inzercia, predaj, predám, bazár

Zmrzlinársky FoodTruck

Kategória: Karavany, vozíky

R.v. 2023 na pneumatickom podvozku, komplet pre potreby zmrzlinára.

Možnosť zvoliť aj inú značku automobilu.

Súčasťou profi tichá elektrocentrála - 3KW.

Osadenie kvalitnými spotrebičmi Liebherr.
Zmrzlinársky FoodTruck
Podobné inzeráty
POJAZDNÝ STÁNOK / FOODTRUCK
POJAZDNÝ STÁNOK / FOODTRUCK Ponúkam na predaj pojazdný bufet, rok výroby 12/2019, rozmery 3,5x2x2,2m , foodtruck je s platnými EČV a poistením. Možné ťahať s klasickým VP skupiny B, keďže zapísané ako príves do 750kg. Vybavenie stánku: kuchynská linka na mieru s ľahko umývateľnou pracovnou doskou. Možnosť elektr. pripojenia na 380/220w. Voda je riešená bandaskovým systémom ale taktiež aj možnosť pripojenia na verejný vodovod. Teplá voda je zabezpečená 5L prietokovým ohrievačom a čerpadlom na vodu (Viď. foto). Ďalšie vybavenie: hliníkový dvojdrez, veľká chladnička s mrazničkou, malá chladnička, pec na pizzu, stroj na minipalacinky a iné. Stánok bol minimálne používaný, dôvod predaja: nové zamestnanie+rodinné záležitosti. Viac info po telefóne/správe. . Cena 11 900 €, pri rýchlom jednaní dohoda možná.
Foodtruck / pojazdné občerstvenie / pojazdná predajňa / stán
Foodtruck / pojazdné občerstvenie /pojazdná predajňa / stánok - 1 Plne vybavený foodtruck ( pojazdné občerstvenie)
5M Pojazdny bufet-foodtruck
Pojazdny bufet-foodtruck 480X210X260CM
Pojazdny bufet-foodtruck
Ponúkame na predaj náš plne pojazdný foodtruck Peugeot Boxer. Interiér komplet prerobený podľa našich požiadaviek (potravinárska nerez). Splna hygienické normy na prípravu a predaj jedál a nápojov. Zariadenie obsahuje nový 4-radový výčap Lindr Green Line. Elektrické rozvody 230V. Umývadlo s čerpadlom na teplú vodu. Odsávanie pary. Viac info po telefóne.
food truck foodtruck
food truck foodtruck 380x210x260cm
FOODTRUCK
Dáme do prenájmu plne vybavený Foodtruck za 500€ mesačne do dlhodobého prenájmu. Respektíve sa vieme dohodnúť na jeho predaji za 15000€.