inzercia, predaj, predám, bazár

Zostava do detskej/študentskej izby

Kategória: Skrine

Predám zostavu do detskej/študentskej izby v zachovalom stave, zostava je vhodná pre dievča aj pre chlapca, Skladá sa zo 4 častí - rohový písací stôl, skriňa s policami, úzka komoda so šuflíkmi a komoda s dvoma šuflíkmi a policou.
Zostava do detskej/študentskej izby
Podobné inzeráty
Spálňová zostava, zostava do obývacej a detskej izby
Spálňová zostava = Zostava pozostáva z 3 skríň jedna úzka políčko á do zásuvkami 2 šatníkove a Francúzska posteľ (250€) Zostava do obývacej izby = Obyvačková zostava z kvalitného materiálu výrobca slovenský DECODOM (250€) Zostava do študentskej izby používaná slečnou zachovalý aj s písacím stolíkom Slovenská výroba (200€)
Nábytok do študentskej izby
Predám nábytok vhodný do detskej alebo študentskej izby vo veľmi dobrom stave: posteľ s úložným priestorom 90x220; zostava skriniek výška 80 cm, zostava skriniek výška 120 cm, šatníková skriňa vysoká. Uprednostňujem predaj celej zostavy, ale je možná dohoda odpredaja aj jednotlivých kusov.
zostava do študentskej/detskej izby
Predám malo používanú zostavu písacieho stola a skriniek do študentskej alebo detskej izby pre dievča. Farba je sivá patina v kobinácii s fialovou. Rozmery: Sirka 176, výška 195 a hĺbka 55 . Cena 100€
zostava do študentskej/detskej izby
Predám malo používanú zostavu písacieho stola a skriniek do študentskej alebo detskej izby pre dievča. Farba je sivá patina v kobinácii s fialovou. Rozmery: Sirka 176, výška 195 a hĺbka 55 . Cena 70€
predám nábytok do detskej, študentskej izby
Predám nábytok do detskej alebo študentskej izby vhodný aj pre dve deti. Cena dohodou.
Skriňa do detskej - študentskej izby v157, š80, h51cm
Skriňa do detskej - študentskej izby s veľkým úložným priestorom v poličke, skrinke a v troch veľkých zásuvkach. Zákazková výroba na mierku z 18mm DTD. Korpus biely materiál, čelá sú vanilko-zelené. Výsuvy na šuflíky s tlmením. Rozmer výška 157cm, šírka 80cm a hĺbka 51cm. Veľmi dobrý stav, bez poškodenia. Nové Zámky. Osobne.