inzercia, predaj, predám, bazár

Zrenovovaný 3i byt - Brezno - Mazorníkovo

Kategória: Byty

Ponúkame Vám na predaj pekný 3i byt v meste Brezno - sídlisko Mazorníkovo. Byt o výmere 63 m2 je situoavný na piatom poschodí zatepleného bytového domu. V roku 2019 prešiel kompletnou renováciou: minerálne stierky, laminátová podlaha, plastové okná, vstupné bezpečnsotné dvere, murované jadro, kuchynská linka, interiérové dvere, vstavaný nábytok. Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyne, 3 izieb, kúpelne s vaňou, toalety a uzavretej zrenovovanej loggie. K bytu prislúcha latkovaná pivnica. Bytový dom bol zateplený. Majiteľ má pred bytovým domom prenajaté parkovacie miesto. Byt sa predáva so zariadením. Mesto Brezno disponuje bohatou kompletnou občianskou vybavenosťou. Viac informácií Vám poskytneme telefonicky alebo pri osobnej obliadke.

Ponúkame kompletný servis spojený s predajom nehnuteľnosti, právny servis – AUTORIZOVANÉ ZMLUVY, poradenstvo pre bezpečný prevod nehnuteľnosti, prepisy energií, poskytujeme hypotekárneho špecialistu, ktorý vypracuje ponuku úverov od všetkých bánk s ohľadom na Vaše potreby a príjem - bez poplatkov a ďalších navýšení.

Navštívte našu stránku pre viac podobných nehnuteľností

Akúkoľvek časť textu alebo fotografie je možné použiť iba so súhlasom autora. © 2020 Brezno reality s.r.o.
Autorské dielo v zmysle zákona č. 185/2015 Z. z.
Zrenovovaný 3i byt - Brezno - Mazorníkovo
Podobné inzeráty
Pekný a udržiavaný 3 izbový byt v BREZNE - Mazorníkovo
Pekné Bývanie realitná kancelária spol. s.r.o. so sídlom na ulici Rázusova 5, Brezno (pod Fax Copy) v zastúpení Ľuboš Husenica Ponúkame na predaj 3 izbový udržiavaný a čiastočne zariadený byt v Brezne časť Mazorníkovo o výmere 72 m2. Byt sa nachádza v bytovom dome, ktorý prešiel exteriérovou rekonštrukciou. Rekonštrukcia sa týka aj interiéru bytu, ktorá pozostáva najmä z: nová kúpeľňa, nové oddelené wc, nový sprchový kút spolu s nábytkom a umývadlom, nové plávajúce podlahy kombinované s keramickou dlažbou, nové minerálne stierky, čiastočne vymenené rozvodne elektriny, plastové okna, nová zasklená lodgia, bezpečnostné vchodové dvere, vymenené radiátory, kuchňská linka a nové interiérové dvere.  Brezno časť Mazorníkovo je vzdialené 1 km od centra mesta, ponúka širokú občianskú vybavenosť napríklad: základná škola s materskou škôlkou, multifunkčné ihrisko, fitness, plaváreň, potraviny, reštaurácie, pošta, kostol, zastávky MHD, verejné parkovisko, čerpacia stanica, možnosť turistiky a podobne. Benefity pre Vás: kompletný právny a katastrálny servis v cene samozrejme sa postaráme o prepis energií odmena za tip (viac info po telefóne alebo osobne) súkromný maklér (najviac obľúbená služba našej kancelárie - pýtajte sa na ňu) pozrite aj na
3 izbový byt Brezno,Mazorníkovo,rekonštrukcia,zariadenie
Pekné Bývanie realitná kancelária ponúka vo výhradnom zastúpení na predaj 3 izbový útulný byt s pekným výhladom v Brezne na sídlisku Mazorníkovo. Byt je stredový nachádza sa na 2 podlaží/1 vyvýšenom poschodí/,podlahová plocha bytu je 63 m2,s orientáciou na SV a JZ.V byte prebehla okrem stierok a elektriny v izbách celková rekonštrukcia a to: vymenené plastové okná,nové plávajúce podlahy,nové interiérové dvere,bezpečnostné vstupné dvere,murované jadro so samost.WC,kuchynská linka,elektrický sporák s rúrov. Byt posobí dobrým a udržiavaným dojmom,v prípade záujmu je možné ponechať v byte aj časť zariadenia zdarma. Mesačné náklady na byt sú 130.- nájom,20 elektrina.K bytu patrí pivnica,loggia. Bytový dom je panelový s výťahom,zatiaľ je nezateplený. Sídlisko Mazorníkovo je výborne a kompletne občiansky vybavené,pred bytovým domom je detské ihrisko,kúsok pošta ,potraviny,drogéria,detský lekár.... V prípade záujmu o obhliadku a viac informácií ktoré Vám poskytnem na osobnej obhliadke volajte p.Moráveka na .V konečnej cene je zahrnutý kompletný právny servis advokátskou kanceláriou,katastrálny servis,prepis energií,v prípade záujmu vybavíme hypotekárny VÝRAZNE ZNÍŽENÁ CENA!!!
3i byt Brezno Mazorníkovo EXKLUZÍVNE
Ponúkame Vám na predaj 3 izbový byt Brezno - Mazorníkovo. Byt sa nachádza na 7 poschodí bytového domu. pozostáva z troch izieb, chodby, kuchyne, kúpeľne, samostatného WC a pivnice . Byt je po komplexnej prestavbe. Steny vápenaté stierky, podlahy veľkoplošné laminátové, plastové okná. V kúpeľni vaňa s keramickým obkladom a keramické umývadlo. WC kombi, keramické obklady. V kuchyni sa nachádza drevená linka v tvare L, dres nerezový, odsávač pár, umývačka riadu, plynový sporák sa elektrickou rúrou. Vykurovanie ústredné, plechové radiátory. Sídlisko je vybavené dobrou infraštruktúrou. ZŠ, MŠ, obchody, pošta, športový štadión. Plocha: úžitková 69m2.Stav objektu: kompletná rekonštrukcia. K dispozícii ihneď po vyplatení.
Pekný 1i byt po rekonštrukcii - Brezno - Mazorník
Ponúkame Vám na predaj pekný 1i byt v meste Brezno - sídlisko Mazorníkovo. Byt o výmere 36 m2 je situovaný na druhom poschodí bytového domu, prešiel renováciou: stierky, laminátová podlaha, plastové okná, vstupné bezpečnsotné dvere, murované jadro, kuchynská linka, vstavaný nábytok. Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyne, jednej izby, kúpelne so sprchovým kútom, samostatnej toalety a loggie. K bytu prislúcha latkovaná pivnica. Možnosť parkovania pred bytovým domom. Byt sa predáva so zariadením. Mesto Brezno disponuje bohatou kompletnou občianskou vybavenosťou. Viac informácií Vám poskytneme telefonicky alebo pri osobnej obliadke. Ponúkame kompletný servis spojený s predajom nehnuteľnosti, právny servis – AUTORIZOVANÉ ZMLUVY, poradenstvo pre bezpečný prevod nehnuteľnosti, prepisy energií, poskytujeme hypotekárneho špecialistu, ktorý vypracuje ponuku úverov od všetkých bánk s ohľadom na Vaše potreby a príjem - bez poplatkov a ďalších navýšení. Navštívte našu stránku pre viac podobných nehnuteľností Akúkoľvek časť textu alebo fotografie je možné použiť iba so súhlasom autora. © 2020 Brezno reality s.r.o. Autorské dielo v zmysle zákona č. 185/2015 Z. z.
Pekný 1i byt kompletne zariadený, po rekonštrukcii - Brezno
Ponúkame Vám na predaj pekný 1i byt v meste Brezno - sídlisko Mazorníkovo. Byt o výmere 36 m2 je situovaný na druhom poschodí bytového domu, prešiel renováciou: stierky, laminátová podlaha, plastové okná, vstupné bezpečnsotné dvere, murované jadro, kuchynská linka, vstavaný nábytok. Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyne, jednej izby, kúpelne so sprchovým kútom, samostatnej toalety a loggie. K bytu prislúcha latkovaná pivnica. Možnosť parkovania pred bytovým domom. Byt sa predáva so zariadením. Mesto Brezno disponuje bohatou kompletnou občianskou vybavenosťou. Viac informácií Vám poskytneme telefonicky alebo pri osobnej obliadke. Pri vážnom záujme dohoda na cene možná. Ponúkame kompletný servis spojený s predajom nehnuteľnosti, právny servis – AUTORIZOVANÉ ZMLUVY, poradenstvo pre bezpečný prevod nehnuteľnosti, prepisy energií, poskytujeme hypotekárneho špecialistu, ktorý vypracuje ponuku úverov od všetkých bánk s ohľadom na Vaše potreby a príjem - bez poplatkov a ďalších navýšení. Navštívte našu stránku pre viac podobných nehnuteľností Akúkoľvek časť textu alebo fotografie je možné použiť iba so súhlasom autora. © 2020 Brezno reality s.r.o. Autorské dielo v zmysle zákona č. 185/2015 Z. z.
1i byt Brezno Mazorníkovo
Ponúkame Vám na predaj 1 izbový byt Brezno - Mazorníkovo. Priestranný jedno izbový byt sa nachádza na druhom podlaží bytového domu ktorý bol skolaudovaný v roku 2009. Použitý stavebný materiál je pórobetonová tvárnica /kvadra/. Plastové okná, sadrové stierky, plávajúca podlaha v izbe, chodba a kuchyňa keramická dlažba. V kúpeľní je umývadlo a vaňa keramický obklad a dlažba. Samostatné WC s keramickým obkladom a dlažbou wc kombi. Ohrev teplej vody samostatný . Centrálne Kúrenie. K dispozícii ihneď po vyplatení Plocha: úžitková 48m2.Stav objektu: novostavba. Cena 67 000 €