inzercia, predaj, predám, bazár

Zvlhcovac Concept

Kategória: Zvlhčovače vzduchu

Dobry den,

predam zvlhcovac vzduchu do mistnosti do 50m2.
Nadrzka 0.4l.
Zvlhcovac Concept
Podobné inzeráty
Zvlhčovač Homasy 4L, tichý, biela
Zvlhčovač Homasy 4L umožňuje až 50 hodin nepřetržitého používání při nízkém nastavení na plnou nádrž. Zvlhčovač chladné mlhy vám pomůže snadněji dýchat, ať jste kdekoli, od ložnice po obývací pokoj, kancelář. Perfektní lék na nejsušší podzimní a zimní dny. Zvlhčovač a difuzér oleje s horním plněním: Konstrukce s horním plněním usnadňuje doplňování a čištění. Dětský zvlhčovač Homasy vyrobený z prvotřídního PP materiálu vám umožňuje přidat esenciální oleje do vodní nádrže pro aromatické výhody. Nasajte vzduch svými oblíbenými vůněmi. Zvuk a tichý spánek: Pracuje při 24 dB, se zvlhčovačem vzduchu Homasy budete klidně spát. Režim spánku udržuje LED světla a indikátory vypnuté, běží s nízkou mlhou a přináší vám nerušený spánek po celou noc. 7barevné noční světlo: Dotkněte se tlačítka Světlo, zapnete "noční světlo" s cyklováním barev; Barvy jsou velmi pěkné, jemné a uvolňující, a pokud se vám nějaká konkrétní líbí, můžete znovu stisknout tlačítko Světlo a nastavit preferovanou barvu. Bezpečný a spolehlivý: Zvlhčovač chladné mlhy Homasy se automaticky vypne při nízké hladině vody, aby se zabránilo chodu nasucho. Materiál bez BPA je zdravý pro kojence a děti. Tipy: Zvlhčovač doporučujeme čistit jednou týdně. Nepřidávejte vodu do mlhové trubice. Posielam aj dobierkou.
Stojanový parový ventilátor, zvlhčovač vzduchu CENA S DOPRA
2 v 1 ventilátor a zvlhčovač CENA S DOPRAVOU Môžu byť použité aj samostatne Studená vodná para s možnosťou nastavenia Nádoba na vodu 2,5 litra Bezpečnostný výplet kovovej mriežky Trojramenná transparentná vrtuľa 90° nastaviteľná oscilácia Diaľkové ovládanie Časovač 7,5 hodín Režimy: prírodný, normálny, jemný Výkon 70W Stojanový ventilátor TKG VT1026 zaistí správnu teplotu ovzdušia aj v tých najteplejších dňoch. Šikovný ventilátor má fúkaciu hlavu zabezpečenú mriežkou proti úrazom. Lopatky sú z priehľadného materiálu, ktoré dodávajú ventilátoru perfektný vzhľad. Vďaka podstavcu je prístroj stabilný a nehrozí jeho prevrhnutie. V základni tohto stojanového ventilátora sa nachádza zvlhčovač. Ten vám spríjemní horúce letné dni trochou sviežeho vánku. Ventilátor a zvlhčovač môžu byť použité samostatne Zvlhčovač O správnu kvalitu vzduchu sa postará integrovaný zvlhčovač, ktorý má svoje opodstatnenie po celý rok. Nádoba na zvlhčovanie má objem 2,5 litrov. Počas horúcich dní je vzduch suchší a ťažšie sa dýcha. So zvlhčovačom vo ventilátore vzduch už viac nebude suchý a bude príjemne chladivý. Ovládanie Ovláda sa aj pomocou diaľkového ovládača, takže si môžete v pohodlí hovieť na gauči a nastaviť jeho výkon pre maximálny komfort. Výbornou funkciou je automatická oscilácie 90° pre pokrytie väčšieho priestoru. Výhodou je tichá prevádzka a funkcia časovača s až do 7,5 hodín.
MÁLO POUŽÍVANÝ ZVLHČOVAČ VZDUCHU CONCEPT ZA 10 EUR
Predám málo používaný zvlhčovať vzduchu AIR PERFECT od značky CONCEPT, pôvodná cena 30 EUR, prikladám link na produkt, zvlhčovač má nastaviteľnú intenzitu a je možné zapnúť podsvietenie. Osobný odber Bratislava. LINK:
Concept Perfect Air Smart cisticka +ventilator Rohnson R-815
Predam malo pouzivanu cisticku so zvlhcovacom vzduchu Concept Perfect Air Smart CA3000. Cisticka je ako nova,predavam ju preto,ze ju nepouzivam.Doprajte si čistý a svieži vzduch s čističkou vzduchu Concept CA3000 Perfect Air Smart so zvlhčovačom. Produkt vám ponúkne hneď 8 rýchlostí čistenia vzduchu s výkonom 488 m3/h. Čistička je vhodná do miestností s veľkosťou až 60 m2. Využiť môžete tiež praktický 12-hodinový časovač. 7-násobný filtračný systém dokáže zachytiť všetky znečistené látky a zamedzí akémukoľvek ďalšiemu šíreniu. Presnú teplotu uvidíte na prehľadnom LED displeji. Mieru znečistenia značí aj farebné podsvietenie, vďaka ktorému veľmi ľahko spoznáte aktuálnu kvalitu vzduchu. Súčasťou čističky vzduchu Concept je aj praktický zvlhčovač a senzor znečistenia. Moznost vidiet v Ba, povodna cena 399 eur,teraz 269 eur aj s praktickym vozikom z Ikei s kolieskami na lahke premiestnovanie v hodnote 20 eur, alebo dohoda. Plus k nemu pridam stlpovy ventilator Rohnson R-815: možnosť oscilácie (otáčania) s možnosťou vypnutia možnosť ovládania na ventilátore alebo pomocou diaľkového ovládania funkcia „prírodného vetra“ – kombinujú sa rôzne rýchlosti, efekt prírodného vánku 7,5 hodinový časovač automatického vypnutia s možnosťou nastavenia od 30 min. 3 režimy prevádzky stabilná základňa ochrana proti prehriatiu svetelná indikácia prevádzky veľmi tichá prevádzka miesto pre uskladnenie diaľkového ovládania v zadnej časti prístroja integrovaná rukoväť pre jednoduché prenášanie úspora priestoru martinfrano85@
Concept Perfect Air Smart cisticka +ventilator Rohnson R-815
Predam malo pouzivanu cisticku so zvlhcovacom vzduchu Concept Perfect Air Smart CA3000. Cisticka je ako nova,predavam ju preto,ze ju nepouzivam.Doprajte si čistý a svieži vzduch s čističkou vzduchu Concept CA3000 Perfect Air Smart so zvlhčovačom. Produkt vám ponúkne hneď 8 rýchlostí čistenia vzduchu s výkonom 488 m3/h. Čistička je vhodná do miestností s veľkosťou až 60 m2. Využiť môžete tiež praktický 12-hodinový časovač. 7-násobný filtračný systém dokáže zachytiť všetky znečistené látky a zamedzí akémukoľvek ďalšiemu šíreniu. Presnú teplotu uvidíte na prehľadnom LED displeji. Mieru znečistenia značí aj farebné podsvietenie, vďaka ktorému veľmi ľahko spoznáte aktuálnu kvalitu vzduchu. Súčasťou čističky vzduchu Concept je aj praktický zvlhčovač a senzor znečistenia. Moznost vidiet v Ba, povodna cena 399 eur,teraz 239 eur aj s praktickym vozikom z Ikei s kolieskami na lahke premiestnovanie v hodnote 20 eur, alebo dohoda. Plus k nemu pridam stlpovy ventilator Rohnson R-815: možnosť oscilácie (otáčania) s možnosťou vypnutia možnosť ovládania na ventilátore alebo pomocou diaľkového ovládania funkcia „prírodného vetra“ – kombinujú sa rôzne rýchlosti, efekt prírodného vánku 7,5 hodinový časovač automatického vypnutia s možnosťou nastavenia od 30 min. 3 režimy prevádzky stabilná základňa ochrana proti prehriatiu svetelná indikácia prevádzky veľmi tichá prevádzka miesto pre uskladnenie diaľkového ovládania v zadnej časti prístroja integrovaná rukoväť pre jednoduché prenášanie úspora priestoru martinfrano85@
Klarstein VapoAir Opal Smart zvlhčovač vzduchu
Predám výkonný zvlhčovač vzduchu Klarstein VapoAir Opal Smart s ovládaním cez Wifi. Sedem úrovní rozprašovača, rôzne funkcie od automatickej, cez detskú a nočnú funkciu až po režim časovača zaisťujú v každej chvíli dokonalé vnútorné ovzdušie - v prípade potreby sa dá pomocou funkcie vykurovania vytvárať aj teplá hmla. Aróma difúzor zvlhčovača vzduchu prináša ešte väčšiu relaxáciu, pretože poskytuje unikajúcej vodnej hmle vôňu. Obsluha zariadenia je jednoduchá a pohodlná vďaka dotykovému displeju, Wifi alebo diaľkovému ovládaču. Zvlhčovač vzduchu má, samozrejme, aj poistku proti vytečeniu: pri vyberaní nádrže alebo v prípade nedostatku vody okamžite siahne po funkcii automatického zastavenia. výkon: 110 W kapacita vodnej nádrže: 5 litrov výkon odparovača: 300 ml/hod. plazmová funkcia: ionizátor viaže pachy a jemné častice funkcia vyhrievania pre teplú hmlu ovládanie cez Klarstein App pre Android alebo iOS napájanie: 220 – 240 V~ / 50/60 Hz Úroveň hluku: 35 dB Účinná plocha: 25m² Viac o zvhlčovači na stránke Klarstein pod zvlhčovačmi vzduchu/VapoAir Opal Smart. Zvlhčovač je používaný cca 6 mesiacov. Funguje bez problémov. Dôvod predaja-zmena bydliska, kde už zvlhčovač nieje potrebný, inač maximálna spokojnosť. Cena 65€(pôvodná cena 94,9€ varianta s Wifi).