inzercia, predaj, predám, bazár

zosilnovac signalu Wi-Fi

Kategória: Sieťové komponenty

Predavam plne funkcny zosilnovac signalu Wi-Fi, pre mna nevyuzite.
zosilnovac signalu Wi-Fi
Podobné inzeráty
Repeater TP-Link RE450, AC1750 Dual-Band - WiFi extender
Opakovač signálu TP-Link RE450 nájde svoje využitie u Vás doma, ale aj vo firme. Spoľahlivo ním rozšírite dosah bezdrôtovej siete a zaistíte tak maximálny výkon a Vašu úplnú spokojnosť. Disponuje tromi nastaviteľnými externými anténami, ktoré zabezpečia optimálne pokrytie i skvelé pripojenie. Kontrolka signálu Vám pomôže nájsť to najlepšie umiestnenie pre opakovač signálu. Predchádzajte výpadkom internetového pripojenia pomocou tohto zariadenia TP-Link RE450. Opakovač signálu TP-LINK AC1750 posilní a rozšíri signál aj do oblastí, ktoré nazývame ako „mŕtve oblasti“. Počas celej doby je tak zabezpečené pokrytie po celej Vašej domácnosti alebo kancelárie. Dosahuje až do 929 m2. Uvedenie do prevádzky je naozaj veľmi jednoduché. Z Vášho času Vám zoberie len niekoľko pár minút. TP-Link RE450 je kompatibilný s bezdrôtovými routermi všetkých štandardov. Postačí stlačiť tlačidlo RE na opakovači signálu a následne tlačidlo WPS na routery.
WIFI ROUTER TP-LINK a zosilňovač signálu TP-LINK
Predám Router a bezdrôtový zosilňovač TP-LINK. Oba produkty neboli nikdy používané, sú nové, zabalené v pôvodnom balení. Router: TP-LINK 300 Mbps Wireless N ROUTER, Model No. WR840N Zosilńovač: TP-LINK 300 Mbps Universal WiFi, Range Extender Model No. TL-WA850RE Predávajú sa cez 16,- eur a viac za produkz. Moja cena za oba produkty spolu je 18,- Eur V prípade, že by som nedvíhal, píšte prosím sms, alebo email. A v prípade, že by Vás nezaujala táto ponuka, pozrite si prosím ďalšie moje inzeráty, možno Vás niečo zaujme. Ďakujem a pekný deň :-)
Predam univerzálny opakovač signálu (repeater)
TP-LINK TL-WA850RE univerzálny opakovač signálu Plne funkcny, pouzivany sporadicky. Inzerat je aktualny do zmazania. Iba osobny odber - Bratislava, Stare Mesto.
2x - NOVY Powerline / zosilovač wifi signálu Devolo
Predám úplne nový Devolo Magic 2 Wifi next Starter kit - zosilňovač wifi signálu, prenos internetu cez Powerline cez elektrickú sieť. Funglac NOVE - NEOTVORENE. Mam 2 balenia. cena 1ks 80e cena 2ks 150e Prenosová rýchlosť 2400 Mb/s, rýchlosť WiFi 867 Mb/s, 2 x GLAN, dosah powerline 300 m. Osobný odber BA Ruzinov, pošta, alebo zasielkovňa.
Wifi range extender
Rýchla prenosová technológia podľa najnovšieho AC štandardu až so 733 Mbitmi/s Rýchlo a jednoducho zvýši dosah WLAN siete Rýchla prenosová technológia podľa najnovšieho AC štandardu až so 733 Mbitmi/s Jednoduché zariadenie: automaticky pomocou WPS tlačidla alebo manuálne pomocou asistenta sieťovým káblom Voliteľné 2 režimy Zosilňovač: Zvýšenie dosahu sieťových systémov WLAN Access point: Prístupový bod do Vašej domácej siete, mimoriadne vhodný pre routre, ktoré doteraz nepodporujú WLAN Funkcia wireless-router – prístroj sa môže pomocou WAN pripojenia použiť tiež ako plnohodnotný router 1 sieťová prípojka RJ45 (1x LAN/WAN vstup; 10/100 Mbit/s) Indikácia intenzity signálu WLAN Obsah: WLAN zosilňovač, sieťový kábel, návod na obsluhu Dohoda na cene možná
Opakovač signálu (Wi-Fi extender) TP-Link RE450
Predám nový nepoužívaný opakovač signálu (Wi-Fi extender) s komplet balením a krabicou. Wi-Fi extender TP-Link RE450 Dual Band garantuje spoľahlivé pokrytie Wi-Fi a podporuje ďalšiu generáciu technológie Wi-Fi s označením 802.11ac. Táto technológia je až trikrát rýchlejšia než predchádzajúci štandard 802.11n. O zvyšovanie bezdrôtového pokrytia sa starajú tri externé dvojpásmové antény (3 x 2dBi pre 2,4 GHz a 3 x 3dBi pre 5 GHz). O ideálnom umiestnení v priestore vás informuje farebná kontrolka na tele opakovača. Pri používaní Wi-Fi extender TP-Link RE450 Dual Band sa môžete spoľahnúť na vysokú rýchlosť pripojenia, pretože opakovač dokáže pracovať na oboch pásmach – ­2.4 GHz a 5 GHz – súčasne. Jednoduché úlohy ako odosielanie e-mailov a prezeranie webových stránok sú vybavované cez pásmo 2.4 GHz. Pásmo 5 GHz je zase vhodné pre aktivity náročné na objem prenášaných dát, za všetky možno menovať streaming videa vo vysokom rozlíšení, hranie online hier či zálohovanie veľkých súborov.