inzercia, predaj, predám, bazár

značkové topánky na prvé kroky

Kategória: Obuv


Predám dievčenské kožené topánky značky

1. elefanten, veľkosť 19

použivali sme ich na prvé krôčky,
sú vpredu ošúchané, ale plne funkčné.

2. geox, veľkosť 21
3. adidas, veľkosť 21

ideálne všetko spolu za 8eur plus pošta
alebo 1kus za 5eur plus pošta
značkové topánky na prvé kroky
Podobné inzeráty
balik topanociek pre chlapca 16, 17,18,20
Topánky vám vystačia v podstate od narodenia až po 18. mesiac :) Cena za 4 kusy - 20€. V prípade že by ste chceli len samostatne niektoré, cena je podľa konkrétneho typu. - Tmavo-modré Richter topánky, veľkosť 17, brúsená koža, vhodné na prvé krôčky, 4x obuté, vnútorná dĺžka 10,5cm - Sivé Richter, nové topánky na zimu veľkosť 18 z brúsenej kože, z vnútra oteplené, vnútorná dĺžka cca 11cm PREDANE - modré papuče H&M, veľkosť 16/17, jednoduché nasúvanie, tvrdá podrážka, vhodné na prvé kroky, žiadne známky nosenia, vnútorná dĺžka cca 10,5cm - modré papuče Richter, kolekcia RACE, veľkosť 18, jednoduché nasúvanie vďaka suchému zipsu, tvrdá podrážka, vhodné na prvé kroky, 3x obuté, žiadne známky nosenia - modré zimné čižmy veľkosť 20, podšívka z mäkkého, hrejivého textilu, lepšia viditeľnosť vďaka reflexným prvkom, minimálne nosené, žiadne známky nosenia.
Predam kozene detske topanky
Predam kozene detske topanky, velkost je 19, vnutorna dlzka 12.8cm. Topanocky su v dobrom stave, akurat msju trochu osuchnute predky. Povodna cena 28e. Popis produktu: Detská kožená obuv pre prvé kroky Wanda je vyrobená na Slovensku výrobcom WANDA SLOVAKIA s.r.o. ,Partizánske. Materiál: Je zdravotne nezávadná, vyrábaná výhradne z certifikovaných polotovarov Európskeho pôvodu. Zvršok je z prírodnej hovädzej alebo teľacej kože. Podšívka v topánočkách WANDA je z dobre savého textilu Cambrella. Stielky sú taktiež z textilného materiálu s mikrovlánkom, čo zaručuje dobrú nasiakavosť, ako i rýchle odparovanie potu z detskej obuvi.Taktiež sú vybavené podporou klenby pre lepší vývoj detskej nôžky. Päta topánočiek je zosilnená flexibilným materiálom a chráni členok proti vykĺbeniu. V oblasti členka majú taktiež mäkkú bandáž pre komfortné nosenie. Podošva topánočiek WANDA je špeciálne vyvinutá pre topánočky pre prvé kroky. Má protišmykový dezén,ktorý zabraňuje dieťatku pri chôdzi k pošmyknutiu sa a tým prispieva k bezpečným prvým krokom. Podošva je na špičke a päte vyvýšená, čo chráni nožičky v prstovej a pätnej časti. Obuv WANDA je dobre nazúvateľná , čo zaručuje komfort pri obúvaní a vyzúvaní topánočiek. Vlastnosti: V prednej časti sú perforované pre lepšie odparovanie vodnej pary. Uzatváranie na suchý zips zaisťujú pevné držanie na nohe. Topánky WANDA sú kožené, ľahké, mäkké, flexibilné a hlavne zdravotne nezávadné. - Vhodná aj pre vyšší nárt
Wanda - topánky na prvé kroky 22
Predám kožené topánky Wanda na prvé kroky, veľ. 22 - vnútorná dĺžka 14cm. Topánočky sú veľmi kvalitné, koža je makkučká, my sme mali tieto topánky vo všetkých veľkostiach, aké sa vyrábajú :) Topánočky sú vo veľmi dobrom stave, na prstoch vidno mierne ošúchanie - kvoli ružovej farbe, používané príležitostne v lete. Len e-mail alebo telefon.
Topánky na prvé kroky
Detská kožená obuv na prvé kroky, slovenský výrobca zn. WANDA. Kožené topánky - NENOSENÉ sandálky do interiéru nosené málo, veľkosť 17 (112 mm)
Topánky na prvé kroky - Wanda, v. 22
Dobry den, predam topanky na prve kroky, zn. Wanda, v. 22, vo velmi peknom nosenom stave. Nosene boli kratko, ale stihli sme suchnut jednu spicku. Cena je uvedena bez postovneho. Cena: 13,50 Eur Je mozny aj osobny odber.
Detske topanky prve kroky
Predam detske topanky na prve kroky c. 19,celokozene. Slovensky vyrobca Wanda. Top stav max.5x obute. Kosice-okolie