inzercia, predaj, predám, bazár

Žlté, ružové, čierne cizmy č.39/40

Kategória: Topánky, obuv

Predám Horčicové/žlté čižmy a ružové cizmy

Veľkosť 39

Pár x obuté - sú krásne

Pár 20€, spolu obe 35€

Čierne kotnikove 25€

Reagujem len na mail
Žlté, ružové, čierne cizmy č.39/40
Podobné inzeráty
Dámske kožené čižmy na zimu
Predám dámske čierne čižmy. Čižmy majú po celej dĺžke z vonkajšej strany strieborný zips. Strieborný detail je aj na opätkoch. Vo vrchnej časti čižmy sa dá zips rozopnúť, a pod ním sa nachádza vložený klin z gumy, ktorá je pružná, takže takto sa horná časť čižmy vie prispôsobiť šírke lýtka. Z vnútornej strany sa po celej dĺžke zapínajú čiernym zipsom. Čižmy sú z vnútra zateplené kožúškom. Spodná časť čižmy je z pravej kože. Čižmy síce nie sú nové, boli však nosené len občasne, čiže majú len bežné známky opotrebenia. Na čižmách sú vymenené nové opätky z dôvodu, že v pôvodných opätkoch sa v zime šmýkalo. Teraz sú už protišmykové. Rozmer: Veľkosť 38 Výška opätku: 3 cm Výška čižmy bez opätku: cca 38,5 cm Cena: 8,5 eur + poštovné Odporúčam pozrieť aj moje ďalšie inzeráty. Ďakujem
2 x Vysoké čižmy velk. 39 + Čierne botasky velk. 39.
***Nové! Vysoké semišové čierne čižmy velk. 39. Nove s visačkami. Vysoké semišové čierne čižmy velk. 39. Výška opätku 6 cm, výška čižmy 70 cm, hore obvod je 2 x 18 cm, je tam viazanie. Sú elastické. Sú super. Pôvodna cena 40 e. Teraz za nízku cenu 25 e. ***Nové! Čierne botasky velk. 39. Krásne, za super cenu. Aj na širšiu nohu. Krásne, ľahké, čierne. Cena je 13 e. *** Čižmy - vysoké velk. 39. Opätok výška 4 cm, pár krát obuté, bez poškodenia, vo vnútri oteplené, vid fotky. Sedia na danú veľkosť. Cena je 25 e. Uprednostňujem volať alebo komunikáciu mailom. Na sms neodpovedám.
Predám
Predám čisto nové čižmy .Čižmy šedé veľkosť 40 Čižmy čierne a bežové značky Jenny Fairy veľkosť 39 .Čierne čižmy veľkosť 40 značka Jenny Fairy .Cena za čisto nové čižmy je 15€ a plus poštovné .Čižmy bordové 2 krát obuté veľkosť 39 cena 10€.
Dámske čižmy
Predám dámske čižmy: 1. Elastické čižmy nad koleno, 2x obuté, veľmi dobrý stav, veľkosť 40, Cena 50€ 2. Vysoké čierne čižmy, málo nosené, veľmi dobrý stav, veľkosť 40, Cena 20€ 3. Členkové elastické čižmy, v dobrom stave, veľkosť 40, Cena 30€ 4. Tmavo modré čižmy, raz obuté, veľkosť 37, cena 20€ V prípade záujmu písať na mail alebo telefónne číslo.
Rozne cizmy
Cervene a cierne vysoke cizmy s pasikom po boku. Velkost 37, cena/par 18Eur (cizmy boli 1x obute,su bez poskodenia). Cierne vysoke lakovane cizmy, velkost 37, cena 22Eur (cizmy boli 1x obute,bez poskodenia).
NOVÉ čierne punkové čižmy, veľkosť 38
Predám tieto úplne nové čierne dámske pankáčske čižmy s hrubou gumenou podrážkou, číslo 38. Čižmy sú ešte s visačkou. Vpredu šnurovacie a zboku na zips. Sú na nízkom opätku a siahajú nad členky. Topánky nie sú zvnútra zateplené. Sú vhodné na jeseň a jar. Členkové topánky, členkové čižmy. Majú hrubú gumenú podrážku. Hrubá gumená podrážka. Možnosť osobného vyzdvihnutia v Banskej Bystrici alebo pošlem poštou po úhrade na účet. Metalové - rockové členkové čižmy s nízkym opätkom. Zľahka pripomínajú steely. Predávam aj iné veci. Stačí kliknúť na moje meno a zobrazíte aj ostatné inzeráty.