inzercia, predaj, predám, bazár

Zvonové džínsy značky & Other Stories

Kategória: Džínsy

- nové s visačkou
- veľkosť L
- výhodná cena
Zvonové džínsy značky & Other Stories
Podobné inzeráty
Lagence ideálne luxusné zvonové džínsy W25
Ideálne zvonové džínsy luxusnej americkej znáčky L’agence Ja mám zvonové džínsy rôznych značiek a tieto sú naj. Levi Replay Wrangler, Mustang Ja v nich ale neviem si sadnúť, len stáť. Mám momentálne veľkosť 26, takže ich musím poslať ďalej. Práve na predaj na FarFetch za 335€: Tieto sú navyše coated, takže majú špeciálnú povrchovú úpravu. Z diaľky vyzerajú ako koža. Dajú sa ľahko očistiť navlhčenou handričkou. Hore sú úplne krásne skinny. Tvarujú zadok. Dolé sú zvonové. Preferujem komunikáciu cez alebo WhatsApp. Pošlem Packetou alebo poštou podľa cenníka. Stretnutie je možné v KNM alebo v Žiline podľa dohody.
Dámske džínsy a džínsová minisukňa
Predám nenosené dámske džínsy a džínsovú minisukňu. Džínsy Skinny Chillin s malým leopardím vzorom - 40/L Džínsy Pure Smart CHillin fialové - L Džínsy RESERVED DENIM modré - 40 (sú úplne nové, nenosené) Džínsy D&D JEANS - L Džínsová minisukňa RESERVED YFL - 40 Nevolajte ani neesemeskujte, v prípade záujmu ma prosím kontaktujte mailom, (ak nenájdete odpoveď v doručenej pošte, skontrolujte si prosím priečinky s názvom „spam” alebo „nevyžiadaná pošta”). Možnosť zaslania poštou - cena+poštovné alebo osobný odber v Štítniku.
Dámske džínsy a džínsová minisukňa
Predám nenosené dámske džínsy a džínsovú minisukňu. Cena dohodou, ponúknite. Džínsy Skinny Chillin s malým leopardím vzorom - 40/L Džínsy Pure Smart CHillin fialové - L Džínsy RESERVED DENIM modré - 40 (sú úplne nové, nenosené) Džínsy D&D JEANS - L Džínsová minisukňa RESERVED YFL - 40 Nevolajte ani neesemeskujte, v prípade záujmu ma prosím kontaktujte mailom, (ak nenájdete odpoveď v doručenej pošte, skontrolujte si prosím priečinky s názvom „spam” alebo „nevyžiadaná pošta”). Možnosť zaslania poštou - cena+poštovné alebo osobný odber v Štítniku.
Detské džínsy
Predám tieto tri dievčenské silno modré džínsy.Málo krát použité.Prvé džínsy sú od značky pepperts , veľkosť 134-150 , Cena je 2,00€.Druhé džínsy sú za 2,50€,pravdepodobne tiež od značky pepperts, veľkosť 134-140.Trerie džínsy sú od značky girls za 2,00€, veľkosť 140-146.
Zvonové džínsy číslo 38
Predám nové zvonové džínsy.Boli oblečené cca štyri krát na dovolenke. Kontakt na mail a telefón.Posielam len na dobierku.
Biele zvonové džínsy č.38
Predám biele zvonové džínsy č.38 na postavu 160cm,obvod bokov 96cm,obvod pása 80cm.Na zadných vreckách strieborná výšivka.Obsahujú elastan.Kontakt na mail a telefón.