inzercia, predaj, predám, bazár

ZNÍŽENÁ CENA - Stavebné pozemky v Lučenci, časť Torák

Kategória: Pozemky

Na predaj stavebné pozemky v Lučenci, časť Torák. Na pozemkoch sú všetky inžinierske siete. Cenu poskytnem vážnemu záujemcovi pri obhliadke nehnuteľnosti. Pre viac informácií alebo dohodnutie ďalšieho postupu ma prosím kontaktujte telefonicky na t.č. 0905 92 55 02.

Všetky údaje o nehnuteľnosti zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a sprostredkovateľ nezodpovedá za ich správnosť, úplnosť a presnosť.

V cene nehnuteľnosti je zahrnutý kompletný právny servis + úhrada základných poplatkov - kúpna zmluva, overenie podpisov, návrh na vklad do katastra a vklad kúpnej zmluvy do katastra. Pomôžem s vybavením výhodného hypotekárneho úveru v akejkoľvek banke. Zabezpečím znalecký posudok, geometrický plán, poistenie nehnuteľnosti a všetko čo bude potrebné. Prevediem vás celým procesom kúpy nehnuteľnosti až k samotnému odovzdaniu novému majiteľovi na základe preberacieho protokolu.

Hľadám nehnuteľnosti na predaj ak uvažujete o predaji ozvite sa mi a určite sa dohodneme.

V databáze evidujem desiatky záujemcov, ktorí čakajú možno práve na vašu nehnuteľnosť.

Moje ďalšie ponuky si môžete pozrieť keď kliknete na moje meno.
ZNÍŽENÁ CENA - Stavebné pozemky v Lučenci, časť Torák
Podobné inzeráty
Stavebné pozemky v blízkosti Zlatých Moraviec
Stavebné pozemky v blízkosti Zlatých Moraviec - [26.2. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Stavebné pozemky v blízkosti Zlatých Moraviec - 1 Stavebné pozemky v blízkosti Zlatých Moraviec - 2 Stavebné pozemky v blízkosti Zlatých Moraviec - 3 Stavebné pozemky v blízkosti Zlatých Moraviec - 4 Stavebné pozemky v blízkosti Zlatých Moraviec - 5 Stavebné pozemky v blízkosti Zlatých Moraviec - 6 Stavebné pozemky v blízkosti Zlatých Moraviec - 7 Stavebné pozemky v blízkosti Zlatých Moraviec - 8 Stavebné pozemky v blízkosti Zlatých Moraviec - 9 • územné rozhodnutie na stavbu 35 domových jednotiek v katastrálnom území obce Machulince • každý pozemok s pripojením na vodu, elektrinu a kanalizáciu • prístupová cesta z andezitových kociek • pozemky vo výmere od 894m2 do 2294m2 • pozemky situované na JV svahu Pohronského Inovca • tichá lokalita, blízka občianska vybavenosť, súkromie s výhľadmi do dĺžky 30km • vizualizácie na obrázkoch sú iba na ilustráciu, nie sú súčasťou predaja Ceny za jednotlivé pozemky: na našej domovskej stránke (), alebo Kontaktujte nás: • Telefónne číslo: +421 904 88 51 88 • predaj@
Stavebné pozemky v Lučenci, časť Torák
Na predaj stavebné pozemky v Lučenci, časť Torák. Na pozemkoch sú všetky inžinierske siete. Cenu poskytnem vážnemu záujemcovi pri obhliadke nehnuteľnosti. Pre viac informácií alebo dohodnutie ďalšieho postupu ma prosím kontaktujte telefonicky na t.č. 0905 92 55 02. Všetky údaje o nehnuteľnosti zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a sprostredkovateľ nezodpovedá za ich správnosť, úplnosť a presnosť. V cene nehnuteľnosti je zahrnutý kompletný právny servis + úhrada základných poplatkov - kúpna zmluva, overenie podpisov, návrh na vklad do katastra a vklad kúpnej zmluvy do katastra. Pomôžem s vybavením výhodného hypotekárneho úveru v akejkoľvek banke. Zabezpečím znalecký posudok, geometrický plán, poistenie nehnuteľnosti a všetko čo bude potrebné. Prevediem vás celým procesom kúpy nehnuteľnosti až k samotnému odovzdaniu novému majiteľovi na základe preberacieho protokolu. Hľadám nehnuteľnosti na predaj ak uvažujete o predaji ozvite sa mi a určite sa dohodneme. V databáze evidujem desiatky záujemcov, ktorí čakajú možno práve na vašu nehnuteľnosť. Moje ďalšie ponuky si môžete pozrieť keď kliknete na moje meno.
Stavebné pozemky v Lučenci, časť Torák
Na predaj stavebné pozemky v Lučenci, časť Torák. Na pozemkoch sú všetky inžinierske siete. Cenu poskytnem vážnemu záujemcovi pri obhliadke nehnuteľnosti. Pre viac informácií alebo dohodnutie ďalšieho postupu ma prosím kontaktujte telefonicky na t.č. 0905 92 55 02. Všetky údaje o nehnuteľnosti zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a sprostredkovateľ nezodpovedá za ich správnosť, úplnosť a presnosť. V cene nehnuteľnosti je zahrnutý kompletný právny servis + úhrada základných poplatkov - kúpna zmluva, overenie podpisov, návrh na vklad do katastra a vklad kúpnej zmluvy do katastra. Pomôžem s vybavením výhodného hypotekárneho úveru v akejkoľvek banke. Zabezpečím znalecký posudok, geometrický plán, poistenie nehnuteľnosti a všetko čo bude potrebné. Prevediem vás celým procesom kúpy nehnuteľnosti až k samotnému odovzdaniu novému majiteľovi na základe preberacieho protokolu. Hľadám nehnuteľnosti na predaj ak uvažujete o predaji ozvite sa mi a určite sa dohodneme. V databáze evidujem desiatky záujemcov, ktorí čakajú možno práve na vašu nehnuteľnosť.
Znížená cena- Stavebné pozemky na predaj- Lučenec smer Torák
Ponúkam na predaj tri rovinaté stavebné pozemky v lokalite Lučenec, smer Torák (ulica Zory Jesenskej) každý o výmere 608m² s rozmermi 19m šírka x 32m dĺžka (orientácia od prístupovej cesty smerom na Rúbanisko III). Čísla parciel: 7044/405 7044/244 7044/406 Pozemky sú momentálne vedené ako orná pôda, avšak sú zahrnuté v územnom pláne mesta Lučenec ako stavebné a je na nich možná výstavba rodinných domov (mám písomné potvrdenie z MÚ). Všetky IS siete sú dostupné v blízkosti pozemku (prípojky nie sú vybudované), taktiež prístup po asfaltovej ceste je bezproblémový, cesta popred pozemky a úzky pás (do budúcna po vybudovaní chodník) vo vlastníctve Pozemkového fondu. Cena každej parcely je 48 000 € (79 € za m²). Pre viac info kontaktujte prosím najskôr SMS, ja zavolám späť.
Predám pozemky v rekreačnej oblasti Zvolen-Sekierska dolina.
Predám pozemky v rekreačnej oblasti Zvolen- Sekierska dolina. Ide vo Zvolene o lokalitu s najlepšou dostupnosťou a najlepšími podmienkami na oddych, rekreáciu aj celoročné bývanie. Výhodou predávaných pozemkov je veľká vzdialenosť a kopcovitý prírodný terén oddeľujúci pozemky od letiska Sliač a tým eliminovaná hlučnosť. Na predaj sú pozemky v extraviláne mesta- časť Sekierska dolina: 1. pozemok 903m2 TTP 2. pozemky predávané ako celok 1027 m2 (760m2+267m2 sú susediace) TTP Pozemky spolu hraničia a predávajú sa oddelene 1 a 2 alebo spolu 1,2. Pozemky majú veľmi výhodnú polohu, prístup na pozemky je priamo z asfaltovej cesty vo vlastníctve mesta. Cez pozemky tečie potôčik čo je výhoda ak sú využívané na rekreačné účely. Pozemky sú rovinaté. Pozemky sú vo vlastníctve jedného vlastníka. Pozemky sa nachádzajú v tichej a málo frekventovanej oblasti Sekierskej doliny. Zastávka MHD je cca. 50m, elektrika na hranici alebo v dosahu, vodovod stredoslovenskej Vodárenskej je cca.50m. Súčasný stav tráva a drevinový porast. Cena: 55€/m2 Kontaktovať len v prípade vážneho a seriózneho záujmu. RK nekontaktovať! RK iba v prípade záujmu kúpy pre svojho klienta. Viac info aj na: pozemky@
Stavebné pozemky na ulici H. Ponickej, časť Torák v LC
Na predaj stavebné pozemky na ulici H. Ponickej, časť Torák v LC. Na pozemkoch sú všetky inžinierske siete. Cenu poskytnem vážnemu záujemcovi pri obhliadke nehnuteľnosti. Pre viac informácií alebo dohodnutie ďalšieho postupu ma prosím kontaktujte telefonicky na t.č. 0905 92 55 02. Všetky údaje o nehnuteľnosti zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a sprostredkovateľ nezodpovedá za ich správnosť, úplnosť a presnosť. V cene nehnuteľnosti je zahrnutý kompletný právny servis + úhrada základných poplatkov - kúpna zmluva, overenie podpisov, návrh na vklad do katastra a vklad kúpnej zmluvy do katastra. Pomôžem s vybavením výhodného hypotekárneho úveru v akejkoľvek banke. Zabezpečím znalecký posudok, geometrický plán, poistenie nehnuteľnosti a všetko čo bude potrebné. Prevediem vás celým procesom kúpy nehnuteľnosti až k samotnému odovzdaniu novému majiteľovi na základe preberacieho protokolu. Ponúknite mi na predaj vašu nehnuteľnosť ! Hľadám pre svojich klientov byty, domy, pozemky, chaty . . . V databáze evidujem desiatky záujemcov o kúpu bytu, domu, pozemku, chaty . . . , ktorí čakajú možno práve na vašu nehnuteľnosť . . . Moje ďalšie ponuky si môžete pozrieť keď kliknete na moje meno.