inzercia, predaj, predám, bazár

znizena cena STOJANOVA LAMPA PIANO NATUR

Kategória: Lampy, osvetlenie

POVODNA CENA 111€, lampa pouzivana 3 roky.
LAMPA MA poskodene tienidlo. odporucame si kupit vlastne podla svojich predstav.

Stojanová lampa PIANO NATUR 688, Stojanové lampy, Stojanové svietidlo od spoločnosti TK Lighting. Svietidlo je vyrobené z kovu, dreva a textilného tienidla, M2, ktoré si ale viete kúpiť v našom eshope. TK Lighting datuje vznik v roku 2013 v susednom Poľsku, pričom sa jej produkty okamžite rozšírili do východnej a západnej Európy. Heslami firmy sú precíznosť, unikátnosť a jemnosť tvarov, disponuje mnohými certifikátmi kvality a využívania prémiových materiálov. Všetky svietidlá sú robené ručne a testované zamestnancami firmy TK Lightng.. Farba: Biela Energetická trieda: A++ - E IP krytie: IP20 Výrobca (Značka): TK Lighting Materiál: Drevo, Kov, Textil Napätie: 230V Podľa miestnosti: Obývačka, Spálňa Rozmery: Ø500 x 1400 mm Svetelný zdroj: 1x E27, max. 60W, excl.

plus postovne, idealne osobny odber
znizena cena STOJANOVA LAMPA PIANO NATUR
Podobné inzeráty
STOLNA LAMPA PIANO NATUR
Bez poskodeni. minimalne pouzivanie. POVODNA CENA 33€. Plus postovne. Stolná lampa PIANO NATUR 687, Stolné lampy, Stolné svietidlo od spoločnosti TK Lighting. Svietidlo je vyrobené z kovu, dreva a textilného tienidla, M2, ktoré si ale viete kúpiť v našom eshope. TK Lighting datuje vznik v roku 2013 v susednom Poľsku, pričom sa jej produkty okamžite rozšírili do východnej a západnej Európy. Heslami firmy sú precíznosť, unikátnosť a jemnosť tvarov, disponuje mnohými certifikátmi kvality a využívania prémiových materiálov. Všetky svietidlá sú robené ručne a testované zamestnancami firmy TK Lightng.. Farba: Biela Energetická trieda: A++ - E IP krytie: IP20 Výrobca (Značka): TK Lighting Materiál: Drevo, Kov, Textil Napätie: 230V Podľa miestnosti: Obývačka, Spálňa Rozmery: Ø200 x 140 mm Svetelný zdroj: 1x E27, max. 60W, excl.
Lampa stojanová – keramické tienidlo-cena za 1 ks.
Stojanová lampa bude dokonalým spoločníkom, pokiaľ ide o zvýrazňujúce osvetlenie v obývacej izbe. Kovová konštrukcia lampy je v zlatej farbe s atraktívnou hnedo-bordovou kombináciou. Jej telo sa skladá z magnetickej kruhovej podstavy , z ktorej vychádzajú 2 točiace sa vzpery a nesú keramické tienidlo na lampu v tvare taniera . Pomocou dotykového spínača je možné svetlo zapínať a vypínať obvyklým spôsobom. Cena je uvedená za 1 Ks. Výška – 180 cm , priemer podstavca – 37 cm , priemer tienidla – 30 cm .Jedna sa o používaný tovar . Dovoz Holandsko. Dovoz až k Vám domov viem v rámci Slovenska zabezpečiť po dohovore zadarmo . Pozrite všetky moje inzeráty možno zaujme aj niečo iné. Uprednostňujem telefonický kontakt pred sms a emailmi. Všetko je o dohode.
Lekárska stojanová lampa na kolieskach
Lekárska stojanová lampa na kolieskach, nastaviteľná výška - nálezný stav. (made in czechoslovakia) cena:30€
Lekárska stojanová lampa
Lekárska stojanová lampa cena:30€
Stojanova lampa
Stojanova lampa
Lampa stojanová
Na predaj stojanová lampa,malé znaky používania, funkčná. Je stmievateľná, s nastavením intenzity kovová, čiernej farby.Dá sa nastaviť sklon.---Prosím pozrite si aj moje ostatné inzeráty.---