inzercia, predaj, predám, bazár

zrkadlo

Kategória: Doplnky

Predam 6ks zavesnych zrkadiel s podkladovym ramom s moznostou podsvietenia LED pasom.
Rozmer 2300 x 800mm. Cena za kus 100eur
zrkadlo
Podobné inzeráty
Barokove zrkadlo strieborno-čierne 160cm - 40%
Predam toto krasne barokove zrkadlo na fotke. Zrkadlo nebolo nikdy pouzivane, iba vybalene z krabice kvoli fotke. Mam viac kusov. Zrkadlo ma rozmer aj s ramom: 158 x 98 cm Material je PU, zadna strana kovove uchytky na zavesenie na lezato alebo stojato. Zrkadlo vazi do 15 kg. Farba je: vintage strieborna pretreta tmavsim lakom, v zahyboch imitacia sivej farby a ciernej patiny. Zrkadlo NIE je striekane farbou, je rucne patinovane. Zrkadlo 2022 povodna cena: 423 eur Zrkadlo predavam za 288 EUR + kurier Pre velkost zrkadla zabaleneho krabici posielam len kurierom Pozri vsetky moje inzeraty . Aj v zlatej farbe je zrkadlo na predaj sona tel:
Luxusne zlate zrkadlo barokove 160 cm - 45%
Predam luxusne masivne zlate zrkadlo , barokovy styl, prepletany vzor. Zrkadlo ma zo zadu kovové uchytky na zavesenie ci uz na lezato alebo stojato. Zrkadlo je material PU , vazi 15kg. Ram je plny ,nie duty. Zrkadlo mam na predaj vo farbe: 1.Zlata Vintage 2.strieborno čierna patina 3.Biela matna s patinou Zrkadlo je rucne patinovane Vintage zlatymi platkami a zalakovane. Celkovy rozmer zrkadla je 160x97 cm , hrubka od steny je 5 cm . povodna cena: 423 EUR zrkadlo predam za 288 EUR + kurier Sona: Zrkadlo je, nepouzite, zabalene v krabici , posielam ho poistene proti poskodeniu kurierom. Na predaj rovnaky styl su vazy, rucne patinovane zlatymi platkami . na predaj Vazy na predaj k tomu sada stoliky prirucne a ananas sviecky Pozri vsetky moje inzeraty , posielam veci poistene kurierom na dobierku
MAROKO - kovové zrkadlo 115cm zlato - tyrkysové -40%
Predam toto krasne Diazjnove zrkadlo Maroko , ktore je na fotkach. Maroko styl sa da kombinovat do Glamour interierov alebo aj v kombinacii s vintage stylom , boho stylom , Industrialny stylom , je vela moznosti v kreativite. Zrkadlo je celokovové Farba: : zlata patina s tyrkysovu patinou Zrkadlo ma v zadu uchytky na zavesenie. Vazi : 7 kg Celkovy rozmer zrkadla je 114,2 x 65,1 cm Z toho samotny Ram ma sirku : 12 cm zrkadlo je nepouzivane,s vysackami, zabalene, posielam ho kurierom mam na predaj viac kusov Zrkadlo povodne stalo 230 EUR zrkadlo predavam za : 119,90 EUR + kurier Zrkadlo Posielam len kurierom, poistene proti poskodeniu,krehke,platba je na dobierku. Mam na predaj aj maroko svietniky, pozri poslednu fotku vsetko na predaj. Pozri vsetky moje inzeraty. Sona:
Luxusne barokove glamour Zrkadlo 170cm - 45%
Predam luxusne strieborne vintage barokove zrkadlo. Zrkadlo je rucne patinovane striebornymi platkami a nasledne zalakovane, takze vyzera autenticky. Zrkadlo ma kovove uchytky, zavesit sa da na stojato aj lezato. Zrkadlo ci uz komercne vyuzitie do prevadzky, alebo sukromne šatnik, alebo spalna, alebo obyvacka Zrkadlo ma hrubku 5cm , posobí mohutne na stene, takze nevyzera lacno, ako nejaka tenka tapeta. Zrkadlo mam na predaj vo farbach strieborna, biela , čierna . Material : Polyresin Celkovy vonkajsi rozmer zrkadla: 170x92cm z toho ram ma sirku 22cm Povodna cena zrkadla : 580 Eur predam zrkadlo za : 295 eur + doprava kurier Zrkadla posielam pre velkost a mohutnost len kurierom, poistene proti poskodeniu a krehke, platba je na dobierku) Zrkadla tento typ su vo farbe este biela leskla, biela s patinou a cierna. K zrkadlu sa daju dokupit aj strieborne vazy od rovnakeho vyrobcu , vysky : 65cm , 95cm a 105 cm
Barokove zrkadlo strieborno-čierne 160cm - 40%
Predam toto krasne barokove zrkadlo na fotke. Zrkadlo nebolo nikdy pouzivane, iba vybalene z krabice kvoli fotke. Mam viac kusov. Zrkadlo ma rozmer aj s ramom: 158 x 98 cm Material je PU, zadna strana kovove uchytky na zavesenie na lezato alebo stojato. Zrkadlo vazi do 15 kg. Farba je: vintage strieborna pretreta tmavsim lakom, v zahyboch imitacia sivej farby a ciernej patiny. Zrkadlo NIE je striekane farbou, je rucne patinovane. Zrkadlo 2022 povodna cena: 423 eur Zrkadlo predavam za 288 EUR + kurier Pre velkost zrkadla zabaleneho krabici posielam len kurierom .
MAROKO - kovové zrkadlo 115cm zlato - tyrkysové -40%
Predam toto krasne Diazjnove zrkadlo Maroko , ktore je na fotkach. Maroko styl sa da kombinovat do Glamour interierov alebo aj v kombinacii s vintage stylom , boho stylom , Industrialny stylom , je vela moznosti v kreativite. Zrkadlo je celokovové Farba: : zlata patina s tyrkysovu patinou Zrkadlo ma v zadu uchytky na zavesenie. Vazi : 7 kg Celkovy rozmer zrkadla je 114,2 x 65,1 cm Z toho samotny Ram ma sirku : 12 cm zrkadlo je nepouzivane,s vysackami, zabalene, posielam ho kurierom mam na predaj viac kusov Zrkadlo povodne stalo 230 EUR zrkadlo predavam za : 119,90 EUR + 13 kurier Zrkadlo Posielam len kurierom, poistene proti poskodeniu,krehke,platba je na dobierku. Mam na predaj aj maroko svietniky, pozri poslednu fotku vsetko na predaj. Pozri vsetky moje inzeraty. Sona: