inzercia, predaj, predám, bazár

Župan 4 r.

Kategória: Pyžamká a župančeky

Ponúkam mantinel 130 CM, spací vak dl.100 CM, župan 4 r.
Kus 2 eur. Osobne spolu.
Župan 4 r.
Podobné inzeráty
Jemný župan (inz.č.87)
Predám málo nosený župan, nepoškodený župan pre štíhlu slečnu. Materiál akoby zateplený flís s dlhším vlasom, na dotyk veľmi jemný a príjemný, zapínanie ako jeden z mála na zips a šnúrku, veľké vrecká, s kapucňou, dl. rukáva od krku 70/47 cm, dĺžka 105 cm, šírka cez prsia 50x2 cm, cena 8 €.
Dievčenský bavlnený froté župan
Predám tento dievčenský bavlnený froté župan s kapucňou. Opasok je vyadu prakticky zafixovaný. Župan je bez poškodení.
Zupan Mickey Mouse 104
Ponukam malo noseny neposkodeny detsky zupan, velkost cca 104, znacka Spunky Kids. Zupan je vyrobeny z jemnej flisovej latky, s kapucnou s bavlnenenou podsivkou, s opaskom. Cena je uvedena bez postovneho.
Detský froté župan veľ.92
Detský froté župan veľ.92
Župan 98
Župan - 98 - cena 4,50 Eur Predám detský župan s kapucňou, v dobrom stave. Bez poškodenia. Farba: biela, červená, čierna, bledomodrá. Motív: pásikavý, mačička s motýľom na chrbte. Veľkosť: 98. Šírka župana: 41 cm. Dĺžka župana: 54 cm. Dĺžka rukávu:od kapucne 38 cm,od ramena 26 cm Osobný odber: Bratislava - Petržalka Posielam poštou: obyčajne, 1. trieda, doporučene, 1. trieda doporučene. Neposielam na dobierku. Na SMS-ky neodpovedám a na prezváňanie tiež. Píšte e-mail.
Žabkový župan-128
Predám zachovalý župan s kapuckou žabky vo veľkosti 128. Celková dĺžka od ramena je 63cm, dĺžka rukáva od ramena je 34cm, župan má na každej strane vrecká a zapína sa len previazaním opaskom v páse.