inzercia, predaj, predám, bazár

Zvonkohra, hrkalky, skladačky, mix hračiek

Kategória: Hračky

Dobrý deň prajem,
predám hračky všetko komplet ako na foto. Cena spolu je 10 eur. Najlepšie osobný odber Prešov.
Zvonkohra, hrkalky, skladačky, mix hračiek
Podobné inzeráty
Predam Lamaze Mäkká kvetinová zvonkohra
Plne funckne. Top stav. Nie je z druhej ruky. äkučká a farebná kvetinová zvonkohra zaujme vaše malé bábätko tónmi, zvukmi i svetielkami. Hračka pomáha rozvíjať sluch i hmat a pomáha rozlišovať rôzne druhy zvukov. Môžete ju tiež upevniť ku kočíku. Obľúbená hračka pre nejmejší značky Lamaze. Pestrofarebná kvetinová zvonkohra sa na dieťatko smeje piatimi rôznymi tvárami. Tie pri každom detskom dotyku farebne svieti, jemne zvoní a prehrávajú rôzne melódie. Ukrýva v sebe nielen zvonkohru, ale takmer celý orchester. Pri režime „1“ je možné hrať na kvetinku ako na hudobný nástroj – po stlačení každej kvetinky sa ozve určitý tón. Pri režime „2“ sa po stlačení jednotlivých kvetín prehrajú postupne tri jednoduché hudobné motívy, ktoré na seba navzájom nadväzujú. Pri režime „3“ Vám kvetina zahrá dve hudobné skladby. Vývojová hračka Lamaze podporuje aj ďalšie zmysly vášho dieťatka. Vďaka mäkkým kvetinám na stonke sa deti učia uchopiť pohyblivé predmety, ťahať alebo jemne buchnúť. Správny pohyb totiž aktivuje konkrétny zvuk alebo kytičku rozsvieti, a dieťa tak pohyb aktívne opakuje. Rôzne melódie podporujú sluch a schopnosť rozlišovať rôzne typy zvuku. Každá z kvetín má naviac svoje okvetné lístky vyrobené z rôznych typov pestrofarebných látok pre stimuláciu zraku a šuštivé materiály, strapce a ďalšie rozmanité štruktúry materiálov stimulujú jemný hmat. Pútko na suchý zips na spodnej časti zvonkohru veľmi jednoducho upevníte k rukoväti kočíka alebo prenosné vaničky. Hračka slúži k rozvíjaniu hudobného cítenia dieťaťa a ponúka množstvo variantov použitia. Všetky hudobné motívy sú nahrané špeciálnou technológiou Softronic, ktorá nedráždi detský sluch. Materiál: Celá zvonkohra je mäkko CPAN, je teda z hľadiska manipulácie s hračkou veľmi bezpečná. U všetkých hračiek Lamaze, ktoré sa môžu dostať do úst nie je použité PVC. Hračky Lamaze sú testované bez ohľadu na to, pre akú vekovú kategóriu sú určené podľa najprísnejších noriem EN-71 a ASTM F963–96. K prevádzke kvetinky sú nutné 3 x AA 1.5V, ktoré sú súčasťou balenia.
Predam Lamaze Mäkká kvetinová zvonkohra
Plne funckne. Top stav. Nie je z druhej ruky. Hudobna hračka. Po jednom dietati. Mäkučká a farebná kvetinová zvonkohra zaujme vaše malé bábätko tónmi, zvukmi i svetielkami. Hračka pomáha rozvíjať sluch i hmat a pomáha rozlišovať rôzne druhy zvukov. Môžete ju tiež upevniť ku kočíku. Obľúbená hračka pre nejmejší značky Lamaze. Pestrofarebná kvetinová zvonkohra sa na dieťatko smeje piatimi rôznymi tvárami. Tie pri každom detskom dotyku farebne svieti, jemne zvoní a prehrávajú rôzne melódie. Ukrýva v sebe nielen zvonkohru, ale takmer celý orchester. Pri režime „1“ je možné hrať na kvetinku ako na hudobný nástroj – po stlačení každej kvetinky sa ozve určitý tón. Pri režime „2“ sa po stlačení jednotlivých kvetín prehrajú postupne tri jednoduché hudobné motívy, ktoré na seba navzájom nadväzujú. Pri režime „3“ Vám kvetina zahrá dve hudobné skladby. Vývojová hračka Lamaze podporuje aj ďalšie zmysly vášho dieťatka. Vďaka mäkkým kvetinám na stonke sa deti učia uchopiť pohyblivé predmety, ťahať alebo jemne buchnúť. Správny pohyb totiž aktivuje konkrétny zvuk alebo kytičku rozsvieti, a dieťa tak pohyb aktívne opakuje. Rôzne melódie podporujú sluch a schopnosť rozlišovať rôzne typy zvuku. Každá z kvetín má naviac svoje okvetné lístky vyrobené z rôznych typov pestrofarebných látok pre stimuláciu zraku a šuštivé materiály, strapce a ďalšie rozmanité štruktúry materiálov stimulujú jemný hmat. Pútko na suchý zips na spodnej časti zvonkohru veľmi jednoducho upevníte k rukoväti kočíka alebo prenosné vaničky. Hračka slúži k rozvíjaniu hudobného cítenia dieťaťa a ponúka množstvo variantov použitia. Všetky hudobné motívy sú nahrané špeciálnou technológiou Softronic, ktorá nedráždi detský sluch. Materiál: Celá zvonkohra je mäkko CPAN, je teda z hľadiska manipulácie s hračkou veľmi bezpečná. U všetkých hračiek Lamaze, ktoré sa môžu dostať do úst nie je použité PVC. Hračky Lamaze sú testované bez ohľadu na to, pre akú vekovú kategóriu sú určené podľa najprísnejších noriem EN-71 a ASTM F963–96. K prevádzke kvetinky sú nutné 3 x AA 1.5V, ktoré sú súčasťou balenia.
Hrkálky, kúsatka + Slniečko hracie + Tamburína
Obrázok č. 1-4 Hrkálky - cena 3 Eur Predám nepoužité hrkálky. Hrkálky boli len obarené horúcou vodou. Malý nemal záujem sa s nimi hrať. Predávam aj jednotlivo. Modrá hrkálka s guličkami - cena 1 Eur Zelená hrkálka s kvetinkami (žlá, modrá, červená - cena 1 Eur Žltá kravička hrkálka s tvarmi - cena 1 Eur. Cena za 3 kusy je 3 Eur Obrázok č. 5-6 Hrkálka - macík - cena 1,50 Eur Hrkálka s mackom - môžete pripnúť na kočík, vajíčko, ohrádku alebo ho nechať voľne na hranie. Z jednej strany je macko žltej farby a z druhej strany červenej farby. Veľkosť vr. úchytu 37cm, veľkosť postavičky 10 cm. Obrázok č. 7 Hracie slniečko - cena 3 Eur Predám málo používané hracie slniečko. Po natiahnutí zahrá melódiu. Obrázok č. 8-10 Hudobná tamburína - cena 2 Eur Predám hudobnú tamburínu na baterky. Po stlačení tlačidiel vydáva tamburína zvuk. Nepoškodená. Osobný odber: Bratislava - Petržalka Posielam poštou: obyčajne, 1. trieda, doporučene, 1. trieda doporučene. Neposielam na dobierku. Na SMS-ky neodpovedám a na prezváňanie tiež. Píšte e-mail.
Hračky pre bábätko/batoľa - hryzadlá, hrkálky, na uspávanie
HRYZADLÁ (reťaz-linky 10 ks), LOPTA OBALL: Ponúkam na predaj hryzadlá (hryzatká/hryzadlá) 10 ks (2 ks sa žiaľ stratili - zohľadnené v cene), reťaz pre malinké deti, bábätko. Spolu s loptou, je to aj veľmi pekná hrkálka a dá sa ľahko uchopiť do rúčky. Veselé pestrofarebné hrkálky motivujú sluch a ohybný patentovaný dizajn rozvíja jemnú motoriku. OBALL loptička s priemerom 10 cm zabaví vaše dieťatko a poslúži tiež ako hryzadlo. Materiál: neobsahuje BPA, plast. Ideálne pripevniť: na detský kočík, na ohrádku, na posteľ. Predám aj samostatne. Nepoškodené. Grátis pri kúpe kočíka, ktorý mám v ponuke. Cena 7€. HRKÁLKY: Ponúkam na predaj rôzne hrkálky a hračky pre najmenších: 5 ks Lamaze, Fisher Price a iné...skvelí spoločníci pre najmenšie detičky (bábätká), 2 ks levík, zajko, rybka, opička. Predám aj jednotlivo. Cena 5€/5 ks. NAŤAHOVACÍ-ZVUKOVÝ ZAJKO, zn.FEHN: Ponúkam na predaj naťahovaciu zvukovú hračku ZAJKO - na uspávanie pre bábätká (malé deti), značka FEHN. Veľmi kvalitný výrobok, hrá krásnu príjemnú melódiu pomocou natiahnutia (nie sú potrebné baterky), upevňuje sa hocikde pomocou látkovej šnúrky. Bez akéhokoľvek poškodenia, zakúpené v Brendone. Pôvodnú cena 14€. Ponúkam za 8€.
Hračky pre bábätko/batoľa - hryzadlá, hrkálky, na uspávanie
Ponúkam na predaj rôzne hračky pre bábätko/batoľa - hryzadlá, hrkálky, na uspávanie... NAŤAHOVACÍ-ZVUKOVÝ ZAJKO, značka FEHN: Ponúkam na predaj naťahovaciu zvukovú hračku ZAJKO - na uspávanie pre bábätká (malé deti), značka FEHN. Veľmi kvalitný výrobok, hrá krásnu príjemnú melódiu pomocou natiahnutia (nie sú potrebné baterky), upevňuje sa hocikde pomocou látkovej šnúrky. Bez akéhokoľvek poškodenia, zakúpené v Brendone. Pôvodnú cena 14€. Cena 8€. HRKÁLKY: Ponúkam na predaj rôzne hrkálky a hračky pre najmenších: 5 ks Lamaze, Fisher Price a iné...skvelí spoločníci pre najmenšie detičky (bábätká), 2 ks levík, zajko, rybka, opička. Predám aj jednotlivo. Cena 5€/5 ks. HRYZADLÁ (reťaz-linky 10 ks) OBALL: Ponúkam na predaj kvalitné hryzadlá (hryzatká/hryzadlá) 10 ks (2 ks sa žiaľ stratili - zohľadnené v cene), reťaz pre malinké deti, bábätko. Materiál: neobsahuje BPA, plast. Ideálne: do rúčky, na detský kočík, na ohrádku, na postieľku. Cena 4€. Vždy sa vieme dohodnúť.
Hračky
Predám hračky hrajúci a idúci traktor plus mix náučných hraciek a roznych plysovych hraciek a hrkaliek a plysovych hrkaliek, môžem aj po kuse najlepšie celý balik cena spolu 10 eur plus poštovné Najlepšie osobny odber. Môžem aj každú zvlášť plyšové za 1 euro plus poštovné, Sloník hrajúci 4 eura plus poštovné, drevený sasko 5 eur plus poštovné, kocky 1 euro plus poštovné veľká doplňajúca hlavolamova kocka 3 eura plus poštovné, drevená knižka 3 eura plus poštovné, FARMARSKY hrajúci, blikajúci idúci traktor 6 eur plus poštovné Auticko 3 eura plus poštovné, hrkalky plyšové 2 eura plus poštovné Hrkalky Sloník a červený valec macko pusík ks za 2 eura plus poštovné plyšové hračky nad kočík 3 eura plus poštovné, puzzle 2 eura plus postovne Ak všetko spolu 10 eur plus poštovné. Najlepšie osobny odber