inzercia, predaj, predám, bazár

Zvlhčovač Homasy 4L, tichý, biela

Kategória: Zvlhčovače vzduchu

Zvlhčovač Homasy 4L umožňuje až 50 hodin nepřetržitého používání při nízkém nastavení na plnou nádrž. Zvlhčovač chladné mlhy vám pomůže snadněji dýchat, ať jste kdekoli, od ložnice po obývací pokoj, kancelář. Perfektní lék na nejsušší podzimní a zimní dny.

Zvlhčovač a difuzér oleje s horním plněním: Konstrukce s horním plněním usnadňuje doplňování a čištění. Dětský zvlhčovač Homasy vyrobený z prvotřídního PP materiálu vám umožňuje přidat esenciální oleje do vodní nádrže pro aromatické výhody. Nasajte vzduch svými oblíbenými vůněmi.

Zvuk a tichý spánek: Pracuje při 24 dB, se zvlhčovačem vzduchu Homasy budete klidně spát. Režim spánku udržuje LED světla a indikátory vypnuté, běží s nízkou mlhou a přináší vám nerušený spánek po celou noc.

7barevné noční světlo: Dotkněte se tlačítka Světlo, zapnete "noční světlo" s cyklováním barev; Barvy jsou velmi pěkné, jemné a uvolňující, a pokud se vám nějaká konkrétní líbí, můžete znovu stisknout tlačítko Světlo a nastavit preferovanou barvu.

Bezpečný a spolehlivý: Zvlhčovač chladné mlhy Homasy se automaticky vypne při nízké hladině vody, aby se zabránilo chodu nasucho. Materiál bez BPA je zdravý pro kojence a děti. Tipy: Zvlhčovač doporučujeme čistit jednou týdně. Nepřidávejte vodu do mlhové trubice.

Posielam aj dobierkou.
Zvlhčovač Homasy 4L, tichý, biela
Podobné inzeráty
Stojanový parový ventilátor, zvlhčovač vzduchu CENA S DOPRA
2 v 1 ventilátor a zvlhčovač CENA S DOPRAVOU Môžu byť použité aj samostatne Studená vodná para s možnosťou nastavenia Nádoba na vodu 2,5 litra Bezpečnostný výplet kovovej mriežky Trojramenná transparentná vrtuľa 90° nastaviteľná oscilácia Diaľkové ovládanie Časovač 7,5 hodín Režimy: prírodný, normálny, jemný Výkon 70W Stojanový ventilátor TKG VT1026 zaistí správnu teplotu ovzdušia aj v tých najteplejších dňoch. Šikovný ventilátor má fúkaciu hlavu zabezpečenú mriežkou proti úrazom. Lopatky sú z priehľadného materiálu, ktoré dodávajú ventilátoru perfektný vzhľad. Vďaka podstavcu je prístroj stabilný a nehrozí jeho prevrhnutie. V základni tohto stojanového ventilátora sa nachádza zvlhčovač. Ten vám spríjemní horúce letné dni trochou sviežeho vánku. Ventilátor a zvlhčovač môžu byť použité samostatne Zvlhčovač O správnu kvalitu vzduchu sa postará integrovaný zvlhčovač, ktorý má svoje opodstatnenie po celý rok. Nádoba na zvlhčovanie má objem 2,5 litrov. Počas horúcich dní je vzduch suchší a ťažšie sa dýcha. So zvlhčovačom vo ventilátore vzduch už viac nebude suchý a bude príjemne chladivý. Ovládanie Ovláda sa aj pomocou diaľkového ovládača, takže si môžete v pohodlí hovieť na gauči a nastaviť jeho výkon pre maximálny komfort. Výbornou funkciou je automatická oscilácie 90° pre pokrytie väčšieho priestoru. Výhodou je tichá prevádzka a funkcia časovača s až do 7,5 hodín.
predam Ultrazvukovy zvlhčovač vzduchu 7131 od firmy BONECO
Predam Ultrazvukovy zvlhčovač vzduchu 7131 od firmy BONECO 25e Popis produktu Ultrazvukovy zvlhčovač vzduchu 7131 od firmy BONECO je určený predovšetkým pre astmatikov, alergikov a ľudí s pľúcnymi ťažkosťami. Jeho kvalitné prevedenie s jednoduchým ovládaním uspokojí aj náročnejších zákazníkov. Zvlhčovač vzduchu 7131 je vhodný pre miestnosť s rozlohou do 60m2, možnosť použitia v obývačkách, spálňach či kanceláriách. Plynulá regulácia intenzity hmly a vlhkosti medzi 40-60% je pri tomto zvlhčovači samozrejmosťou, pričom zvlhčovač sám dozerá na Vami nastavenú vlhkosť. Rovnako sám signalizuje prázdnu nádržku na vodu. Je veľmi tichý, takže je možné ho nechať zapnutý aj v noci. Dodáva sa spolu s demineralizačnou náplňou, ktorá zbavuje vodu vápenatých a minerálnych častíc a čistiacou kefkou. Dokúpte si aj ionizačnú tyčinku, ktorá Vám ochráni vodu proti baktériám.
mini aromatický zvlhčovač vzduchu
Tento mini zvlhčovač vzduchu je malý a ľahko prenosný. Je vhodný na použitie v spálňi, obývačke, kúpelke a dokonca aj v aute. Aromatický zvlhčovač vzduchu má dizajn s nízkym hlukom, vďaka ktorému Vás nebude rušiť. Zvlhčovač je vybavený jedným spínačom a farebným svetlom. Zvlhčovač vám umožňuje pridať do vody esenciálny olej, aby Vám miestnosť dobre voňala. Ponúkame ho v troch farbách: -rúžová -modrá -biela
Klarstein VapoAir Opal Smart zvlhčovač vzduchu
Predám výkonný zvlhčovač vzduchu Klarstein VapoAir Opal Smart s ovládaním cez Wifi. Sedem úrovní rozprašovača, rôzne funkcie od automatickej, cez detskú a nočnú funkciu až po režim časovača zaisťujú v každej chvíli dokonalé vnútorné ovzdušie - v prípade potreby sa dá pomocou funkcie vykurovania vytvárať aj teplá hmla. Aróma difúzor zvlhčovača vzduchu prináša ešte väčšiu relaxáciu, pretože poskytuje unikajúcej vodnej hmle vôňu. Obsluha zariadenia je jednoduchá a pohodlná vďaka dotykovému displeju, Wifi alebo diaľkovému ovládaču. Zvlhčovač vzduchu má, samozrejme, aj poistku proti vytečeniu: pri vyberaní nádrže alebo v prípade nedostatku vody okamžite siahne po funkcii automatického zastavenia. výkon: 110 W kapacita vodnej nádrže: 5 litrov výkon odparovača: 300 ml/hod. plazmová funkcia: ionizátor viaže pachy a jemné častice funkcia vyhrievania pre teplú hmlu ovládanie cez Klarstein App pre Android alebo iOS napájanie: 220 – 240 V~ / 50/60 Hz Úroveň hluku: 35 dB Účinná plocha: 25m² Viac o zvhlčovači na stránke Klarstein pod zvlhčovačmi vzduchu/VapoAir Opal Smart. Zvlhčovač je používaný cca 6 mesiacov. Funguje bez problémov. Dôvod predaja-zmena bydliska, kde už zvlhčovač nieje potrebný, inač maximálna spokojnosť. Cena 65€(pôvodná cena 94,9€ varianta s Wifi).
Ultrazvukový zvlhčovač vzduchu Lanaform – Notus – úplne nový
Predám úplne nový ultrazvukový zvlhčovač vzduchu Lanaform Notus s veľkým množstvom funkcií a s reguláciou výkonu v širokom rozsahu. Pôvodná cena 139 eur – predávam za 68 eur. Vhodný aj ako vianočný darček. Podľa informácií výrobcu: Elegantný ultrazvukový zvlhčovač vzduchu Lanaform Notus využíva rad funkcií pre vylepšenie klímy doma, v kanceláriách i školách. Zvlhčovač má moderný vzhľad a môže byť elegantným a pritom plne funkčným doplnkom interiérov. Čelný panel je v prevedení vysoký lesk, má jednoduché a intuitívne ovládanie, manipuláciu a údržbu. Prevádzkové údaje sú zobrazené na LCD displeji, na ovládanie slúži dotykový indukčný panel. Zvlhčovač Lanaform Notus je vybavený radom užitočných funkcií, ktoré nájdu široké uplatnenie pre všetky skupiny užívateľov. Pri výrobe boli použité kvalitné komponenty, ktoré sú predpokladom dlhodobého používania. Vlastnosti: • voliteľná prevádzka so studenou alebo teplou hmlovinou • LCD displej s dotykovým ovládaním • meranie a zobrazenie vlhkosti okolia • možnosť programovania požadovanej vlhkosti • časový spínač, možnosť nastavenia až 8 hodín s krokmi po 1 hodine • 3 stupne výkonu tvorby hmloviny • zásoba vody na cca 9,5 hodiny nepretržitého chodu na maximálny výkon Technické parametre • príkon: 80 W • výkon: regulovateľný zvlhčovací výkon, rozmedzie od 120 do 500 ml/hod • pre miestnosť: do 80 m³ • rozmery (d × š × v): 22 × 22 × 34 cm • hlučnosť: do 35 dB (A) • objem nádrže: 4,8 l • hmotnosť: 3,2 kg
Klarstein VapoAir Opal Smart zvlhčovač vzduchu
Predám výkonný zvlhčovač vzduchu Klarstein VapoAir Opal Smart s ovládaním cez Wifi. Sedem úrovní rozprašovača, rôzne funkcie od automatickej, cez detskú a nočnú funkciu až po režim časovača zaisťujú v každej chvíli dokonalé vnútorné ovzdušie - v prípade potreby sa dá pomocou funkcie vykurovania vytvárať aj teplá hmla. Aróma difúzor zvlhčovača vzduchu prináša ešte väčšiu relaxáciu, pretože poskytuje unikajúcej vodnej hmle vôňu. Obsluha zariadenia je jednoduchá a pohodlná vďaka dotykovému displeju, Wifi alebo diaľkovému ovládaču. Zvlhčovač vzduchu má, samozrejme, aj poistku proti vytečeniu: pri vyberaní nádrže alebo v prípade nedostatku vody okamžite siahne po funkcii automatického zastavenia. výkon: 110 W kapacita vodnej nádrže: 5 litrov výkon odparovača: 300 ml/hod. plazmová funkcia: ionizátor viaže pachy a jemné častice funkcia vyhrievania pre teplú hmlu ovládanie cez Klarstein App pre Android alebo iOS napájanie: 220 – 240 V~ / 50/60 Hz Úroveň hluku: 35 dB Účinná plocha: 25m² Viac o zvhlčovači na stránke Klarstein pod zvlhčovačmi vzduchu/VapoAir Opal Smart. Zvlhčovač je používaný cca 6 mesiacov. Funguje bez problémov. Dôvod predaja-zmena bydliska, kde už zvlhčovač nieje potrebný, inač maximálna spokojnosť. Cena 50€(pôvodná cena 94,9€ varianta s Wifi).