inzercia, predaj, predám, bazár

Znizena cena Predam Bauer BAUER RE-AKT 100 COMBO YOUTH

Kategória: Športové potreby

Dobry den predam juniorsku hokejovu prilbu,

BAUER RE-AKT 100 COMBO YOUTH. Farba biela.

Pouzita 2 x ako nova.
Znizena cena Predam Bauer BAUER RE-AKT 100 COMBO YOUTH
Podobné inzeráty
Korčule BAUER S21 X-LS Youth
Predávam po synovi nové korčule. 2x obuté na umelom lade. Veľkosť 29,5; vnútorná dĺžka 18,7cm; Y11. Novinka sezóny 2021/2022. Korčule BAUER S21 X-LS Youth sú určené pre najmenších začínajúcich korčuliarov.   ● Vonkajší materiál 3D Poly Carb. Topánka drží nohu pod takým uhlom, ktorý umožňuje rýchlejšiu akceleráciu a rýchlejšie obraty. ● Vynikajúca opora členku a päty vďaka ľahkému poĺstrovaniu penovým materiálom anaform ankle pads, ktorý sa pôsobením tlaku a tepla nohy dokonalé prispôsobí tvaru nohy. ● Korčule sa pre maximálne zjednodušenie a komfort vybavili páskami so suchým zipsom. Stačí korčule obuť, zatiahnuť tri upínacie pásky a malý športovec môže vyraziť do akcie. ● Anatomicky tvarovaný, dvojdielny plstený jazyk ľahkej konštrukcie. ● Podšívka z mikrovlákna zabraňuje nadmernému poteniu. ● Komfortná vnútorná penová vložka EVA Foam. ● Podrážka zo vstrekovaného TPR. Materiál podrážky zabraňuje jej nežiaducemu skruteniu a zaisťuje čo najlepší prenos energie vynaloženej hráčom na nôž. ● Špička je z tvrdeného plastu, ktorý zabraňuje preseknutie korčuli, a zároveň chráni prsty pred úderom a nárazom. ● Držiak noža TUUK Lightspeed Pro II s nerezovým nožom TUUK S.Stainless. Cena 50€ + pošta
Korčule Bauer vapor č.36 a hokejové nohavice Bauer Supreme
Predám korčule Bauer vapor dynamic speed č.36,nosené málo nezničené.PC:135 eur teraz 40 eur a hokejové nohavice Bauer Supreme Jr.S/P s možnosťou nastavenia dĺžky cena 30 eur-spolu 60 eur+pošta.
Chrániče na kolená Bauer
Chrániče na kolená Bauer - 12.1. - 16:41 Predám použité detské chrániče na kolená Bauer Supreme 150. Veľkosť chráničov je 11' - 28cm. Pravý chránič je v hornej časti prasknutý. Ľavý chránič je 100% stave.
Full Tilt Growth Spurt - detské lyžiarky
Full Tilt Growth Spurt Youth Ski Boots Size S, žlto-zelená farba. Lyžiarky dobre držia nohu a hlavne dve-tri sezóny porastú s Vašim šampiónom!
Detska siltovka UNDER ARMOUR
Velkost YOUTH S/M Mam v Samorine,viem doniest do BA.
Predám hokejovú prilbu Bauer BHH2100JR Combo
Nastaviteľný obvod 50-55cm, junior, ochrana tváre klietku, dovoz na trase Prešov... Bardejov