inzercia, predaj, predám, bazár

Zimná kombinéza

Kategória: Body, dupačky a overaly

Predám kombinézu pre chlapčeka , super stav . Veľkosť 80 . Značka Lupilu .
Zimná kombinéza
Podobné inzeráty
Patagonia zimná pérová kombinéza
Detská zimná kombinéza značky Patagónia. Mega teplučká pérová kombinéza s kapucňou. Malá dierka na kolienku ... ale opravené. Veľkosť 6-12 mesiacov. Pôvodná cena 170€.
Detský zimný overal značky Mayoral
Detská zimná kombinéza v krásnej snehovo bielej farbe. Kombinéza je zateplená, na zimne obdobie. Kombinéza obsahuje návleky na nohy ako aj návleky na ruky. Po oboch stranách dve maličké vrecúška, veľmi málo nosené.Na hrudi kresba medvedíka. Na kapucni je umelá kožušinka. Overal je vo veľkosti 86 cm/ 18 mesiacov
Chlapčenská zimná kombinéza
Teplá chlapčenská zimná kombinéza G-mini modrej farby. Vnútri fleece. Veľkosť písaná 80 , ale syn ju mal aj starší. Odopinatelná vpredu na 2 zipsy. Veľmi dobrý stav. Na snehu nepremokne rýchlo - odolná.
Quiksilver kombineza
Krasna kombineza v top stave! K tomu 2 ciapky (jedna Quiksilver). Kombineza sa da zvnutra velkostne nastavit. Moznost vyuzit aj 2-3 sezony. Velkost 3-5r ale treba premerat.
Predám krásne overaly a teplučkú súpravu
Predám krásny zimný mäkkučký overal na zips pre chlapca aj dievča, kombinéza je oranžovej farby s kapucňou vzor tigríka. Velkosť 62. Ako nový. PREDANÝ. Predám oblečenie a vecičky pre babätko. Oblečenie pre chlapčeka aj dievčatko. Cena 5€. Predám krásny zimný bledomodrý overal vhodný pre chlapca aj dievča - kombinéza na zips s kapucňou. Dupačky majú veľkosť 3-6 mesiacov. Oblečenie , veci, vecicky vo velkosti 68 pre chlapčeka aj dievčatko. Cena 5€ Predám mäkkučku hrejivú supravu bledohnedej farby. Komplet obsahuje: mikina - svetrík a tepláky - nohavice. Veľkosť 3- 6 mesiacov. Ako nová bez poškodenia. Cena 5€. Predám oblečenie a vecičky pre babätko. Oblečenie pre chlapčeka aj dievčatko. Predám hrubý zimný overal vhodný pre chlapca aj dievca, dupačky bledomodrej farby na patent - zapína sa na cvoky. Kombinéza je vo veľkosti 3-6 mesiacov. Dupačky vo velkosti 68. Cena 5 €. Vhodné oblečenie, vecičky pre chlapčeka aj dievcatko. Balík oblečenia pre chlapca.Detské oblečenie, oblečenie pre deti.
Predám krásne overaly a teplučkú súpravu 68
Predám krásne overaly a teplučkú súpravu Predám krásny zimný mäkkučký overal na zips pre chlapca aj dievča, kombinéza je oranžovej farby s kapucňou vzor tigríka. Velkosť 62. Ako nový. PREDANÝ. Predám oblečenie a vecičky pre babätko. Oblečenie pre chlapčeka aj dievčatko. Cena 5€. Predám krásny zimný bledomodrý overal vhodný pre chlapca aj dievča - kombinéza na zips s kapucňou. Dupačky majú veľkosť 3-6 mesiacov. Oblečenie , veci, vecicky vo velkosti 68 pre chlapčeka aj dievčatko. Cena 5€ Predám mäkkučku hrejivú supravu bledohnedej farby. Komplet obsahuje: mikina - svetrík a tepláky - nohavice. Veľkosť 3- 6 mesiacov. Ako nová bez poškodenia. Cena 5€. Predám oblečenie a vecičky pre babätko. Oblečenie pre chlapčeka aj dievčatko. Predám hrubý zimný overal vhodný pre chlapca aj dievca, dupačky bledomodrej farby na patent - zapína sa na cvoky. Kombinéza je vo veľkosti 3-6 mesiacov. Dupačky vo velkosti 68. Cena 5 €. Vhodné oblečenie, vecičky pre chlapčeka aj dievcatko. Balík oblečenia pre chlapca.Detské oblečenie, oblečenie pre deti