inzercia, predaj, predám, bazár

Zvaracka Cemont SX350S

Kategória: Vybavenie dielne

Predam 3-fazovy zvaraci invertor od firmy Cemont SX350S.
Zvaraci prud nastavitelny 5-350A.
Zvaracka je predavana s kablami na elektrodu.
100% 270A,60% 350A.
Primarny prud 14,8A na kazdu fazu pri zvaracom prude 270A na 100%.
To znamena,ze na 3-fazovy istic 16A zvarate prudom cca 280-290A s elektrodou.
Je to protitakt vyhladeny tlmivkou.
Zvaracka Cemont SX350S
Podobné inzeráty
Zvaracka Cemont SX350S
Predam 3-fazovy zvaraci invertor od firmy Cemont SX350S. Zvaraci prud nastavitelny 5-350A. Zvaracka je predavana s kablami na to protitakt vyhladeny tlmivkou.
Zváračka Cemont PROFI-ARC 260
Predám funkčnú zváračku Cemont Profi arc 260 s komplet káblami s trojfázovou zásuvkou.
Zváračka Co2
Predám zváračku značky INE. Zváračka je nevyužitá. Predávam kôli kúpe menšej . Zváračka bola na diagnostike. Je vyčistená. Zváračka má plynulý chod. Zváračka má funkčné vodné chladenie. Posúvač drôtu je štvor kladkový. Predám BEZ fľaše. BLIŽŠIE TECHNICKÉ PARAMETRE SÚ V GALÉRII. Na cene sa dá dohodnúť .
Zváračka SHERMAN DIGIMIG 300 Pulse
V ponuke všetky zváračky od firmy SHERMAN za najlepšie ceny na trhu. Synergická zváračka DIGIMIG 300 Pulse je inovatívne zariadenie pre ručné zváranie ocele a farebných kovov metódami MIG/MAG, MMA (potiahnutá elektróda) a Lift TIG. Možno ho tiež použiť na zváranie tenkých (do 3 mm) pozinkovaných plechov spájkovaním. Zváračka umožňuje pripojenie Spool Gun (SG). Digitálne riadenie umožňuje úplné nastavenie parametrov, dynamiky oblúka, charakteristík a manuálneho alebo synergického prevádzkového režimu metódou MIG/MAG. Použitie synergického nastavenia vo zváračke pre bežné ocele, nerezovej ocele a zliatiny hliníka výrazne zjednodušuje jeho prevádzku a umožňuje ho používať aj ľuďom s menšími skúsenosťami. Použitie pulzu alebo dvojitého pulzu umožňuje lepšiu kvalitu zvaru, vysokú estetiku a veľmi vysokú účinnosť. Zariadenie umožňuje zvárať pomocou štandardnej metódy MMA alebo MMA s pulzácií, čo umožňuje vyššiu kvalitu zvaru. V MMA môžete upraviť ARC FORCE, HOT START a vypnúť VRD. DIGIMIG 300 Pulse umožňuje zváranie TIG s DC pulzácií spolu s reguláciou pulzných charakteristík. Zváračka umožňuje použitie niekoľkých prevádzkových režimov, vrátane možnosti bodového zvárania. Zariadenie má pamäť posledného nastavenia, tj. Po vypnutí a opätovnom zapnutí sú obnovené parametre posledného nastavenia. Je tiež možné uložiť 35 sád nastavenie s ľahkým prístupom do režimu ukladania/prehrávanie programu. Na vnútornej strane krytu komory cievky je skrátené vodítko pre zváračku, ktoré uľahčuje aktuálne prevádzku zariadení, s podrobným popisom prístupu k nastaviteľným parametrom. Zváračka je vybavená jedinečným horákom MIG s gombíkom v rukoväti, ktorý umožňuje vzdialené nastavenie napätia/prúdu počas prevádzky v synergickom režime. Praktický záves pre horák MIG na kryte zariadenia uľahčuje organizáciu pracoviska a skladovanie zváračky. Vďaka prídavným Al valčekom a teflónové vložke v štandardnom vybavení je zariadenie plne pripravené na zváranie hliníka bez nutnosti ďalšieho príslušenstva. Technické parametre: Napájacie napätie [V]: AC 3x400 50Hz Metódy zvárania: MIG, MMA, Lift TIG, spájkovacie zváranie Produkčné technológie: IGBT Zvárací prúd [A] MIG: 300 MMA: 280 TIG: 280 Pracovný cyklus [%] MIG: 45 MMA: 50 TIG: 60 Max. odber prúdu [A]: 18 (MIG)/17 (MMA)/11,5 (TIG) Max. spotreba energie [kVA]: MIG: 10 MMA: 8,8 TIG: 5,8 St cievka s drôtom [mm]: 200, 300 Rýchlosť posuv drôtu [m/min]: 2 - 14 Hmotnosť [kg]: 43 Rozmery (D x Š x V) [mm]: 935 x 402 x 775 Funkcia: Digitálne ovládanie, Arc Force, Hot Start, 2T/4T, TIG Lift, Sklon hore, Dolné sklon, Regulácia indukčnosti, Pulzová, Nastavenie předfukového a dofukového času, Zváranie bez plynu, 4-valcový podávač, Možnosť Spool Gun, Pamäť predvolieb , manuálne MIG, Synergic MIG, TIG Lift, TIG Lift Pulse, zváranie bez plynu V ponuke všetky zváračky od firmy SHERMAN za najlepšie ceny na trhu.
plazma Cemont
predam nahradne diely na plazmovy horak Cemont CCT 2500 elektroda 3,12€,ciapocka pre bezkontaktne rezanie 10,61€,ciapocka pre kontaktne rezanie 3,28€
Alfa in Alfin 200 AC/DC s vod. chladenim
Dobry den predam tuto zvaracku tig znacky alfain alfin 200 ac dc s vodnym chladenim. Zvaracka plne funkcna moznost otestovat. Akurat hlavny vypinac treba vymenit inak nic zvaracka normalne funguje ziaden problem s nou neje. Mam iba stroj a chladenie horak a kostru a ine prislusenstvo nie. Predam za 900 eur plus dohoda. Viac info tel. Fronius tig ac dc wig lorch kemppi optrel speedglas kowax esab hlinik aluminium rehm miller lincoln electric oerlikon cemont mma elektroda ewm