inzercia, predaj, predám, bazár

Zlab mea pg 1500

Kategória: Stavebný materiál

Predam zlab mea pg 1500 odparovaci je novy nebol pouzity.
zlab je dlhy 1m a vysoky 5cm
Mam 23ks z toho jeden vytokovy na 75 ruru. A jedno cielko.
Cena 50% z povodnej takze 11€/ks

Zlab viem na zaklade dohody nalozit resp. Doviest k Vam na pozadovane miesto.
Pri kupe viacerych veci z inzeratov dohoda na cene resp. Doprave.
Zlab mea pg 1500
Podobné inzeráty
Alcaplast Alca 65cm nerez sprchovy žľab
Sprchový žľab Alca 65 cm nerez APZ101-650 Sprchový žľab z nerezu o šírke roštu 65 cm. Minimálna stavebná výška 5,5 cm. Priemer odpadu pre pripojenie DN 40. je to low verzia pre zmenšenie priestory Informácie o produkte Podlahový žľab s okrajom na perforovaný rošt podlahový žľab z nehrdzavejúcej ocele (zušľachtenie materiálu morením a pasiváciou, elektrochemické preleštenie) stavebná výška od 55 mm výškovo nastaviteľný sifón spojený so žľabom – 100% vodotesnosť samolepiaca páska na kvalitnú hydroizoláciu mechanicky čistiteľný sifón až po odpadovú rúrku obrubu a vpusť chráni fólia, vaničku polystyrénová vložka vysoký prietok umožňujú dve komory sifónu materiál žľabu nehrdzavejúca oceľ AISI 304, DIN 1.4301, ČSN 17240 materiál sifónu polypropylén Použitie Na použitie vo vnútri budov. Na odvodnenie spŕch na úrovni podlahy. Na osadenie do priestoru alebo blízkosti stien. Na perforované nerezové rošty. Na bezbariérový prístup. Na miesta s obmedzenou stavebnou výškou podlahy. Súčasť dodávky: žľab zmontovaný so sifónom, kotviaca súprava (skrutka Ø6x50 – 2 ks, rozperka Ø10 – 2 ks), samolepiaca hydroizolačná páska, ochranná fólia obruby žľabu a vtoku do sifónu, inštalačný kryt koryta, fixačný materiál na uchytenie nastaviteľných nôh (skrutka M6x12 – 2 ks). Technické parametre Zápachový uzáver 28 mm. Prietok 32 l/min. Odolnosť zápachového uzáveru proti tlaku 575 Pa. Odpadové potrubie priemer 40 mm. Minimálna hrúbka betónu 55 mm. Celková stavebná výška 70-96 mm. Trieda zaťaženia K3 300 kg. osobný odber možný Poprade dôvod predaja, zle objednaný rozmer v cene je aj nerezový rošt!
Alcaplast Alca 65cm nerez sprchovy žľab
Sprchový žľab Alca 65 cm nerez APZ101-650 Sprchový žľab z nerezu o šírke roštu 65 cm. Minimálna stavebná výška 5,5 cm. Priemer odpadu pre pripojenie DN 40. je to low verzia pre zmenšenie priestory Informácie o produkte Podlahový žľab s okrajom na perforovaný rošt podlahový žľab z nehrdzavejúcej ocele (zušľachtenie materiálu morením a pasiváciou, elektrochemické preleštenie) stavebná výška od 55 mm výškovo nastaviteľný sifón spojený so žľabom – 100% vodotesnosť samolepiaca páska na kvalitnú hydroizoláciu mechanicky čistiteľný sifón až po odpadovú rúrku obrubu a vpusť chráni fólia, vaničku polystyrénová vložka vysoký prietok umožňujú dve komory sifónu materiál žľabu nehrdzavejúca oceľ AISI 304, DIN 1.4301, ČSN 17240 materiál sifónu polypropylén Použitie Na použitie vo vnútri budov. Na odvodnenie spŕch na úrovni podlahy. Na osadenie do priestoru alebo blízkosti stien. Na perforované nerezové rošty. Na bezbariérový prístup. Na miesta s obmedzenou stavebnou výškou podlahy. Súčasť dodávky: žľab zmontovaný so sifónom, kotviaca súprava (skrutka Ø6x50 – 2 ks, rozperka Ø10 – 2 ks), samolepiaca hydroizolačná páska, ochranná fólia obruby žľabu a vtoku do sifónu, inštalačný kryt koryta, fixačný materiál na uchytenie nastaviteľných nôh (skrutka M6x12 – 2 ks). Technické parametre Zápachový uzáver 28 mm. Prietok 32 l/min. Odolnosť zápachového uzáveru proti tlaku 575 Pa. Odpadové potrubie priemer 40 mm. Minimálna hrúbka betónu 55 mm. Celková stavebná výška 70-96 mm. Trieda zaťaženia K3 300 kg. osobný odber možný Poprade dôvod predaja, zle objednaný rozmer v cene je aj nerezový rošt! Volať na 00 528 Ďakujem
Sprchovy podlahovy zlab Alcaplast 750
Predam pouzity sprchovy zlab alca 75 cm plus mriezka, zlab je neposkodeny a plne funkcny, staci len ocistit. povodna cena 180eur, cenu ponuknite.
Podlahovy zlab Alcaplast
Predam novy nerezovy podlahovy zlab Alcaplast, ktory je urceny na montaz k stene. Sirka 75 cm. Original je spodny vyvod, ale da sa prerobit aj na predny. V baleni komplet prislusenstvo. Dovod predaja je, ze sme pouzili na stavbe nakoniec iny zlab. Zlab sa nachadza vo Vrabloch.
Podlahovy zlab Alcaplast
Predam novy nerezovy podlahovy zlab Alcaplast, ktory je urceny na montaz k stene. Sirka 75 cm. Original je spodny vyvod, ale da sa prerobit aj na predny. V baleni komplet prislusenstvo. Dovod predaja je, ze sme pouzili na stavbe nakoniec iny zlab. Zlab sa nachadza vo Vrabloch.
Sprchový žľab
Predám sprchový žľab značky WÜRTH - dĺžka žľabu 80cm a rozmer spodného polystyrénu 90x100/100€ Druhý rozmer žľab 90cm a spodný poystyrén 100x100/120€.Doska je vyspadovaná VOLAJTE!!!! nereagujem na e-maily a správy!!!