inzercia, predaj, predám, bazár

Zvuková karta Behringer

Kategória: Ostatné audio video

Predám novú, pár krát používanú zvukovú kartu značky Behringer.

Pôvodna cena 111 Eur
Moja cena 90 Eur

Pre viac inzerátov, kliknite na moje meno.
Zvuková karta Behringer
Podobné inzeráty
Behringer UCA222 externá zvuková karta
Predmetom predaja je nerozbalená externá zvuková karta s USB/A Behringer UCA222 z Muzikeru kúpená tento rok za asi 30E. USB audio rozhranie s 2 cinch vstupmi / 2 cinch výstupmi, digitálnym výstupom a veľmi krátkym oneskorením. Potreboval so symetrické porty preto predávam.
Zostava na nahrávanie Behringer
Predám zostavu Behringer. Vhodná na nahrávanie podcastu a iného audio záznamu. Súčasťou je zvuková karta, 2x mikrofón, kabeláž a stojany na mikrofóny. Pôvodná cena: 240 Eur Moja cena: 150 Eur Pre viac inzerátov, kliknite na moje meno.
Predam externu zvukovu kartu Behringer
externa zvukova USB karta Behringer U control UCA222, pouzivana asi 3 mesiace na zalohovanie MC kaziet. Je to v podstate zariadenie DA/AD prevodnik ktore umoznuje nahravanie na MC kazety (za pouzitia tape decku) z pc (tidal - spotify) a zaroven zalohu z mc kaziet alebo ineho analogoveho zdroja do pc. Predavam po odzalohovani svojich kaziet. Poprosim kontakt mailom.Nie SMS.
Apollo Twin Solo MK1 - zvuková karta
Predám kvatiltu zvukovú kartu, plne funkčná. Kompatibilná len s Mac OS Externá zvuková karta/interface, ponúkajúca vysoké rozlíšenie a klasický analógový zvuk. Kombinuje vynikajúce audio rozlíšenie so spracovaním UAD v reálnom čase, vďaka čomu môžete získať fantastické profesionálne zvukové výsledky. Zariadenie je vybavené prvotriednymi prevodníkmi s konverziou 24bit/192kHz, dvomi linkovými/mikrofónovými vstupmi, gitarovým vstupom, slúchadlovým výstupom, alebo dvoma digitálne riadenými výstupmi pre posluchové monitory. Ďalej ponúka ADAT a SPDIF optický vstup, integrovaný UAD-2 Solo DSP procesor, UAD processing v reálnom čase s nulovou latenciou, pripojenie Thunderbolt pre moderné modely počítačov Apple, alebo balík UAD pluginov Realtime Analog Classics. Okrem toho interface disponuje low-cut filtrom, 48V fantómovým napájaním, možnosťou zmeny polarity, alebo stereo prepojenia u mikrofónového predzosilňovača, 4GB pamäťovým diskom, prehľadným displejom s veľkým otočným ovládačom, alebo odolnou konštrukciou. Rozmery: 160 x 66 x 157,5 mm, Hmotnosť: 1kg V prípade záujmu volať, SMS alebo email.
USB mikrofón Behringer C-1U
Nepoužitý, kondenzátorový veľkomembránový USB mikrofón. Po nainštalovaní sa mikrofón správa v systéme ako samostatná zvuková karta. Neujal sa, po kúpe sme problém so zvukom museli riešiť inak.
Zvuková karta behringer UMC22 U-phoria
Predám túto zvukovú kartu v sto percentnom stave ako nová len odskúšaná kúpená v muzikeri. Dôvod predaja je že mi ne vyhovuje potrebujem lepšiu na koľko si zostavujem domáce štúdio tak potrebujem inú. Všetko príslušenstvo dam k tomu. Cena novej je 58€ dávam ju za 40€.