inzercia, predaj, predám, bazár

Zostava deckej izby

Kategória: Nábytok pre deti

Predám nábytok do deckej izby plus sú tam aj dorabane poličky navyše
Zostava deckej izby
Podobné inzeráty
Predám set do deckej izby stôl a tri stoličky
Predám krásny set do deckej izby bledo modrej farby. stôl Rozmery Dĺžka: 77 cm Šírka: 55 cm Výška: 48 cm Výborný pre malé deti. Môžu sa hrať, kresliť, majstrovať alebo si prichystať piknik. Nábytok je ľahký, ale stabilný. Dieťa ho môže prenášať z izby do izby a do záhrady. Vyrobené z neškodného plastu, z rovnakého materiálu, aký sa používa na detské fľaše, plienky a dózy na jedlo. Odolné voči dažďu, slnku, snehu a špine, takže vhodné na vonkajšie použitie. Ľahko zmontujete. Stačí zakliknúť časti do seba. stoličky Rozmery Šírka: 39 cm Hĺbka: 36 cm Výška: 67 cm Hĺbka sedadla: 26 cm Výška sedadla: 30 cm Predám ako komplet za 90eur
Detská kombi posteľ Faktum Mia White
Ponúkam na predaj detskú kombinovanú posteľ Mia maďarskej značky Faktum, dekor White, bez vzoru. Rozmery: 183 x 85 x 97 cm (š x h x v). Zostava bola používaná pri dvoch deťoch, má známky užívania (stav viď foto), ale je vo výbornom stave a určite ešte poslúži. My sme s ňou boli max spokojní. Predávam z dôvodu presťahovania sa a kúpy iných postelí. Na dvoch metroch máte všetko, čo pre dieťatko potrebujete - postieľku aj prebaľovaciu komodu s úložným priestorom. Univerzálnosť zostavy tkvie v jej rozložiteľnosti na jednotlivé kusy nábytku. Postieľku môžete rozložiť na 3 samostatné prvky: detská postieľka s vnútorným rozmerom 120 x 70 cm, malá skrinka/komoda 55 x 80 cm x 74 cm a váľanda s rozmermi 180 x 80 cm. Neskôr sa môže postieľka prestavať na váľandu s rozmermi 180 x 80 cm (s 2 úložnými zásuvkami) a na písací stôl so skrinkou 124 x 80 cm x 74 cm. Zostava je: - "baby-friendly" - povrchová úprava materiálov zdraviu neškodná, - postieľka je vybavená ochrannou lištou proti obhryzeniu hornej hrany priečkovej bočnice (kupované za príplatok), - materiál: laminovaná drevotriesková doska, biela farba, - čelná bočnica postieľky je opatrená 3 vyberacími priečkami, aby dieťa mohlo, keď povyrastie, samo vyliezať, - rošt postieľky sa môže nastaviť do 3 výškových polôh: 265, 422 a 612 mm nad podlahou; materiál roštu je masív, - jednu čelnú stranu kombi postieľky tvorí skrinka so zásuvkou a dvierkami a miestom na prebaľovaciu podložku - je možné ju dať vpravo alebo vľavo od postieľky, podľa Vašich potrieb; skrinka je naozaj veľmi priestranná, vojde sa do nej mnoho balení plienok a všetky potreby k prebaľovaniu, - pod kombi postieľkou/váľandou sú 2 vyťahovacie úložné zásuvky, - súčasťou kombi postele sú malý matrac o rozmere 120 x 70 x 6 cm a väčší matrac na váľandu o rozmere 180 x 80 x 8 cm; oba matrace sú z bio kokosového vlákna so 100 %-ným bavlneným poťahom (poťah je snímateľný - možnosť oprať) od maďarskej biomanufaktúry Novetex (kupované samostatne priamo u výrobcu v Budapešti) - kokosové matrace sa ľahko čistia: matrac môžete vysprchovať plným prúdom vlažnej vody a potom nechať vyschnúť; vhodné aj pre alergikov, nedržia sa v nich roztoče; matrace sú tvrdé a teda pre správny vývoj chrbtice najmenších detí najvhodnejšie, - súčasťou zostavy je aj podstavec pod postieľku a pod komodu (kupované za príplatok - na foto sú namontované na postieľke a komode), vďaka ktorým je možné postieľku a komodu položiť priamo na zem a mať ich v pohodlnej výške + súčasne používať pre väčšie dieťa spodný diel ako váľandu. Viac na promo videu: Aktuálne by Vás celá zostava vrátane oboch matracov a podstavcov vyšla na trhu okolo 700 €, ponúkam za 400. V prípade vážneho záujmu a rýchleho jednania pletený mantinel/vrkoč vo farbe biela-sivá-mint, dĺžka 390 cm (sedí na obvod postieľky) v cene 50 € pribalím grátis. DOHODA O CENE MOŽNÁ. Zostava je v zloženom stave, nutné zabezpečiť odvoz (SNV - okolie).
Detská kombi posteľ Faktum Mia White
Ponúkam na predaj detskú kombinovanú posteľ Mia maďarskej značky Faktum, dekor White, bez vzoru. Rozmery: 183 x 85 x 97 cm (š x h x v). Zostava bola používaná pri dvoch deťoch, má známky užívania (stav viď foto), ale je vo výbornom stave a určite ešte poslúži. My sme s ňou boli max spokojní. Predávam z dôvodu presťahovania sa a kúpy iných postelí. Na dvoch metroch máte všetko, čo pre dieťatko potrebujete - postieľku aj prebaľovaciu komodu s úložným priestorom. Univerzálnosť zostavy tkvie v jej rozložiteľnosti na jednotlivé kusy nábytku. Postieľku môžete rozložiť na 3 samostatné prvky: detská postieľka s vnútorným rozmerom 120 x 70 cm, malá skrinka/komoda 55 x 80 cm x 74 cm a váľanda s rozmermi 180 x 80 cm. Neskôr sa môže postieľka prestavať na váľandu s rozmermi 180 x 80 cm (s 2 úložnými zásuvkami) a na písací stôl so skrinkou 124 x 80 cm x 74 cm. Zostava je: - "baby-friendly" - povrchová úprava materiálov zdraviu neškodná, - postieľka je vybavená ochrannou lištou proti obhryzeniu hornej hrany priečkovej bočnice (kupované za príplatok), - materiál: laminovaná drevotriesková doska, biela farba, - čelná bočnica postieľky je opatrená 3 vyberacími priečkami, aby dieťa mohlo, keď povyrastie, samo vyliezať, - rošt postieľky sa môže nastaviť do 3 výškových polôh: 265, 422 a 612 mm nad podlahou; materiál roštu je masív, - jednu čelnú stranu kombi postieľky tvorí skrinka so zásuvkou a dvierkami a miestom na prebaľovaciu podložku - je možné ju dať vpravo alebo vľavo od postieľky, podľa Vašich potrieb; skrinka je naozaj veľmi priestranná, vojde sa do nej mnoho balení plienok a všetky potreby k prebaľovaniu, - pod kombi postieľkou/váľandou sú 2 vyťahovacie úložné zásuvky, - súčasťou kombi postele sú malý matrac o rozmere 120 x 70 x 6 cm a väčší matrac na váľandu o rozmere 180 x 80 x 8 cm; oba matrace sú z bio kokosového vlákna so 100 %-ným bavlneným poťahom (poťah je snímateľný - možnosť oprať) od maďarskej biomanufaktúry Novetex (kupované samostatne priamo u výrobcu v Budapešti) - kokosové matrace sa ľahko čistia: matrac môžete vysprchovať plným prúdom vlažnej vody a potom nechať vyschnúť; vhodné aj pre alergikov, nedržia sa v nich roztoče; matrace sú tvrdé a teda pre správny vývoj chrbtice najmenších detí najvhodnejšie, - súčasťou zostavy je aj podstavec pod postieľku a pod komodu (kupované za príplatok - na foto sú namontované na postieľke a komode), vďaka ktorým je možné postieľku a komodu položiť priamo na zem a mať ich v pohodlnej výške + súčasne používať pre väčšie dieťa spodný diel ako váľandu. Viac na promo videu: Aktuálne by Vás celá zostava vrátane oboch matracov a podstavcov vyšla na trhu okolo 700 €, ponúkam za 350. V prípade vážneho záujmu a rýchleho jednania pletený mantinel/vrkoč vo farbe biela-sivá-mint, dĺžka 390 cm (sedí na obvod postieľky) v cene 50 € pribalím grátis. DOHODA O CENE MOŽNÁ. Zostava je v zloženom stave, nutné zabezpečiť odvoz (SNV - okolie).
Detská kombi posteľ Faktum Mia White vrátane natur matracov
Ponúkam na predaj detskú kombinovanú posteľ Mia maďarskej značky Faktum, dekor White, bez vzoru. Rozmery: 183 x 85 x 97 cm (š x h x v). Zostava bola používaná pri dvoch deťoch, má známky užívania (stav viď foto), ale je vo výbornom stave a určite ešte poslúži. My sme s ňou boli max spokojní. Predávam z dôvodu presťahovania sa a kúpy iných postelí. Na dvoch metroch máte všetko, čo pre dieťatko potrebujete - postieľku aj prebaľovaciu komodu s úložným priestorom. Univerzálnosť zostavy tkvie v jej rozložiteľnosti na jednotlivé kusy nábytku. Postieľku môžete rozložiť na 3 samostatné prvky: detská postieľka s vnútorným rozmerom 120 x 70 cm, malá skrinka/komoda 55 x 80 cm x 74 cm a váľanda s rozmermi 180 x 80 cm. Neskôr sa môže postieľka prestavať na váľandu s rozmermi 180 x 80 cm (s 2 úložnými zásuvkami) a na písací stôl so skrinkou 124 x 80 cm x 74 cm. Zostava je: - "baby-friendly" - povrchová úprava materiálov zdraviu neškodná, - postieľka je vybavená ochrannou lištou proti obhryzeniu hornej hrany priečkovej bočnice (kupované za príplatok), - materiál: laminovaná drevotriesková doska, biela farba, - čelná bočnica postieľky je opatrená 3 vyberacími priečkami, aby dieťa mohlo, keď povyrastie, samo vyliezať, - rošt postieľky sa môže nastaviť do 3 výškových polôh: 265, 422 a 612 mm nad podlahou; materiál roštu je masív, - jednu čelnú stranu kombi postieľky tvorí skrinka so zásuvkou a dvierkami a miestom na prebaľovaciu podložku - je možné ju dať vpravo alebo vľavo od postieľky, podľa Vašich potrieb; skrinka je naozaj veľmi priestranná, vojde sa do nej mnoho balení plienok a všetky potreby k prebaľovaniu, - pod kombi postieľkou/váľandou sú 2 vyťahovacie úložné zásuvky, - súčasťou kombi postele sú malý matrac o rozmere 120 x 70 x 6 cm a väčší matrac na váľandu o rozmere 180 x 80 x 8 cm; oba matrace sú z bio kokosového vlákna so 100 %-ným bavlneným poťahom (poťah je snímateľný - možnosť oprať) od maďarskej biomanufaktúry Novetex (kupované samostatne priamo u výrobcu v Budapešti) - kokosové matrace sa ľahko čistia: matrac môžete vysprchovať plným prúdom vlažnej vody a potom nechať vyschnúť; vhodné aj pre alergikov, nedržia sa v nich roztoče; matrace sú tvrdé a teda pre správny vývoj chrbtice najmenších detí najvhodnejšie, - súčasťou zostavy je aj podstavec pod postieľku a pod komodu (kupované za príplatok - na foto sú namontované na postieľke a komode), vďaka ktorým je možné postieľku a komodu položiť priamo na zem a mať ich v pohodlnej výške + súčasne používať pre väčšie dieťa spodný diel ako váľandu. Viac na promo videu: Aktuálne by Vás celá zostava vrátane oboch matracov a podstavcov vyšla na trhu okolo 700 €, ponúkam za 300. V prípade vážneho záujmu a rýchleho jednania pletený mantinel/vrkoč vo farbe biela-sivá-mint, dĺžka 390 cm (sedí na obvod postieľky) v cene 50 € pribalím grátis. DOHODA O CENE MOŽNÁ. Zostava je v zloženom stave, nutné zabezpečiť si odvoz.
Záves fo deckej izby
Robený na zákazku. Vo veľmi dobrom stave. Krásny. Rozmery v nenariasenim stave: dĺžka 203 cm, šírka 55 cm
Záves do deckej izby
Vyrábaný na objednávku. Krásny. Na riasiacu pásku. Rozmery nenaruasený: dľžka 210cm, dĺžka 65cm