inzercia, predaj, predám, bazár

zväčšovacie objektívy

Kategória: Analógové fotoaparáty

predám Anarety, belary..10€ kus
zväčšovacie objektívy
Podobné inzeráty
Canon A1+2 objektivy, 28 mm a 135 mm
Predám túto krásnu A1 tku s minimálnym opotrebením + 2 objektívy. Veľmi zachovalý stav, plne funkčná. Objektívy bez škrabancov a plesní. Fotoaparát je možné doplniť o ďalšie objektívy. Súčasťou je funkčný automatický previjac. K fotoaparátu pribalim 2 objektívy s menšími vadami grátis. 35-70 pravdepodobne zaolejovane clona. 70-210 funkčný, ale zoom nie je úplne hladký, miestami zadrhava, čo môže niekoho znervózniť. Možné poslať všetko poštou...10,-
Agfa Ambi-Silette a tri objektívy
Plne mechanický západonemecký dialkomer od Agfy. Fotoaparát má výmenné objektívy a hľadačik sa dá prepnúť podľa použitého objektívu (čiže k objektívom netreba somariny ako externé hľadáčiky, všetko je vstavané v tele). Agfa Ambi-Silette Dialkomer je presný Hľadáčik je čistý a veľký Rýchlosti OK Len drobné známky používania S pôvodným púzdrom. Objektívy: Agfa Color-Ambion 35/4 Agfa Color-Solinar 50/2.8 Agfa Color-Telinear 90/4 Všetky objektívy ostria hladko a sú čisté Vrátane dvoch pôvodných Agfa Tropenbehälterov Všetko funguje perfektne, fotil som s každým z týchto objektívov, vynikajú hlavne v čiernobielej. Osobne alebo na dobierku (+5€)
Olympus OM-707AF a tri objektívy
Perfektný kompletný set od Olympusu. Jediná pravá AF kinofilmová zrkadlovka od Olympusu z cca 1986. Set je v bajonete Olympus OM. Telo akceptuje a rozumie si so všetkým OM objektívmi. Tieto AF objektívy (v inzeráte) si rozumejú len s OM707 a OM88 Telo Olympus OM707AF Perfektne funkčné Obrovský a jasný hľadáčik AF presný Na odnímateľnom batterygripe chýba plastová krytka tlejivky blesku Dekel od batérioveho krytu drží šrób (známa výrobná vada týchto gripov je rozpadajúci sa dekel). Pohon na 4x AAA Všetky tri objektívy sú perfektné čisté a funkčné so všetkými krytkami, (niektoré krytky sú 3D tlač). Zahŕňa objektívy: Olympus AF 35-105/3.5-4.5 Olympus AF 50/1.8 Olympus AF 70-210/3.5-4.5 Vrátane pätky Metz SCA321 - nie je na foto - pätka umožňujúca plnú kompatibilitu bleskov Metz rady 300. Kompletne testované a funkčné, donedávna som s týmto setom fotil. Dôvod predaja - postupný prechod na digital Osobne alebo na dobierku.
Pentax ME + SMC asahi pentax 50mm f1.7 a 135mm f2.8
Kinofilmová zrkadlovka na 35mm film, jednu z najkompaktnejších. Manuálne objektívy, jeden SMC asahi pentax 50mm f1.7 a druhý Auto revuenon 135mm f2.8, ktoré sú vo výbornom stave. Fotoaparát je funkčný, ale nie je nejak repasovaný alebo servisovaný, čo by si možno už vzľadom na svoj vek zaslúžil. Objektívy sa dajú použiť s redukciou aj na moderné digitálne fotoaparáty. Ja osobne mám aj redukciu na sony. Objektívy majú PK mount bajonet. Predám aj každý zvlášť: objektívy po 40e a telo tiež 40e. Fullframe, PK mount, pentax Odber Ba, PK, GA, SA, niekedy okolie Zvolena. Alebo dobierka.
Chinon CP-9AF a dva objektívy
Japonská elektronikou nabitá zrkadlovka z konca 80tych rokov. Chinon bol posledný hráč, ktorý adoptoval autofokus na svojich zrkadlovkách. Tento model bol ich posledným modelom zrkadloviek. Akceptuje všetky Pentax K objektívy Telo Chinon CP-9AF Drobné známky používania Rýchlosť do 1/2000s AF len s objektívmi Chinon AF (Chinon vyrábal len dva objektívy s AF - oba modely sú súčasťou inzerátu) Manuálny Fokus s potvrdením zaostrenia zelenou gulickou v hľadáčiku P, A a M mód so všetkými objektívmi PKA A a M mód s všetkými ostatnými Pentax K objektívmi Motorizovaný posun filmu Pohon na 4x AA alebo jednu 2CR5 - v prípade tohto kusu odporúčam 2CR5, AA kontakty občas vypadávajú (resetujú počítadlo) Chinon AF 28-70/3.5-4.5 AF funguje bezvadne Clona reaguje okamžite Zoom OK Jemná separácia na zadnom člene (Newtonove kruhy) - nemalo vplyv na foto Chinon AF 80-200/4.5 AF funguje bezvadne Clona reaguje okamžite Zoom OK Separácia na strednom elemente (tento objektív som neskúšal), pravdepodobne by bol ovplyvnený kontrast v protisvetle 1x zadná krytka 3D tlač 2x predná krytka 3D tlač Čiastočne skúšané s filmom. Za mňa veľmi slušné a schopné PK telo. Osobne alebo na dobierku.
Agfa selectronic 3 + 2 objektívy + príslušenstvo
Predám veľmi zachovalú klasickú zrkadlovku Agfa selectronic 3 so svetelným objektívom 50/1.4 a zoom/makro obj. 80-200/4. Fotoaparat a objektívy sú vo veľmi dobrom stave, plne funkčné bez výraznejšieho poškodenia s plne fungujúcim expozimetrom. Objektívy bez škrabancov a plesní. Časy od 1/1000 po 8s a automatický režim s prioritou clony. Telekonverter a obaly patria k nemu. Bola to posledná zrkadlovka od AGFY. Veľmi príjemná na držanie a obsluhu s veľmi príjemným zvukom závierky. Vhodná pre začínajúceho a pokročilejšie ho fotografa bez potreby vysokej vstupnej investície, prípadne pre zberateľov. Možnosť zaslania poštou, 8,- euro