inzercia, predaj, predám, bazár

ZVIERACÍ ZÁCHRANÁRI séria 4 ks kníh od Jill Huchlesby

Kategória: Detská literatúra

Predáme sériu 4 ks kníh ZVIERACÍ ZÁCHRANÁRI od Jill Huchlesby. Našiel sa zajačik, Mačiatka a ich nový domov, Kozliatko v ohrození, Vlk menom Tulák.
ZVIERACÍ ZÁCHRANÁRI séria 4 ks kníh od Jill Huchlesby
Podobné inzeráty
Knihy pre deti
Mary Kelly - Zvierací záchranári: Zasnežená červienka PREDANÁ Jill Hucklesby - Zvierací záchranári: Opustený ježko 3,50€ Jeff Kinney - Denník odvážneho bojka: O tom, ako sa stať hrdinom 6€ Všetky tri knihy sú ako nové, vhodné aj na darovanie. Posielam po pripísaní platby na účet. K cene je treba prirátať poštovné podľa sadzobníka Slovenskej pošty. Na dobierku neposielam.
Séria zvierací záchranári top stav
Knihy séria Zvierací záchranári v top stave. Viac informácii cez e-mail: janka.babiakova@
Zvieraci zachranari - seria knih
Predam knihy zo serie Zvieraci zachranari: Hniezdo pre sovicky Hlada sa steniatko Nasiel sa zajacik Kozliatko v ohrozeni Maciatka a ich novy domov Cena jednotluvo: 4 EUR / kus Spolu 16 EUR
Zvierací záchranári, kolekcia 6 kníh
Predám 6 kníh zo série Zvierací záchranári. Knihy sú čítané, predné strany sú počmárané, nebráni čítaniu. Zohľadnené v cene.cena za všetky knihy spolu. Osobný odber, Bratislava, Petržalka
Zvierací záchranári
Predám sériu 10 kníh: Zvierací záchranári (Hniezdo pre sovičky, Hľadá sa šteniatko, Mačiatka hľadajú nový domov, Plachý poník, Zatúlané jahniatko, Našiel sa zajačik, Opustený ježko, Zasnežená červienka, Kozliatko v ohrození, Jazvecov zlý deň) V knihách sa nachádzajú ilustrácie. Knihy v tvrdej väzbe, zachovalé, ako nové, čítané 1x. Cena za kus. Pri odbere celej série alebo väčšieho množstva kníh, dohoda na cene možná.
Zvierací záchranári.
10 dielov kníh Zvierací záchranári.