? Cieľom tejto knihy je dať čitateľovi niekoľko jednoduchých záchytných bodov, aby pochopil dnešný svet (korene izraelsko-palestínskeho konfliktu, dôsledky skleníkového efektu, spúšť, ktorú spôsobuje aids a postihol veľké výzvy zajtrajška: politické (žiť spolu), geopolitické (budovať mier), ekonomické a sociálne (vytvárať spravodlivý svet), ekologické (zachrániť planétu) a kultúrne (ukázať kultúrnu rozmanitosť). Počet strán: 144 Rok vydania: 2009 Stav: ako nový Cena: 4 € + poštovné Hmotnosť: 517 g Telefónne číslo je neplatné, kontakt e-mailom. Na dobierku nezasielam iba po platbe vopred na účet.