inzercia, predaj, predám, bazár

Zuk

Kategória: Veterány

Predám zuk na náhradné diely alebo renováciu. Auto v nalezovom stave viac po telefóne
Zuk
Podobné inzeráty
Zuk
Predám Zuk Valnik v nepojazdnom stave len v celku Žuk Valnik veterán náhradné dieli
Predám Žuk
Predám Žuk A 06, karoséria celokovová skriňová, r.v. 1974. Žuk je odhlásený, vyradený z evidencie od roku 1995, k motorovému vozidlu je TP (odstrihnutý roh). V roku 1981 výmena agregátu - záznam v TP. Motorové vozidlo je pojazdné (garážované) v zachovalom stave - bezproblémový štart motora. Náhradne veci - koleso a iné drobnosti.
Predám Žuk
Predám Žuk A 06, karoséria celokovová skriňová, r.v. 1974. Žuk je odhlásený, vyradený z evidencie od roku 1995, k motorovému vozidlu je TP (odstrihnutý roh). V roku 1981 výmena agregátu - záznam v TP. Motorové vozidlo je pojazdné (garážované) v zachovalom stave - bezproblémový štart motora. Náhradne veci - koleso a iné drobnosti. Cena 950 euro.
Predám Žuk
Predám Žuk A 06, karoséria celokovová skriňová, r.v. 1974. Žuk je odhlásený, vyradený z evidencie od roku 1995, k motorovému vozidlu je TP (odstrihnutý roh). V roku 1981 výmena agregátu - záznam v TP. Motorové vozidlo je pojazdné (garážované) v zachovalom stave - bezproblémový štart motora. Náhradne veci - koleso a iné drobnosti. Cena 900 euro.
Predám na Warszawa, Pobeda, Zuk, GAZ69
Predám štartér na Warszawa, Zuk, Pobeda, GAZ69... Mám ich komplet 4. 2 ks kde má pastorek 9 zubov a 2 ks kde má pastorek 11 zubov.
Rozpredám Žuk A13
Rozpredám na náhradné diely vozidlo Žuk, píšte čo potrebujete, kontakt mail Prístrojová doska, budíky, riadenie, tachometer, hodiny, volant, zadné listové perá, sedáky, motorček na stierače, čelné sklo, prevodovka 3q + spiatočka, kardan, dvere, predná maska, nárazník, sklá, predné struny, palivová nádrž, atď...