inzercia, predaj, predám, bazár

zlaňovacie zariadenie Petzl I´D S - nové

Kategória: Turistika, horolezectvo

Predám nové Petzl I´D S - najnovšia verzia zlaňovacieho zariadenia, vhodná pre horolezectvo alebo výškové práce. PC: 220 EUR, teraz 140 EUR + poštovné. Prosím, kontaktujte ma e-mailom (formulár dole)
zlaňovacie zariadenie Petzl I´D S - nové
Podobné inzeráty
Set-Petzl Crevasse Rescue Kit
Predám sety NOVÉ - Petzl Crevasse Rescue Kit - 2ks Pri páde do ľadovcovej trhliny je zásadné zachytiť a rýchlo vyslobodiť človeka z trhliny. Set Petzl Crevasse Rescue Kit záchranu veľmi uľahčuje a hlavne urýchľuje zostavenie kladkostroja. V sete nájdete  1x Petzl Micro Traxion - kladka s blokantom 2x Petzl OK Screw Lock - karabíny  1x Petzl Tibloc - blokant 1x Petzl Partner - kladka 1x Petzl STANNEAU 120 cm - slučka 1x vodeodolná kartička s návodom na zostavenie kladkostroja Tento set na ľadovcovú turistiku odporúčame každému návštevníkovi ľadovca. Cena 1ks - 130Eur
Set-Petzl Crevasse Rescue Kit
Predám sety NOVÉ - Petzl Crevasse Rescue Kit - 2ks Pri páde do ľadovcovej trhliny je zásadné zachytiť a rýchlo vyslobodiť človeka z trhliny. Set Petzl Crevasse Rescue Kit záchranu veľmi uľahčuje a hlavne urýchľuje zostavenie kladkostroja. V sete nájdete 1x Petzl Micro Traxion - kladka s blokantom 2x Petzl OK Screw Lock - karabíny 1x Petzl Tibloc - blokant 1x Petzl Partner - kladka 1x Petzl STANNEAU 120 cm - slučka 1x vodeodolná kartička s návodom na zostavenie kladkostroja Tento set na ľadovcovú turistiku odporúčame každému návštevníkovi ľadovca. Cena 1ks - 115Eur
Set-Petzl Crevasse Rescue Kit
Predám set NOVÝ - Petzl Crevasse Rescue Kit Pri páde do ľadovcovej trhliny je zásadné zachytiť a rýchlo vyslobodiť človeka z trhliny. Set Petzl Crevasse Rescue Kit záchranu veľmi uľahčuje a hlavne urýchľuje zostavenie kladkostroja. V sete nájdete 1x Petzl Micro Traxion - kladka s blokantom 2x Petzl OK Screw Lock - karabíny 1x Petzl Tibloc - blokant 1x Petzl Partner - kladka 1x Petzl STANNEAU 120 cm - slučka 1x vodeodolná kartička s návodom na zostavenie kladkostroja Tento set na ľadovcovú turistiku odporúčame každému návštevníkovi ľadovca.
Petzl IDS zlanovacie zariadenie, NOVE, zabalene
Predam petzl ids, nove, nepoužité. V pripade zaujmu piste len SMS, pripadne mail. K dispozícii 4ks Pei odbere viacerých ks mozna dohoda Istiaci prostriedok Petzl I'DS. Samoblokovacie zlaňovacie zariadenie s poistkou proti panike pre práce na lane. Viacúčelová rukoväť slúži k odblokovaniu lana a kontrole rýchlosti zlanenia stiskom voľného konca lana rukou. Vďaka tlačítku na rukoväti je jednoduchší pohyb po vodorovnej alebo mierne naklonenej rovine. Rukoväť je veľmi praktická i pri pracovnom polohovaní. Poistka proti panike sa aktivuje ak užívateľ zatlačí na rukoväť príliš veľkou silou: otočná vačka sa uvoľní, automaticky zablokuje lano a zastaví zostup. Vačka zabezpečená proti prípadnej chybe znižuje riziko nehody spôsobenej nesprávnou inštaláciou prostriedku na lano. Tvar vačky je navrhnutý tak, aby zlepšil priechod lana pri zlaňovaní. Otočná vačka zjednodušuje doberanie lana, zariadenie možno tiež použiť pri vyťahovaní bremien a pre krátke výstupy po lane (v spojení so stupačkou FOOTPRO a blokantom ASCENSION). Pre laná o priemere 10-11,5 mm.
Petzl IDS zlanovacie zariadenie, NOVE, zabalene
Predam petzl ids, nove, nepoužité. Cena v obchodoch sa pohybuje okolo 220€. V pripade zaujmu piste len SMS, pripadne mail. K dispozícii 5ks Pri odbere viacerých ks mozna dohoda Istiaci prostriedok Petzl I'DS. Samoblokovacie zlaňovacie zariadenie s poistkou proti panike pre práce na lane. Viacúčelová rukoväť slúži k odblokovaniu lana a kontrole rýchlosti zlanenia stiskom voľného konca lana rukou. Vďaka tlačítku na rukoväti je jednoduchší pohyb po vodorovnej alebo mierne naklonenej rovine. Rukoväť je veľmi praktická i pri pracovnom polohovaní. Poistka proti panike sa aktivuje ak užívateľ zatlačí na rukoväť príliš veľkou silou: otočná vačka sa uvoľní, automaticky zablokuje lano a zastaví zostup. Vačka zabezpečená proti prípadnej chybe znižuje riziko nehody spôsobenej nesprávnou inštaláciou prostriedku na lano. Tvar vačky je navrhnutý tak, aby zlepšil priechod lana pri zlaňovaní. Otočná vačka zjednodušuje doberanie lana, zariadenie možno tiež použiť pri vyťahovaní bremien a pre krátke výstupy po lane (v spojení so stupačkou FOOTPRO a blokantom ASCENSION). Pre laná o priemere 10-11,5 mm.
Petzl IDS zlanovacie zariadenie, NOVE, zabalene
Predam petzl ids, nove, nepoužité. Cena v obchodoch sa pohybuje okolo 220€. V pripade zaujmu piste len SMS, pripadne mail. K dispozícii 4ks Pri odbere viacerých ks mozna dohoda Istiaci prostriedok Petzl I'DS. Samoblokovacie zlaňovacie zariadenie s poistkou proti panike pre práce na lane. Viacúčelová rukoväť slúži k odblokovaniu lana a kontrole rýchlosti zlanenia stiskom voľného konca lana rukou. Vďaka tlačítku na rukoväti je jednoduchší pohyb po vodorovnej alebo mierne naklonenej rovine. Rukoväť je veľmi praktická i pri pracovnom polohovaní. Poistka proti panike sa aktivuje ak užívateľ zatlačí na rukoväť príliš veľkou silou: otočná vačka sa uvoľní, automaticky zablokuje lano a zastaví zostup. Vačka zabezpečená proti prípadnej chybe znižuje riziko nehody spôsobenej nesprávnou inštaláciou prostriedku na lano. Tvar vačky je navrhnutý tak, aby zlepšil priechod lana pri zlaňovaní. Otočná vačka zjednodušuje doberanie lana, zariadenie možno tiež použiť pri vyťahovaní bremien a pre krátke výstupy po lane (v spojení so stupačkou FOOTPRO a blokantom ASCENSION). Pre laná o priemere 10-11,5 mm.