inzercia, predaj, predám, bazár

Zvieraci zachranari

Kategória: Detská literatúra

Predam seriu knih - zvieraci zachranari
niektore necitane vobec, niektore raz
stav ako nove
kus 5 eur
plus posta
Zvieraci zachranari
Podobné inzeráty
Knihy zo sérií: Zvierací záchranári a Hotel u zvieratiek
Knihy zo zvieracej série: Hotel u zvieratiek. Každá dcérou 1x prečítaná, obe v stave ako nové, bez poškodení. 3 diel: Čuch na záhady 4 diel: Hor sa na výstavu Knihy zo série Zvierací záchranári. Každá dcérou 1x prečítaná, v stave ako nové, bez poškodení. Plachý poník Hniezdo pre sovičky Kozliatko v ohrození Cena za každý kus 3€ Osobným prevzatím v Bratislave 2 - Podunajské Biskupice, alebo poštou - len po úhrade vopred na účet. DOBIERKOU NIE!
Knihy pre deti
Mary Kelly - Zvierací záchranári: Zasnežená červienka PREDANÁ Jill Hucklesby - Zvierací záchranári: Opustený ježko 3,50€ Jeff Kinney - Denník odvážneho bojka: O tom, ako sa stať hrdinom 6€ Všetky tri knihy sú ako nové, vhodné aj na darovanie. Posielam po pripísaní platby na účet. K cene je treba prirátať poštovné podľa sadzobníka Slovenskej pošty. Na dobierku neposielam.
Predám detské knižky-Zvierací záchranári
Predám detské knižky z edície "Zvierací záchranári". Sada 10 kusov. Viď. priložené foto
Zvierací zachranari
Predám knihy z edície Zvierací zachranari, raz prečítané, cena 3€+ poštovné. Hľadá sa šteniatko Zatúlané jahniatko
Zvierací Záchranári
Predám knihy zo série Zvierací záchranári v nepoškodenom stave (1x prečítané). V ponuke už len mačiatko, sovička a zajačik. Cena za 1 knihu je 3€+ poštovné. V prípade zájmu ma kontaktujte cez email alebo správou.
Zvierací záchranári - detské knihy
Predám nepoškodené knižky vo vinikajúcom stave z rady knižiek Zvierací záchranári, ktoré potešia mladé čitateľky vo veku 7-13 rokov: •Kozliatko v ohrození •Mačiatka a ich nový domov •Hľadá sa šteniatko •Plachý poník cena za ks: 4€ v prípade kúpy všetkých 4 dielov : 14€ predávam len s možnosťou osobného prevzatia