inzercia, predaj, predám, bazár

Zumbucca XXL

Kategória: Nosiče

Predám ergonomický nosič Zumbucca XXL Beloved ocean vhodný od 1 roka do cca 3-4 rokov - Max 20kg. V cene je aj platená taška na nosič. Som prvá majiteľka. Nosič je bez poškodení
Zumbucca XXL
Podobné inzeráty
Predám nosič pre dieťa Zumbucca
Predam nosič "onbuhimo" zn.Zumbucca bez bedrového pásu,dieťa na chrbte,vhodné napr.v tehotenstve, alebo na rýchle nosenie. Ušitý zo šatky Yaro na zákazku. Pôvodná cena 90 eur,teraz 60. Bez známok poškodenia,nosený minimalne, praný v eko prostriedkoch.... Pozri aj ostatne inzeraty tuknutim na meno.
Zumbucca - nosič pre bábätko
Predám málo používaný nosič Zumbucca. 90 eur Iba osobný odber v BA.
Zumbucca nosič
Predám nosič Zumbucca v skvelom stave, moja srdcovka ❤️
Satkovy ergonomicky nosic Zumbucca
Predam originalny satkovy ergonomicky nosic znacky Zumbucca. Top stav. Velmi malo pouzivany. Sme prvy majitelia, nefajciari a bez domacich zvierat. Nosic predavam spolu s navodom, vakom, 4ks slintakov a kapsickou na drobnosti, ktora sa upevnuje na pas nosicu. Odporucane pre deti od 3,5 kg do 20 kg. PC 170€. Predam za 110€ + postovne alebo osobny odber Kosice. Na dobierku neposielam. Kontakt mailom. Pozrite si vsetky moje inzeraty. Tel.c. vymyslene.
Nosič Zumbucca
Rada posuniem ďalej náš nosič značky Zumbucca. Využívali sme ho najmä na výlety. Napriek tomu je v top stave ako nový. Je vhodný pre chlapčeka aj dievčatko od 3,5 - 20 kg. Dieťatko sa môže nosiť vpredu aj na chrbte. Nemá žiadne poškodenia.
Zumbucca nosic
Predam malo pouzivany nosic Zumbucca. Iba osobny odber.