inzercia, predaj, predám, bazár

Zimné topánky Superfit veľ.. 20

Kategória: Obuv

Predám nosené zimné topánočky zn. Superfit č. 20. Ide o kvalitné, nepremokavé topánky s membránou GORE-TEX. Vpredu na špičkách sú šuchnuté. Nosenie vidno aj vo vnútri topánok. Okrem spomenutého okopania nemajú inú vadu a určite môžu ešte veľmi dobre poslúžiť.
Cena 6€ + poštovné.
V prípade záujmu píšte email alebo volajte, na sms neodpovedám. Za pochopenie ďakujem.

Zimné topánky Superfit veľ.. 20
Podobné inzeráty
DETSKÉ SANDÁLE SUPERFIT v.29
dvakrát obuté (cena 20 eur + postovne) Letné sandále značky Superfit so zapínaním na dva suché zipsy. Je veľmi ľahký a má maximálne ohybnú podošvu. O značke Superfit = zdravý vývoj detskej nohy pre deti vhodné padnutie obuvi Superfit vymyslené a ďalej vyvíjané s lekármi a ortopédmi podporuje prirodzený vývoj vo fáze rastu dostatok miesta v prednej časti obuvi Superfit Optimálna, skutočná opora nohy topánok Superfit predĺžený opätok anatomicky prispôsobené šnurovanie pohodlné nazutie prostredníctvom dopredu posunutého šnurovania Príjemný pocit z nosenia najlepšie rozmerové riešenie (odskúšaný WMS-systém v 3 šírkach) mäkké a poddajné vrchové a podšívkové usne Najlepšia klíma pre nohy v topánkach Superfit priedušné vnútorné materiály priedušné + vodonepriepustná, vysoko kvalitná GORE-membrána výhradné použite materiálov bez škodlivín Nárazové sily sú optimálne tlmené špeciálne vankúšovanie paty Superfit ochrana proti bočným nárazom ohybné a mäkké, protišmykové, nefarbiace podošvy ochrana pri nárazoch (pohyby pri skákaní, váľaní atď.
Dievčenské tenisky č.30 Superfit
Predám značkové a hlavne kvalitné dievčenské tenisky Superfit veľkosť číslo 30. Dĺžka vnútornej vložky 18cm. Botasky sú v peknom neokopanom stave. Vhodné na ďalšie nosenie. Kúpené pred rokom. Pôvodná cena: 68€. Teraz 35€. Po dohode pošlem alebo priveziem stredné a východné sk. Info o teniskách: dievčenské celoročná obuv Kellys Superfit 0-600187-4400 Športové tenisky Superfit s extrémne ľahkou podošvou Detská celoročná členková obuv na suchý zips Vyberateľná kožená stielka. Obuv má veľmi pružnú, maximálne ohybnú podošva. Jedná sa o nadpriemerne ľahkú obuv. Pevný opätok v kombinácii s perfektnou podošvou ponúka veľmi stabilný obuv. Materiál: koža /textil Šírka: stielka WEITECH - široká Trendová teniska MERIDA je ideálnym spoločníkom pre skeletom dievčatá, ktoré dbajú na módu. Kombinácia semišové a efektné kože s hravými detaily, ako sú bodky a trblietavé hviezdy, je nielen absolútnym pútačom, ale aj zmesou materiálov, ktoré sú veľmi odolné. Priedušná textilná podšívka zaisťuje dokonale vyvážené klímu nôh v topánke. Vďaka praktickým zapínaním na suchý zips možno topánku pre deti roztvoriť doširoka, čo umožňuje rýchle a jednoduché nasadenie a zložení. Dvojfarebná podošva v neformálnom "profile bežca" ponúka neporovnateľné pohodlie pri nosení a najlepší trakciu. Stielka tohto modelu je odnímateľná a možno ju kedykoľvek vymeniť za nové vložky. MERIDA sa vyrába v šírke M IV. Kellys sú módne tenisky od SUPERFIT, ktoré očarujú dievčenskými detaily. Kombinácia semišu s lesklým efektom kože nielen rozjasní detské oči, ale tiež materiál je veľmi odolný, elastický a udržuje svoj tvar. Vysoko ľahká podošva z TPU poskytuje dobrú priľnavosť a má dokonalé tlmiace vlastnosti. Neformálne teniska SUPERFIT je ideálny pre všetky aktívne dievčatá.
Topanky pre babatko vel. 20 Superfit a Boots4U
Mam na predaj 3 pary prvych topanok po synovi. Su vo velmi dobrom stave. 1. kozene snurovacie topanky Superfit, vel. 20, vyberatelna vlozka, na vlozke vidno, ze boli malo nosene. Cena 25 eur. 2. vlnene papucky Superfit na suchy zips, vel. 20, nosene len v kociku. Kedze su tmavo modre, su na nich vidno spinky z ponoziek a fusaku. Mozem este odzmolkovat. Cena 10 eur. 3. kozene snurovacie capacky od ceskej znacky Boots4U, vel. 20 (oproti Superfit skor vel. 21), vyberatelna vlozka. Nosene len doma. Cena 12 eur. Vsetky tri pary som rucne "vyprala" a mam k nim aj krabice. Osobny odber v BA alebo v ZA, popripade aj postou.
Detské chlapčenské zimné topánky Superfit veľkosť 35
Predám chlapčenské zimné topánky resp. snehule značky Superfit vo veľkosti 35 s povrchovou úpravou GORE-TEX. Topánky sú zachovalé a bez poškodenia (boli nosené jednu zimu). Ponúkam za symbolickú cenu 12 eur. Kontakt 0904 74 40 40 som z BA. Prosím iba seriózny záujem. snehule chlapčenské zimné topánky chlapčenské topánky na zimu chlapčenské topánky chlapčenské čižmy chlapčenské čižmičky kožené topánky kožené čižmy kožené čižmičky GEOX GORE-TEX Superfit veľkosť 35
Dievčenské zimné topánky snehule Superfit veľkosť 22
Predám dievčenské zimné topánky resp. snehule značky Superfit vo veľkosti 22 s povrchovou úpravou GORE-TEX. Topánky sú v peknom zachovalom stave, boli nosené iba minulú zimu jedným dieťaťom (striedali sme viacero zimných topánok). Ponúkam za symbolickú cenu 7 eur. Kontakt 0904 74 40 40 som z BA. Prosím iba seriózny záujem. dievčenské topánky dievčenské snehule dievčenské čižmy dievčenské čižmičky zimné topánky zimné čižmy zimné čižmičky snehule GEOX SUPERFIT GORE-TEX veľkosť 22
Vysoké topánky a čižmy pre chlapcov – rôzne veľkosti
Nepremokavé zateplené čižmy SUPERFIT, veľ. 28: Ponúkam na predaj kvalitné nepremokavé (Gore-tex) zateplené čižmy SUPERFIT, veľ.28 (vnútorná dĺžka je 18 cm), pre chlapcov. Ľahké obúvanie, pekné detaily so zelenou, a tiež sú veľmi ľahučké. Nosené, ale plne funkčné. Cena 12€. Členkové topánky ECCO, veľ. 27: Ponúkam na predaj bledohnedé kožené a kvalitné vysoké topánky, značka ECCO. Pre chlapcov, vnútorná nameraná dĺžka je 18 cm. Zapínanie na zips z boku, vhodné na jar a jeseň. Nosené, ale v peknom zachovalom stave. Cena 10€. Členkové topánky GEOX, veľ. 27: Ponúkam na predaj čierne členkové topánky značka GEOX s výraznými oranžovými šnúrkami (bez zaväzovania), pre chlapcov, veľkosť 27 (vnútorná zmeraná dĺžka je 17 cm). Nosené, ale ešte poslúžia (ihrisko, dvor). Ľahko sa nazúvajú. Cena 7€. Nepremokavé zateplené čižmy RICHTER, veľ. 26: Ponúkam na predaj kvalitné nepremokavé zateplené čižmy RICHTER, veľ.26 (vnútorná dĺžka je 17 cm), pre chlapcov. Ľahké obúvanie, pekné detaily so zelenou, a tiež sú veľmi ľahučké. Nosené, mierne ošúchaný vrchný materiál, aj napriek tomu plne funkčné. Cena 12€. Členkové topánky LASOCKI, veľ. 25: Ponúkam na predaj členkové/vysoké topánky pre chlapcov na jar alebo jeseň značka LASOCKI. Hnedej farby s vojenským motívom („army“) (zelená/khaki/olivová). Veľkosť 25 (mnou nameraná dĺžka 16,5 cm na doraz). Vo veľmi dobrom stave. Cena 8€.