inzercia, predaj, predám, bazár

Zostava skriniek

Kategória: Skrine

Predám zostavu skriniek vo veľmi dobrom stave.
Uprednostňujem predaj celej zostavy, ale je možné dohodnúť sa na odpredaji jednotlivých kusov.
Zostava skriniek
Podobné inzeráty
Skrinkova zostava
Skrinková zostava s možnosťou variabilného zoskupenia a využitia v rôznych priestoroch (detská izba, obývačka, hala, kancelária, chata...). Skrinky môžu stáť samostatne (v nízkej kombinácii) alebo je možné postaviť až 3 na seba. Samostatné skrinky je možné rozdeliť do viacerých miestností, čím sa ušetrí kúpa ďalšieho nábytku. Zostava obsahuje aj roh. Zostava obsahuje : Počet kusov: 10 skriniek Rozmery: 6 ks = výška: 80cm, šírka: 80cm, hĺbka: 40cm 4 ks = výška: 80cm, šírka: 40cm, hĺbka: 40cm Predaj skriniek možný aj samostatne, cena jednej skrinky je 20 €. Dohoda možná.
Spálňová zostava, zostava do obývacej a detskej izby
Spálňová zostava = Zostava pozostáva z 3 skríň jedna úzka políčko á do zásuvkami 2 šatníkove a Francúzska posteľ (250€) Zostava do obývacej izby = Obyvačková zostava z kvalitného materiálu výrobca slovenský DECODOM (250€) Zostava do študentskej izby používaná slečnou zachovalý aj s písacím stolíkom Slovenská výroba (200€)
Predám starú zostavu skriniek a stolíky
Predám starú rohovú zostavu skriniek (pôvodne obývačková stena) a dva menšie stolíky. Výrazné známky opotrebenia. Poskladaná zostava pri stene (ako je na fotke) je približne 230 x 230 cm. Hĺbka 40 cm. Jednotlivé skrinky zostavy sú 80 cm široké. Len osobný odber. Nutní minimálne dvaja ľudia, ktorí si skrinky vynesú z pivnice. Cena je za celú zostavu skriniek a obidva stolíky.
Zostava do detskej izby
Zostava do detskej izby - kombinácia skríň a komod. Zostava pozostáva zo 4 skríň a 2 komod. Zostava má kombináciu poličkových skríň a závesnej skrine s poličkami (úplne vpravo). Rozmery jednotlivých skríň radi pošleme v prípade záujmu. Na fotkách je možné vidieť aj mierne ošúchanie z používania (zatvárania a otvárania) skriniek - je to však len vizuálna menšia vada, každá časť zostavy spĺňa svoj účel a skrine nie sú nejako inak výrazne poškodené alebo obité. Pôvodná farba bola modrá a skrinky boli pretapetované na zelenú matnú. V prípade záujmu je možné prísť ososbne pozrieť.
Nábytok do detskej izby ako lego stavebnica
Nábytok vo výbornom stave pre chlapca aj dievča. Veľmi praktický pre oblečenie, hračky, knihy. Skladá sa zo siedmich vysokých skriniek, troch menších skriniek a dvoch poličiek. Je to zostava, ktorá sa dokopy spája ako LEGO stavebnica. V zelených, modrých a v žltej skrinke sú poličky. Červené sú zásuvky s policami a dolné biele sú vysúvacie kontajnery na kolieskach pre hračky. Na fotkách je pôvodná zostava uložená už po sťahovaní v garáži. Ale prikladám aj foto rozloženia nabytku ako sme mali v novej izbe po prerábke. Nábytok bol vyrobený u stolára, veľmi kvalitná robota. Nie je zničený a je bez škrabancov a vád. Jedna skrinka má trošku oduté roky na vrchnej doske v spoji, kde sme mali akvárium, ale nie je to vôbec veľká vada a vidieť len po upozornení na ňu . K dispozícii máme aj lampu s lietadlami (30€) Cena komplet, dohoda možná. Na vyžiadanie pošlem viac foto. Rozmery : 3x skrinka 45x45x45 7x skrinka 90x45x45 2x police 22x22x90, šírka 4cm
Nábytok do detskej izby ako lego stavebnica
Nábytok vo výbornom stave pre chlapca aj dievča. Veľmi praktický pre oblečenie, hračky, knihy. Skladá sa zo siedmich vysokých skriniek, troch menších skriniek a dvoch poličiek. Je to zostava, ktorá sa dokopy spája ako LEGO stavebnica. V zelených, modrých a v žltej skrinke sú poličky. Červené sú zásuvky s policami a dolné biele sú vysúvacie kontajnery na kolieskach pre hračky. Na fotkách je pôvodná zostava uložená už po sťahovaní v garáži. Ale prikladám aj foto rozloženia nabytku ako sme mali v novej izbe po prerábke. Nábytok bol vyrobený u stolára, veľmi kvalitná robota. Nie je zničený a je bez škrabancov a vád. Jedna skrinka má trošku oduté roky na vrchnej doske v spoji, kde sme mali akvárium, ale nie je to vôbec veľká vada a vidieť len po upozornení na ňu . Cena komplet, dohoda možná. Na vyžiadanie pošlem viac foto. Rozmery : 3x skrinka 45x45x45 7x skrinka 90x45x45 2x police 22x22x90, šírka 4cm