inzercia, predaj, predám, bazár

Zisťujem záujem o NO

Kategória: Psy

Zháňam potenciálnych zaujemcov o sučku NO narodenú 23.1.2023..
Zisťujem záujem o NO
Podobné inzeráty
Darujem šteniatko kríženec Welshterrier a Jazvečík
kontaktujte ma iba mailom - jakubzacik1@ Dobrý deň, darujem šteniatko ( len do dobrých rúk!!!! ). Jedná sa o kríženca fenky Welshterrier a psa Jazvečíka. Vznikli nechcene, preto sa ich snažíme darovať. Nie sú ešte na svete, zisťujem predbežné info či by mal niekto záujem. Fotky pochopiteľne tiež nemám, ale táto situácia, kedy sa nám cudzí pes dostal na pozemok sa bohužial stala druhý krát, preto som do inzerátu dal fotku šteniatok, ktoré sa narodili prvý krát. Bohužial neviem o akého psa sa vtedy jednalo, ale predpokladám, že by aj tieto šteniatka mohli vyzerať podobne. Mali by sa narodiť v najbližších dňoch. V prípade záujmu mi napíšte mail a ja Vás kontaktujem - číslo v inzeráte je vymyslené, preto prosím na neho nevolať!
Zisťujem záujem o NO
Zháňam potenciálnych ľudí o sučku NO narodenú 23.1.2023, foto bude pridane
Zisťujem záujem o NO
Zháňam potenciálnych zaujemcov o sučku NO narodenú 23.1.2023..Je zaočkovana aj odčervena..
Nemecky ovčiak
Hľadám ten najlepší domov pre fenku nemeckého ovčiaka po pracujúcich rodičoch No bezz pp fenka je temperamentná, má záujem o handru a aport Dám ju len do dobrých rúk a domov, kde bude mať výbeh a bude o ňu dobre postarané priekupnici a osadníci nevolať len vážny záujem majiteľa si Preverím dohoďe sa nebranim ked že pôjde do dobrej rodini. Pošlem aj nejake video na požiadaňe ... Viac info po tell
Zdravim vás mám záujem o psa
Dobrý deň mám záujem o psa sibírsky husky kto má dobré srdce ❤️❤️ a kto nemá čas na neho
Maltezák
Predám dve fenočky maltezského psíka. Majú 4 mesiace. Cena za jednu 70 eúr. Ak by mal niekto záujem, viem priniesť v okrese Nové Zámky. Prosím, iba vážny záujem.