inzercia, predaj, predám, bazár

Zvieratá v lese, Motýle, Medzi nami zvieratami

Kategória: Detská literatúra

ZVIERATÁ PRI RYBNÍKU – MALÁ ENCYKLOPÉDIA PRÍRODY,
rok vydania 1995,
veľký formát,
počet strán cca 64,
pekný stav,
Cena 6 € + poštovné,
...
Zvieratá v lese – Malá encyklopédia prírody,
rok vydania 1995,
veľký formát,
počet strán cca 64,
veľmi pekný stav,
Cena 6 € + poštovné
...
Usborne – Zázraky a tajomstvá v prírode,
Zázraky a tajomstvá morského života, života rastlín, sveta cicavcov, života hmyzu, sveta plazov, života vtákov,
Prečo sú motýle pestrofarebné? Prečo vtáky migrujú? Ktorý organizmus je najstarší? Ktorý cicavec je najväčší? Prečo majú plazy šupiny?
rok vydania 1991,
počet cca196 strán,
pekný stav, 3 hárky uvoľnené,
Cena 10 € + poštovné
...
Medzi nami zvieratami – Viera Brunovská, Peter Kľúčik,
rozprávky k obrázkom Petra Kľúčika napísala Viera Brunovská,
rok vydania 2012, prvé vydanie
počet strán cca 64,
pekný stav,
Cena 6 € + poštovné
...
Motýle, Zvedavými očami, Spoznávaj a skúmaj svet motýľov,
edícia Zvedavými očami,
Dozviete sa, ako rozlíšiť denné motýle od nočných a čo znamenajú kresby na ich krídlach. Zistíte, ako dokážu nočné motýle lietať a nájsť si cestu v tme.
rok vydania 1996,
počet strán cca 64,
veľmi pekný stav, ako nová,
Cena 8 € + poštovné, môžete si prevziať osobne v Bratislave – Nivy. Urobte si radosť. Pozrite si aj moje ďalšie knihy na
Zvieratá v lese, Motýle, Medzi nami zvieratami
Podobné inzeráty
Rok v lese, Stonožka
Rok v lese, Stonožka - nová kniha 10€ Rok v lese predstaví malému čitateľovi les s jeho obyvateľmi v každom mesiaci v roku – rovnaký záber môže sledovať v rôznych situáciách, za rozličného počasia, cez deň alebo v noci. Na začiatku knihy sa predstavia všetci lesní hrdinovia, v závere čaká čitateľov interaktívna hra. Spoznajte zvyky našich najznámejších lesných zvierat. Kto kde býva? Kto spí cez deň a kto v noci? Kto má koho rád a kto čo rád jedáva? Ako sa zvieratká pripravujú na zimu? Ktoré zvieratá a vtáky žijú spolu celý život a ktoré iba v čase párenia? Kto má najlepšie zásoby a kto je najväčším lesným nezbedníkom? Koho v zime v lese určite nestretnete? Odpovede nájdete na stránkach tejto nezvyčajnej knihy. Rok v lese podnecuje detskú fantáziu, rozvíja vnímavosť, schopnosť logicky myslieť a hľadať súvislosti a rozprávať, ale predovšetkým zaručuje zábavu na dlhé hodiny. Pre deti od troch rokov.
Knižka vláčik a zvieratá v lese
Predam knižku Vláčik a zvieratá v lese. Knižka ma na každej dvojstranke zabudovaný obrázok z puzzle. Je ako nová, poškodený je jeden dielik puzzle v prvom obrázku, vid foto. Platba vopred na účet, recenzie mám. Cena 5,50 €.
Artemis Fowl, Zvedavymi ocami, Medzi nami dievcatami
piste email, ceny knih su na obrazkoch. colfer artemis fowl komplet seria, kod vecnosti, posledny strazca,opalin podvod, arkticky incident, eoin colfer, atlantidsky syndrom, stratena kolonia, casovy paradox, zvedavymi ocami pocasie, pobrezie, vtaky, nocna obloha, medzi nami dievcatami, blair, carovne vianocne dobrodruzstvo, papillonia, magicka misia, ceska mse vanocni josef lada,popoluska, janko a marienka, osmijankove rozpravky, bendova, krivoprisaznik paver michelle, tulave duse, petronela jablckova nove, vianocne rozpravky, 101 dalmatinov, rozpravky o vilach, zlaty klucik, najkrajsie rozpravky o princeznach, macky aristokratky, chip a dale pripad lietajuceho koberca, mickey mouse komiks 3/1993, pozicajovci idu do sveta, norton, cibulkove dorodruzstva, rodari, s dievciskom sa nehrame, tanska, matko a kubko, grznarova, ondrikovi priatelia, prvy vencek durickova, tri mudre kozliatka hronsky, dubkacik a budkacik, zvierata, ludkse telo, nelutostne predatory, petiska, rozpravky 1,2, o jozinkovi kaftanova
Ella objavuje svet v lese
Poď s nami do lesa! Ella sa s dedkom a so psíkom Uškom vybrala na prechádzku do lesa. Aký je tam svieži vzduch! Všade sa schovávajú zvieratká a listy na stro-moch sa jemne pohojdávajú vo vánku. Psst, čože to šuští v kroví? Pridaj sa k Elle a spoznaj skutočný život v lese!
Kúpim knihy medzi nami dievčatami
Kúpim knižky medzi nami dievčatami číslo 43, 44 a 45. Ďakujem za každú ponuku. Prosím iba o tých, ktorí knižky aj reálne majú a chcú urobiť radosť ďalej. Nie o zlodejov a podvodníkov. Ďakujem. V prípade ak knižky máte na predaj ma prosím kontaktujte správou pod inzerátom, určite odpíšem v priebehu dňa. Telefón je neplatný, prosím nevolať. Ďakujem za pochopenie.
Medzi nami dievčatami č. 42
Hľadám túto časť Medzi nami dievčatami. Ďakujem za prípadné ponuky.