inzercia, predaj, predám, bazár

Zrekonštruovaná chatka v blízkosti nádrže Ružiná, Divín

Kategória: Chalupy, Chaty

Vaša Realitná ponúka na predaj rekreačnú dvojpodlažnú rekreačnú chatku v blízkosti vyhľadávanej vodnej nádrže Ružiná o rozlohe 40 m2 s rozlohou pozemku 100 m2.

DISPOZÍCIA CHATKY
V suteréne sa nachádza lodná garáž pivnica, dreváreň a priestranná spoločenská miestnosť.

I nadzemné podlažie je murované, zvyšné druhé je drevené, ktoré bolo následne pred 5 rokmi zateplené polystyrénom. Okná na chatke sú plastové, s elektrickými vonkajšími žalúziami. Strecha prešla rekonštrukciou s novým oplechovaním.

Interiér chatky prešiel taktiež kompletnou rekonštrukciou.
Exteriér chatky pôsobí veľmi príjemným dojmom, obklopený stromami s jednoduchým prístupom od vodnej nádrže Ružiná. Okrem toho pred chatkou je urobené príjemné drevené posedenie s relatívnym súkromím ohraničené zeleňou.
Kúrenie zabezpečené na pevné palivo s veľkým krbom v kombinácii s elektrickým kúrením.

V prípade akýchkoľvek ďalších otázok nám volajte alebo píšte SMS na tel. , alebo napíšte mail na peter.vrtak@ alebo vám ich radi zodpovieme na adrese Vaša Realitná +, Bojnická cesta 4 Prievidza.
Zrekonštruovaná chatka v blízkosti nádrže Ružiná, Divín
Podobné inzeráty
Rekreačná chata na predaj pri priehrade Ružiná v Divíne
Reality Novohrad ponúkajú na predaj super chatu v lukratívnej oblasti pri vodnej nádrži Ružiná v okrese Lučenec na Divínskej strane. Len 100 m od pláže leží táto murovaná chata, ktorá je v pôvodnom stave v osobnom vlastníctve. Okolie chaty je super, nakoľko je umiestnené v lesíku čo je predurčené na oddych a relax. Nachádza sa v dobre vybavenej časti chatovej osady, neďaleko obce Divín. Prístup je dobrý až priamo ku chate. Pozostáva z prízemia a jedného podlažia. Na prízemí sa nachádza hala s krbom a jedna izba. Na poschodí nájdeme kuchynský kút jednu izbu , kúpeľňu so sprchovým kútom a wc. Teplá voda je riešená prietokovým ohrievačom. Na prvom poschodí nájdeme taktiež aj veľkú terasu s krásnym výhľadom na priehradu. Okná a dvere sú drevené a sú chránené proti vandalom kovovými mrežami. Strecha je sedlová a pokrytá pozinkovaným plechom. Vykurovanie je možné riešiť krbom umiestneným v suteréne chaty na prvom podlaží nájdeme vykurovaciu piecku. Voda je z verejného vodovodu a odpady sú odvádzané do vlastnej žumpy . Orientácia je na JZ/SV. Celková zastavaná plocha - 47 m2 Celková výmera pozemku – 100 m2 Momentálne náklady 50,- Eur ročná daň z nehnuteľnosti, 20,- mesačne za elektrinu, voda paušálne vo výške 20€. Priehrada Ružiná sa v súčasnej dobe už napúšťa a chatári sa tam už kúpu. Vodná nádrž Ružiná je tiež známym rybárskym revírom (kapry, pstruhy, amury, pleskáče, karasy, sumce i úhory). Nádrž vďaka svojej polohe patrí medzi najteplejšie na Slovensku a poskytuje množstvo príležitostí na relax. Okolo vodnej nádrže je cestný okruh spájajúci ružinskú a divínsku časť a je vhodnou trasou na bicyklovanie. Ďalej je tu možnosť turistiky, hubárčenia. V neďalekej obci Divín nájdeme Divínsky hrad a krásny kaštieľ v ktorom je usporiadaných množstvo akcií kultúrneho charakteru. Napojenie na diaľnicu (zatiaľ) do Kriváňa je 13 km a po spustení nového diaľničného úseku v smere na LC to bude len 3 km. Vzdialenosť do Zvolena je 32 km, do Banskej Bystrice 50 km, do Lučenca je 22 km. Takýchto nehnuteľností je málo odporúčame kvôli lokalite, ktorá patrí medzi obľúbené a vyhľadávané. Neváhajte nám zavolať dozviete sa viac. Pre bližšie info Nás neváhajte kontaktovať alebo novohradreality@
Rekreačná chata v obci Divín pri vodnej nádrži Ružiná
Ponúkame Vám na predaj rekreačnú chatku v blízkosti vyhľadávanej vodnej nádrže Ružiná. Obec Divín sa nachádza 19 km od okresného mesta Lučenec a 18 km od okresného mesta Detva. Dispozícia a rekonštrukcia chaty: Chatka sa skladá z dvoch podlaží. V suteréne sa nachádza lodenica, pivničný priestor a priestranná spoločenská miestnosť. Na poschodí je kúpeľňa spolu s WC, kuchynka, jedna miestnosť a spálňový kút. Suterén je murovaný a poschodie je drevené no zateplené styrodurom a polystyrénom. Okná sú plastové s elektrickými vonkajšími žalúziami. Strecha bola novo oplešená. Chata je napojená aj na kamerový systém. Kúrenie zabezpečené na pevné palivo s veľkým krbom v kombinácii s elektrickým kúrením, klimatizáciou. Vodovod je obecný, odpad žumpa. Interiér chatky prešiel taktiež kompletnou rekonštrukciou. Exteriér chatky pôsobí veľmi príjemným dojmom, obklopený stromami. Vedľa chaty je urobené príjemné drevené posedenie s vonkajším krbom vhodným aj na pečenie. Pozemok pod rekreačnou chatou nie je vo vlastníctve ale v dlhodobom prenájme na dobu neurčitú od štátnych lesov. Nájom cca. 100,-Eur na rok. Výhodou je vynikajúca poloha s celoročným prístupom a parkovanie na pozemku. Chata sa nachádza v krásnom prostredí pod lesom a 70 m od vodnej nádrže. Vhodné na oddych, hubárčenie, vodné športy, rybolov a turistiku. Neďaleko sa nachádza Divínsky hrad a Zichyho kaštieľ (múzeum).
Rekreačná chata v obci Divín pri vodnej nádrži Ružiná
Ponúkame Vám na predaj rekreačnú chatku v blízkosti vyhľadávanej vodnej nádrže Ružiná. Obec Divín sa nachádza 19 km od okresného mesta Lučenec a 18 km od okresného mesta Detva. Dispozícia a rekonštrukcia chaty: Chatka sa skladá z dvoch podlaží. V suteréne sa nachádza lodenica, pivničný priestor a priestranná spoločenská miestnosť. Na poschodí je kúpeľňa spolu s WC, kuchynka, jedna miestnosť a spálňový kút. Suterén je murovaný a poschodie je drevené no zateplené styrodurom a polystyrénom. Okná sú plastové s elektrickými vonkajšími žalúziami. Strecha bola novo oplešená. Chata je napojená aj na kamerový systém. Kúrenie zabezpečené na pevné palivo s veľkým krbom v kombinácii s elektrickým kúrením, klimatizáciou. Vodovod je obecný, odpad žumpa. Interiér chatky prešiel taktiež kompletnou rekonštrukciou. Exteriér chatky pôsobí veľmi príjemným dojmom, obklopený stromami. Vedľa chaty je urobené príjemné drevené posedenie s vonkajším krbom vhodným aj na pečenie. Pozemok pod rekreačnou chatou nie je vo vlastníctve ale v dlhodobom prenájme na dobu neurčitú od štátnych lesov. Nájom cca. 100,-Eur na rok. Výhodou je vynikajúca poloha s celoročným prístupom a parkovanie na pozemku. Chata sa nachádza v krásnom prostredí pod lesom a 70 m od vodnej nádrže. Vhodné na oddych, hubárčenie, vodné športy, rybolov a turistiku. Neďaleko sa nachádza Divínsky hrad a Zichyho kaštieľ (múzeum).
Ponúkame na predaj chatu v lukratívnej oblasti pri priehrade
Reality Novohrad ponúkajú na predaj super chatu v lukratívnej oblasti pri vodnej nádrži Ružiná v okrese Lučenec na Divínskej strane. Len 100 m od pláže leží táto murovaná chata, ktorá je v pôvodnom stave v osobnom vlastníctve. Okolie chaty je super, nakoľko je umiestnené v lesíku čo je predurčené na oddych a relax. Nachádza sa v dobre vybavenej časti chatovej osady, neďaleko obce Divín. Prístup je dobrý až priamo ku chate. Pozostáva z prízemia a jedného podlažia. Na prízemí sa nachádza hala s krbom a jedna izba. Na poschodí nájdeme kuchynský kút jednu izbu , kúpeľňu so sprchovým kútom a wc. Teplá voda je riešená prietokovým ohrievačom. Na prvom poschodí nájdeme taktiež aj veľkú terasu s krásnym výhľadom na priehradu. Okná a dvere sú drevené a sú chránené proti vandalom kovovými mrežami. Strecha je sedlová a pokrytá pozinkovaným plechom. Vykurovanie je možné riešiť krbom umiestneným v suteréne chaty na prvom podlaží nájdeme vykurovaciu piecku. Voda je z verejného vodovodu a odpady sú odvádzané do vlastnej žumpy . Orientácia je na JZ/SV. Celková zastavaná plocha - 47 m2 Celková výmera pozemku – 100 m2 Momentálne náklady 50,- Eur ročná daň z nehnuteľnosti, 20,- mesačne za elektrinu, voda paušálne vo výške 20€. Priehrada Ružiná sa v súčasnej dobe už napúšťa po rekonštrukcii. Vodná nádrž Ružiná je tiež známym rybárskym revírom (kapry, pstruhy, amury, pleskáče, karasy, sumce i úhory). Nádrž vďaka svojej polohe patrí medzi najteplejšie na Slovensku a poskytuje množstvo príležitostí na relax. Okolo vodnej nádrže je cestný okruh spájajúci ružinskú a divínsku časť a je vhodnou trasou na bicyklovanie. Ďalej je tu možnosť turistiky, hubárčenia. V neďalekej obci Divín nájdeme Divínsky hrad a krásny kaštieľ v ktorom je usporiadaných množstvo akcií kultúrneho charakteru. Napojenie na diaľnicu (zatiaľ) do Kriváňa je 13 km a po spustení nového diaľničného úseku v smere na LC to bude len 3 km. Vzdialenosť do Zvolena je 32 km, do Banskej Bystrice 50 km, do Lučenca je 22 km. Takýchto nehnuteľností je málo odporúčame kvôli lokalite, ktorá patrí medzi obľúbené a vyhľadávané. Neváhajte nám zavolať dozviete sa viac. Pre bližšie info Nás neváhajte kontaktovať alebo novohradreality@
ZNÍŽENÁ CENA-Chata v rekreač.oblasti pri Ružinskej priehrade
SOCHA REALITY s.r.o. ponúka exkluzívne na predaj chatu v známej rekreačnej oblasti pri Ružinskej priehrade z Divínskej strany. Nachádza sa v dobre vybavenej časti chatovej osady, neďaleko obce Divín. Prístup je dobrý až priamo ku chate. Chata je postavená v r. 1986 z kombinovaných materiálov – spodok murovaný a nadstavba je drevená. Pozostáva z prízemia a dvoch nadzemných podlaží. Na prízemí je denná časť – hala (5,4 x 6,3 m) s krbom, ktorý vykuruje aj chatu, kuchyňa (3 x 2 m) a v chodbe sa nachádza malá odkladacia miestnosť, samostatné WC a kúpeľňa so sprchovacím kútom. (Ohrev vody je plynovým PB bojlerom.) Na 2. NP sa dá vchádzať z vonka kovovým schodiskom, alebo z haly dreveným a nachádza sa tam 1 priestranná miestnosť (5,8 x 5 m) a WC. Z tejto časti sa znova dreveným schodiskom vychádza do podkrovného 2.NP, ktoré je (7,5 x 3,2 m) a nachádzajú sa tu 4 lôžka na príležitostné prespatie. Na 1. NP sa nachádza aj priestranná terasa (8,2 x 4,8 m) odkiaľ je nádherný výhľad na celé okolie. Okná a dvere sú drevené a sú chránené proti vandalom kovovými mrežami. Strecha je sedlová a pokrytá pozinkovaným plechom. Vykurovanie je možné doplnkovo riešiť elektrickými konvektormi. Voda je z verejného vodovodu a odpady sú odvádzané do vlastnej žumpy (kanalizácia je na hranici pozemku). Chata sa predáva so zariadením, okrem niektorých častí a poľovníckych súčastí. Orientácia je na JZ/SV. Celková zastavaná plocha - 84 m2 Celková výmera pozemku – 220 m2 Obytná plocha – 82 m2 Úžitková plocha – 100 m2 Momentálne náklady 50,- Eur ročná daň z nehnuteľnosti, 30,- mesačne za elektrinu, voda momentálne paušálne s možnosťou dať si vodomer. Priehrada Ružiná sa v súčasnej dobe už napúšťa a chatári sa tam už kúpu. Vodná nádrž Ružiná je tiež známym rybárskym revírom (kapry, pstruhy, amury, pleskáče, karasy, sumce i úhory). Nádrž vďaka svojej polohe patrí medzi najteplejšie na Slovensku a poskytuje množstvo príležitostí na relax. Okolo vodnej nádrže je cestný okruh spájajúci ružinskú a divínsku časť a je vhodnou trasou na bicyklovanie. Ďalej je tu možnosť turistiky, hubárčenia, neďaleko sa nachádza aj zrúcanina hradu Divín. Napojenie na diaľnicu (zatiaľ) do Kriváňa je 13 km a po spustení nového diaľničného úseku v smere na LC to bude len 3 km. Vzdialenosť do Zvolena je 32 km, do Banskej Bystrice 50 km, do Lučenca je 22 km. V prípade záujmu neváhajte a dohodnite si obhliadku. Ponúkame vám kompletné služby spojené s predajom – zmluvy, kataster, prehlásenie vody a elektriny, daňové priznanie na daň z nehnuteľností v januári ďalšieho roku.
ZNÍŽENÁ CENA-Chata v rekreač.oblasti pri Ružinskej priehrade
SOCHA REALITY s.r.o. ponúka exkluzívne na predaj chatu v známej rekreačnej oblasti pri Ružinskej priehrade z Divínskej strany. Nachádza sa v dobre vybavenej časti chatovej osady, neďaleko obce Divín. Prístup je dobrý až priamo ku chate. Chata je postavená v r. 1986 z kombinovaných materiálov – spodok murovaný a nadstavba je drevená. Pozostáva z prízemia a dvoch nadzemných podlaží. Na prízemí je denná časť – hala (5,4 x 6,3 m) s krbom, ktorý vykuruje aj chatu, kuchyňa (3 x 2 m) a v chodbe sa nachádza malá odkladacia miestnosť, samostatné WC a kúpeľňa so sprchovacím kútom. (Ohrev vody je plynovým PB bojlerom.) Na 2. NP sa dá vchádzať z vonka kovovým schodiskom, alebo z haly dreveným a nachádza sa tam 1 priestranná miestnosť (5,8 x 5 m) a WC. Z tejto časti sa znova dreveným schodiskom vychádza do podkrovného 2.NP, ktoré je (7,5 x 3,2 m) a nachádzajú sa tu 4 lôžka na príležitostné prespatie. Na 1. NP sa nachádza aj priestranná terasa (8,2 x 4,8 m) odkiaľ je nádherný výhľad na celé okolie. Okná a dvere sú drevené a sú chránené proti vandalom kovovými mrežami. Strecha je sedlová a pokrytá pozinkovaným plechom. Vykurovanie je možné doplnkovo riešiť elektrickými konvektormi. Voda je z verejného vodovodu a odpady sú odvádzané do vlastnej žumpy (kanalizácia je na hranici pozemku). Chata sa predáva so zariadením, okrem niektorých častí a poľovníckych súčastí. Orientácia je na JZ/SV. Celková zastavaná plocha - 84 m2 Celková výmera pozemku – 220 m2 Obytná plocha – 82 m2 Úžitková plocha – 100 m2 Momentálne náklady 50,- Eur ročná daň z nehnuteľnosti, 30,- mesačne za elektrinu, voda momentálne paušálne s možnosťou dať si vodomer. Priehrada Ružiná sa v súčasnej dobe už napúšťa a chatári sa tam už kúpu. Vodná nádrž Ružiná je tiež známym rybárskym revírom (kapry, pstruhy, amury, pleskáče, karasy, sumce i úhory). Nádrž vďaka svojej polohe patrí medzi najteplejšie na Slovensku a poskytuje množstvo príležitostí na relax. Okolo vodnej nádrže je cestný okruh spájajúci ružinskú a divínsku časť a je vhodnou trasou na bicyklovanie. Ďalej je tu možnosť turistiky, hubárčenia, neďaleko sa nachádza aj zrúcanina hradu Divín. Napojenie na diaľnicu (zatiaľ) do Kriváňa je 13 km a po spustení nového diaľničného úseku v smere na LC to bude len 3 km. Vzdialenosť do Zvolena je 32 km, do Banskej Bystrice 50 km, do Lučenca je 22 km. V prípade záujmu neváhajte a dohodnite si obhliadku. Ponúkame vám kompletné služby spojené s predajom – zmluvy, kataster, prehlásenie vody a elektriny, daňové priznanie na daň z nehnuteľností v januári ďalšieho roku.