inzercia, predaj, predám, bazár

Zmaturuj z literatúry 1

Kategória: Učebnice, skriptá - Jazykové

Predám knihu Zmaturuj z literatúry 1. Je to dobrá pomôcka na zvládnutie maturity z literatúry.Po stranu 86 je kniha popísaná (podčiarknuté dôležité vety).
Zmaturuj z literatúry 1
Podobné inzeráty
Zmaturuj
Zmaturuj z nemeckého jazyka 1 - 6€ Zmaturuj z matematiky - 6€ Zmaturuj z matematiny 2 - 6€
Učebnice anglic. a slovenského jazyka + učebnica z biológiie
Zachovalé učebnice anglického a slovenského jazyka. Niektoré z nich sú takmer nové, bez známky použitia. Rada by som bola keby učebnice ešte niekomu poslúžili. U mňa stoja iba doma v poličke a rada ich posuniem za vhodnú cenu, ktorú si aj vy kľudne navrhnite. :) Ceny sú bez poštovného. 1. Zmaturuj zo slovenského jazyka (veľmi dobrý stav, trošku popísaná) - 6 € 2. Zmaturuj z literatúry 1 - 6 € (takmer nová, bez známky použitia) 3. Anglická učebnica/cvičebnica YES 1. a 2. časť úroveň B2 - 8,5€ za obe knihy (2 časť vôbec nepopísaná, 1. časť je popísaná len po tretiu kapitolu. Inak sú ako nové obe časti :) 4. Dictionary of American English - 16 € (ako nová) 5. Starší kúsok English language dictionary - 3 € (rada posunem aj zdarma) 6. The Mayor of Casterbridge - 6 € 7. Zmaturuj z Biológie - 6 €
Zmaturuj z literatúry 1
Predám novú knihu Zmaturuj z literatúry 1 od Didaktis kolektív autorov.
Predám učebnice
Predám učebnice slovenského jazyka. - Zmaturuj z literatúry 5€ - Slovenský jazyk a literatúra 5€ - Sprievodca dielami slovenskej a svetovej literatúry kus 3€ (všetkých 5 kníh spolu za 12€) Všetky učebnice spolu 20€ Osobný odber možný v BA,NR alebo TO
Pracovné zošity z literatúry a slovenského jazyka
Predám pracovné zošity z literatúry a slovenského jazyka pre 9. ročník ZŠ. Sú vo výbornom stave úplne čisté a nepoužívané. Možnosť kúpiť aj osve. Pomocník zo slovenského jazyka: 4€. Pomocník z literatúry: 4,50€.
Jazykove knihy, literarne knihy
Zdravim, upratoval som kniznicu a rad posuniem dalej za symbolicku sumy knihy o (prevazne) slovenskej literature a nejake ucebnice anglictiny a nemciny. Learn english part 1 Gramatika nemciny v kocke - PREDANÁ Biele miesta v slovenskej literature Lexikon spisovatelov sveta - PREDANÁ Postavy slovenskej literatury- PREDANÁ Teoria literatury - PREDANÁ Intermediate Language Practice English on Business Ucebnica nemciny pre samoukov a kurzy - PREDANÁ An outline of american literature Literarny sprievodca (nielen pre maturantov) - PREDANÁ Svetova literatura na dlani - PREDANÁ Jan Stevcek - Skice Literarna rukovät - PREDANÁ Rukovät literatury - PREDANÁ Cena 1€/kus Kontaktuje ma prosim prostrednictvom formulara, cislo je vymyselene.