inzercia, predaj, predám, bazár

Zubná kefka Wellneo SONIC TOOTHBRUSH

Kategória: Ostatné - biela

Zubná kefka Wellneo SONIC TOOTHBRUSH nové zabalené.
Zubná kefka Wellneo SONIC TOOTHBRUSH
Podobné inzeráty
Zubná kefka Wellneo SONIC TOOTHBRUSH
Zubná kefka Wellneo SONIC TOOTHBRUSH nové zabalené. 7nadstavcov
Zubná kefka Oral-B Pro 1 500 Cross Action
Nová nerozbalená elektrická zubná kefka Oral-B Pro 1 500 Cross Action. Pre nás zlý darček - už máme elektrickú zubnú kefku. Elektrická zubná kefka Pro 1 pomáha čistiť zuby tak, ako to odporúčajú zubní lekári, to je 2 minúty s profesionálnym časovačom, ktorý vás každých 30 sekúnd upozorní na to, že treba prejsť na čistenie ďalšieho miesta na chrupe. Vy len budete pohybovať zubnou kefkou v ústach a unikátna okrúhla hlavica Oral-B urobí všetko za vás. Odstraňuje až o 100 % viac zubného povlaku ako bežná manuálna zubná kefka, vďaka čomu budú vaše ďasná zdravšie a váš úsmev bude belší hneď od prvého dňa čistenia, lebo odstraňuje aj farebné škvrny z povrchu zubov. Vďaka profesionálnemu časovaču je Oral-B Pro 1 výborná zubná kefka pre všetkých, ktorí chcú prejsť na používanie elektrickej zubnej kefky.
Zubná kefka Oral-B Pro 1 500 Cross Action
Nová rozbalená elektrická zubná kefka Oral-B Pro 1 500 Cross Action. Elektrická zubná kefka Pro 1 pomáha čistiť zuby tak, ako to odporúčajú zubní lekári, to je 2 minúty s profesionálnym časovačom, ktorý vás každých 30 sekúnd upozorní na to, že treba prejsť na čistenie ďalšieho miesta na chrupe. Vy len budete pohybovať zubnou kefkou v ústach a unikátna okrúhla hlavica Oral-B urobí všetko za vás. Odstraňuje až o 100 % viac zubného povlaku ako bežná manuálna zubná kefka, vďaka čomu budú vaše ďasná zdravšie a váš úsmev bude belší hneď od prvého dňa čistenia, lebo odstraňuje aj farebné škvrny z povrchu zubov. Vďaka profesionálnemu časovaču je Oral-B Pro 1 výborná zubná kefka pre všetkých, ktorí chcú prejsť na používanie elektrickej zubnej kefky.
Zubná kefka Oral-B Vitality 100 Sensitive Clean
Nová nerozbalená elektrická zubná kefka Oral-B Vitality 100 Sensitive Clean. Pre nás zlý darček, keďže už máme elektrickú zubnú kefku. Zubná kefka Oral-B Vitality 100 vyniká skvelým výkonom a viacerými funkciami a vlastnosťami, ktoré uľahčia čistenie zubov. 7.600 oscilačných pohybov za minútu - 1 čistiaci program: denný - 2 minútový časovač 4x30s - 1 čistiaca hlavica - dobíjacia stanica Viac informácií k produktu nájdete na internete.
Sonická zubná kefka Philips HX9140 + nabíjačka
Značková sonická elektrická zubná kefka Philips Sonicare HX9140 včetně nabíjací stanice, krabice a dokumentů – ako na fotke. Stále funkční, 9 možných kombinací: 3 rýchlosti, režimy clen, white, gum care – takže každý si nastaví dle preferencí. V současnosti jenom top nejdrahší verze již mají možnost regulovat rýchlost. Pokazila se nám ionizačná jednotka, manželka získala poukazky, tak jsme si koupili nový set. Jináč bychom kartáček neprodávali. Na fotce i zubní kefka, ale ta není součastí prodeje kvůli hygěně – již používán. --- Dodanie: továr mám v Prahe, takže v Poprade 1xmesačne, na trase Praha-Poprad 1xmesačne alebo pošta/zasielkovna/dobierka kedykoľvek z ČR (2eur plus záloha poštovné na účet pred zasláním).
Hydrosonicka zubná kefka PRO
Predám novú, zabalenú kefku, najvyšší model( nevhodný darček). Balenie obsahuje 2 hlavičky + 1 singles (ingle kefka vyčistí každý zub zvlášť a aj komplikované miesta VHODNA PRI FIXNOM APARÁTE) HYDRODYNAMICKÝ EFEKT: Znamená, že kefka vytvára turbulenciu v zmesi slín, vody a zubnej pasty, ktorá potom čistí aj v miestach, kde nie je priamy kontakt vlákien kefky s povrchom zubov. Hydrosonic PRO je skvelou voľbou: Pre každého, komu záleží na krásnom a zdravom úsmeve. Pre všetkých, ktorí hľadajú smart riešenia a chcú si uľahčiť život. Pre nositeľov zubného strojčeka, ktorý kladie na ústnu hygienu obzvlášť vysoké nároky. Pre deti od 5 rokov, pre starších ľudí a pre zdravotne znevýhodnených ľudí, u ktorých kefka kompenzuje nedostatočnú motorickú zručnosť.