inzercia, predaj, predám, bazár

Zvonkohra ZAPHIR s hudobným ladením - nová

Kategória: Ostatné

Zvonkohra s hudobným ladením. Na výber rôzne farby. Osobný odber v Bratislave Dúbravke (môžete si prísť vyskúšať ako znejú) alebo pošlem kuriérom (doprava 4 EUR).
Zvonkohra ZAPHIR s hudobným ladením - nová
Podobné inzeráty
ZVONKOHRA ZAPHIR a STOJAN - nové
Zvonkohra ZAPHIR zdobená marblingovou technikou, cena 45 EUR, na výber sú rôzne farby, Každá zvonkohra má hudobné ladenie. K zvonkohre si môžeš dokúpiť aj stojan na 1 ks za 19 EUR alebo stojan kolotoč na 4 ks za 69 EUR. Osobný odber v Bratislave Dúbravke alebo pošlem.
STOJAN NA ZVONKOHRU KOSHI alebo ZAPHIR - nový
Drevený stojan na ZVONKOHRU KOSHI alebo ZAPHIR. Nové. Cena stojanu bez zvonkohry 19 EUR. K stojanu si môžeš dokúpiť rôzne zvonkohry, či už značku KOSHI - bambusové alebo ZAPHIR - farebné. 1 zvonkohra stojí 45 EUR. Osobný odber v Bratislave Dúbravke (môžeš si vyskúšať zvuky, ladenia, pozrieť rôzne farby zvonkohier) alebo pošlem.
Stojan " kolotoč" na zvonkohry KOSHI a ZAPHIR - nový
Drevený stojan na 4 ks zvonkohier. Nový. Cena za stojan bez zvonkohier 69 EUR. K stojanu si môžeš dokúpiť zvonkohry KOSHI alebo ZAPHIR. 1ks zvonkohry = 45 EUR. Osobný odber v Bratislave (môžete si vyskúšať hudobné ladenia, pozrieť naživo) alebo pošlem.
Medené zvonkohry
Ponúkam na predaj medené zvonkohry 1. zvonkohra na stenu /ľavá, s držiakom 51cm / -28,-Eur 2. zvonkohra /stredná - 33cm/ - 25,-Eur 3. zvonkohra/pravá - 28cm / - 25,- Eur Zasielame poštou alebo zásielkovňou po úhrade na účet. Cena + poštovné. V prípade dobierky je cena + 10% z ceny + poštovné. Poštovné nutné uhradiť vopred.
Hudobný nástroj s ladením BAMBUSOVÁ ZVONKOHRA KOSHI
4 druhy: voda, zem, ohen, vzduch. V mojom albume nájdeš aj stojany k zvonkohrám (na 1 ks, aj velky otocny na 4 ks). Každá zvonkohra má svoje hudobné ladenie. Osobný odber v BA Dúbravke alebo pošlem. Môžeš si prísť ku nám vyskúšať do jogového centra. Uvedená cena je za 1 ks. Máme všetky 4 druhy.
Veľká VETERNÁ ZVONKOHRA len za 89€
Precízne ladená veľká zvonkohra, použiteľná i ako terapeutický hudobný nástroj, 100% stav! Ladenie: H CIS DIS E FIS GIS H Materiál: Hliník, priemer 2,5 cm Drevo: smrek, buk Celková dĺžka: 140 cm Na dobierku neposielam, najlepšie osobne, alebo platba vopred + poštovné Po dohode možné prevzatie i v Martine, alebo vo Zvolene