inzercia, predaj, predám, bazár

Zvuková karta Creative SB0570

Kategória: Zvukové karty

Predám PCI zvukovú kartu Creative Sound Blaster Audigy SB0570 SE 7.1
Cena 5eur plus poštovné, alebo osobný odber v Handlovej alebo v Banovciach nad Bebravou
Zvuková karta Creative SB0570
Podobné inzeráty
Zvuková karta CREATIVE Sound Blaster SB0570
Zdravím, ,mám na predaj hore menovanú zvukovú kartu. Prídavná Zvuková karta : Sound Blaster SB0570 : ( karta prinášajúca priestorový zvuk 7.1.Okrem počúvania hudby a sledovania filmov je karta vhodná aj pre hry, a to vďaka podpore technológie EAX ADVANCED HD 3.0, ktorá zaisťuje realistické zvuky pri hraní, akustické efekty a detailný priestorový zvuk. Karta disponuje všetkými potrebnými vstupmi a výstupmi na pripojenie 7.1 reproduktorových sústav. Samozrejmosťou je spätná kompatibilita s 5.1 a 6.1. Pribalený Creative Media Source softvér zabezpečuje kompletnú tvorbu MP3, ovládanie hudobných zbierok, pridávanie efektov a napaľovanie Vašich CD kompilácií. ) Parametre a špecifikácie Zvukovej karty : Prevodníky: A/D prevodník 24-bit/96 KHz D/A prevodník 24-bit/96 KHz (7.1) Zvuk: Odstup signál/šum: 100 dB (2V) Frekvenčná odozva: -3 DBR Stav plne funkčný. Pradávam len to čo je na foto... To jest iba zvuková karta. Cena 10eur + pošta. V prípade platby na účet poštovné v cene. osobný odber HE/PO. Pre bližšie info najprv komunikácia mailom, poprípade volať. Na SMS nereagujem.
Predám Creative Sound Blaster Audigy SE 7.1 SB0570
Predám Creative Sound Blaster Audigy SE 7.1 SB0570. Karta plne funkčná. K dispozícii aj viac kusov.
Zvuková karta Creative X-FI HD
Predám zvukovú extrnú zvukovú kartu Creative Sound Blaster X-FI HD. Zvuková karta bola len odskúšaná, stav ako nové s kompletným príslušenstvom v orig. krabici. Popis: Externá USB zvuková karta pre audiofilov s prémiovým pripojením pre laptopy či počítače, ktorá je vybavená technológiou SBX Pro Studio pre vylepšenie zvukovej kvality akejkoľvek hudby, filmu či hry bez ohľadu na zvukový zdroj. Jej vysokokvalitné komponenty zaručujú neporovnateľnú zvukovú kvalitu s pomerom signálu k šumu v hodnote 114 dB. Predný panel ponúka prakticky umiestnený 6,3mm vstup pre mikrofón a 6,3mm výstup pre slúchadlá so zosilňovačom štúdiovej kvality a ovládačom hlasitosti. Zadný panel je vybavený optickým vstupom/výstupom, pozláteným stereo RCA vstupom/výstupom a integrovaným phono predzosilňovačom pre priame nahrávanie vinylových platní z gramofónov. Zvuková karta je dodávaná so softvérom Media Toolbox, ktorý umožňuje jednoduché nahrávanie, konvertovanie, vylepšenie a organizáciu digitálnych hudobných súborov.
Creative Sound Blaster Audigy SE 7.1 SB0570 PCI
Predám zvukovú kartu značky Creative Sound Blaster Audigy SE 7.1 SB0570 do slotu PCI. Pozri aj ostatné inzeráty.
Zvuková karta ESI MAYA 44 XTe
Zvuková karta v profesionálnej kvalite, v 100% stave. Používaná bola v súkromnom internetovom rádiu. Predávam aj kartu ESI Juli@ PCI. MAYA 44XTe je PCIe zvuková karta se 4 vstupy a 4 výstupy a vzorkovací frekvencí až 96kHz při 24bit. Zvuková karta nabízí řadu funkcí optimalizovaných pro domácí nahrávání na profesionální úrovni a řadu aplikací pro DJe. Zvuková karta je navržena tak, aby její používání bylo co nejjednodušší pro domácí uživatele. Jejich první kroky v oblasti zpracování zvuku na počítači tak mohou být jednoduché, ale kartu využijí i profesionálové, kteří hledají profesionální a cenově dostupné PCIe řešení. MAYA 44XTEe nabízí 2 stereo analogové linkové vstupy, 2 stereo linkové výstupy, mikrofonní vstup s předzesilovačem phantomovým napájení +48V, Hi-Z kytarový/nástrojový vstup, i optický S/PDIF vstup i výstup. Vlastnosti: 24-bit / 96kHz A/D a D/A převodníky 4 simultání vstupy a 4 simultání výstupy
Creative SOUND BLASTER AUDIGY,sb0570
karta prinášajúca osemkanálový priestorový zvuk 7.1.Okrem počúvania hudby a sledovania filmov je karta vhodná aj pre hry, a to vďaka podpore technológie EAX ADVANCED HD 3.0, ktorá zaisťuje realistické zvuky pri hraní, akustické efekty a detailný priestorový zvuk. Karta disponuje všetkými potrebnými vstupmi a výstupmi na pripojenie 7.1 reproduktorových sústav. Samozrejmosťou je spätná kompatibilita s 5.1 a 6.1. Pribalený Creative Media Source softvér zabezpečuje kompletnú tvorbu MP3, ovládanie hudobných zbierok, pridávanie efektov a napaľovanie Vašich CD kompilácií. Parametre a špecifikácie: Prevodníky: A/D prevodník 24-bit/96 KHz D/A prevodník 24-bit/96 KHz (7.1) Zvuk: Odstup signal/šum: 100 dB (2V) Frekvenčná odozva: -3 DBR = platí do vymazania.