inzercia, predaj, predám, bazár

Živorodka

Kategória: Akvarijné rybičky

Predám gupky. Cena za kus 2 €. (Trenčianske Teplice)
Živorodka
Podobné inzeráty
Endler guppy (zivorodka) na prodej
Cerno-oranzova zivorodka Endlerka. Pouze osobne. Okoli PN mohu dovest. Cena za jednu.
Živorodka pôvabná - Neoheterandria elegans
Kúpim zivorodky Živorodka pôvabná - Neoheterandria elegans
Rybky Endlerky
Predám rybky druhu živorodka Wingeova česká synonyma Gupka Endlerova, Živorodka Endlerova. Nemám ich veľa čiže len nejaké menšie počty. :) Cena ks/1,50€ "Je to jedna z nejmenších živorodek, nedávat k velkým rybám! Samečci jsou nádherně zbarvení. Ryba je velmi živá, spolehlivě se množí a úmrtnost mláďat je minimální. Vhodná ryba pro začátečníky. I když je nenáročná na kvalitu vody a celkově na chov, nemělo by se zapomínat na pravidelné odkalování a výměnu vody. Často bývá v miniakváriích a jako u každé živorodky je její produkce odpadních látek vyšší. Při zanedbávání péče hrozí zaplísnění a bakteriální rozpad ploutví. V nádrži by mělo být přiměřené osázení rostlinami (umělé nejsou vhodné) a prostor pro plavání. Je vhodné je chovat v hejnu, jinak se mohou schovávat."
Molinézie 148 kusov vo vrhu
Mám na predaj aj od iných samíc, 7 vrhov, aj navzájom nepríbuzné - držané osobitne. Minimálny odber 3 kusy. Cena od 0,40€ za kus. Foto č.1 a 2. Od samici, foto č.3, ktorá ich vrhla 148, odporúčam najmä chovateľovi, ktorý sa zaoberá odchovmi. Z toho početného vrhu na foto č.4, vo veku 5 dní. Sú iba niekoľko dňové, ale mám ešte z jej predchádzajúceho vrhu. Na foto č.5 a 6. je pri dvoch samiciach aj samec, po ktorom je ten početný vrh. Mám na predaj aj gupky a mečúne. Výmena možná. Do Lučenca a Detvy aj priveziem. (Tagy slúžiace iba pre vyhľadávanie inzerátu : molinézie, mollynézia Black Molly, molinézia čierna, hybrid, Poecilia latipina, Poecilia sphenops, Lyretail, Molinézia veľkoplutvá , Živorodka velkoploutvá, Živorodka ostropyská, Veliféra, Poecilia velifera, Borostyán veliféra, molli, oranžové, oranžovo čierne, bielo čierne, žlté, žlto čierne)
Predám molinézie, aj chovné, a živorodky veľkoplutvé
Chovné kusy mám aj 8-10cm. Na predaj mám aj mladé. Mám aj lírové, a veľkoplutvé. Farby čisto čierne, a rôzne strakaté, ktoré majú v sebe farby: čiernu, sivú, bielu, žltú, oranžovú. Niekoľko mám aj zo zelenými očami. Mám aj navzájom nepríbuzné. Predám aj v malých množstvách. Cena od 40 centov za kus. Do Detvy a Lučenca priveziem. Tagy slúžiace iba pre vyhľadávanie inzerátu: akvárijné rybky, akváriové rybičky, mollynézia, black molly, molinézia čierna, hybrid, poecilia latipina, poecilia sphenops, lyretail, molinézia veľkoplutvá , živorodka velkoploutvá, živorodka ostropyská, veliféra, poecilia velifera, borostyán veliféra, molli.