inzercia, predaj, predám, bazár

Zyxel NAS326 + WD 2TB server disk (NAS326-EU0101F)

Kategória: Hard disky, SSD

Predam nevyuzity Zyxel NAS326 v top stave. Kontaktovat prosim iba sms alebo email. Pozri aj dalsie inzeraty mozno sa ti nieco zide :) Cena pevna, zlavu nedavam. Osobný odber Sala, Nitra, posielam postou alebo cez zasielkovnu. Dakujem.
-----------------------------------

Vytvorte si osobný cloud pomocou 2-diskového úložného servera ZyXEL NAS326. Získate bezplatný prístup k veľkému množstvu dokumentov a multimediálnych súborov z mobilných zariadení kdekoľvek, kde je pripojenie na internet. Svoje mobilné zariadenia môžete jednoducho synchronizovať pomocou obľúbených cloudových platforiem. Zariadenie ZyXEL NAS326 je vybavené výkonnými procesormi a poskytuje rýchlosť zápisu dát až 105 MB/s. Technológia RAID spoľahlivo chráni uložené údaje. Podpora ZyXEL NSM 5.1 zahŕňa širokú škálu nástrojov. Rozhranie s viacerými oknami umožňuje vykonávať rôzne úlohy súčasne.

Ak chcete vybaviť svoju domácnosť alebo kanceláriu spoľahlivým dátovým úložiskom, ktoré sa dá pripojiť na diaľku, ZyXEL NAS326 je tou správnou voľbou.

Maximálna kapacita disku je 24 TB (x2 12 TB).
Procesor: Marvell Armada 380, 1,3 GHz
Systémová pamäť: 512 MB DDR3.
Zyxel NAS326 + WD 2TB server disk (NAS326-EU0101F)
Podobné inzeráty
ZYXEL NAS326 + 2x 1TB wd red
Predam tento pouzivany zyxel NAS - plne funkcny + 2x 1TB WD RED Vybavte svoj dom, byt či kanceláriu elegantným dátovým úložiskom ZyXEL NAS326 a majte všetky svoje dáta v bezpečí vďaka podpore technológie RAID 1. Tohto elegantného a jedinečného drobčeka v čiernom outfite môžete naplniť až dvoma 3,5" diskami . Celkovo si tak môžete dovoliť prevádzkovať osobný cloud s kapacitou až 12 TB. Kľúčové vlastnosti Luxusné prenosové rýchlosti až 105 MB/s na čítanie a zápis Možnosť streamovania multimediálneho obsahu aj v rozlíšení 4K Dokonale jednoduchá inštalácia trvá len 15 sekúnd Prehľadné používateľské rozhranie Bezpečná mobilná aplikácie na prístup k dátam odkiaľkoľvek Rýchle porty USB 3.0 na pripojenie ďalších zariadení Jednoduché používateľské rozhranie na rýchle sprevádzkovanie Inteligentný desktop ZyXEL NSM 5.1 obsahuje širokú paletu nástrojov a prehľadné používateľské rozhranie na rýchle sprevádzkovanie aplikácií. Rozhranie s viacerými oknami umožňuje súčasné vykonávanie rôznych úloh, čo tiež prispieva na rýchle sprevádzkovanie aplikácií. Streamovanie multimediálneho obsahu vo veľkej TV Sledujte svoje obľúbené multimediálne súbory z úložiska NAS326. Vďaka aplikácii ZyXEL zCloud môžete svoje obľúbené videá, hudbu alebo fotografie púšťať na veľkej obrazovke pomocou Apple TV, Google Chromecast, Roku 3, Amazon Fire TV alebo v inteligentných televízoroch Samsung a LG. Ak NAS nedisponuje 2,5" pozíciou na uloženie 2,5" diskov, bude potrebné použiť redukčný rámček na 3,5" pozíciu. V prípade, že je NAS vybavený viacerými pozíciami na disky, nie je nutné, aby boli zaplnené všetky.
Zyxel NSA310 dátové úložisko 250GB
Predám dátové úložisko multimediálny server Zyxel NSA310. Viacúčelový multimediálny server, ideálny do domácností ako prostriedok pre efektívne a jednoducho nastaviteľné zdieľanie dát s mnohými obľúbenými funkciami. V tejto verzii je pripravený na osadenie pevným diskom formáte 3,5 " s rozhraním SATA. Zariadenie disponuje integrovaným File serverom, webovú stanicou s podporou PHP a MySQL, funkciu tlačového servera dvoch tlačiarní aj BitTorrent serverom.Samozrejmosťou je často používaný FTP/Samba server a tiež iTunes Server aj SqueezeCenter. Stanica podporuje pripojenie cez dva USB pre externé disky, čítačky kariet a tlačiarne. Ponúka navyše pripojenie veľmi rýchlym rozhraním eSATA pre pevné disky. A čerešnička na torte je v podobe RAID 1, ktorý dovoľuje zrkadlenia interného disku s diskom pripojeným do eSATA, tým je zaručená naozaj vysoká bezpečnosť dát. Pre pripojenie do siete je pripravená gigabitová sieťová karta. Sieťové 1-diskové úložisko vyvinuté tak, aby pokrylo všetky požiadavky na centralizáciu dát, ich správu, zálohovanie a zdieľanie naprieč celou domácnostou. Označenie "chytré" si vyslúžilo svojou funkciou osobného cloudu, vďaka ktorému môžete slobodne pristupovať k digitálnemu mediálnemu obsahu, zdieľať ho a baviť sa ním. Výkonný procesor a dostatočne veľká pamäť umožňujú streamovať HD dáta do niekoľkých zariadení súčasne – cieľovým príjemcom môže byť napr. Microsoft Xbox 360, Sony PS3 alebo DLNA TV (zariadenie musí podporovať UPnP alebo DLNA). NSA310 môže tiež fungovať ako server iTunes a SqueezeCenter – hudbu je možné jednoducho prehrávať na počítači, notebooku alebo SqueezeBoxe. Zariadenie je v 100%-nej kondícii, tiché, veľmi zachovalé, bez prachu, ako nové. K zariadeniu je napájací adaptér a stojan externý box na druhý disk pripojiteľný prostredníctovm eSATA. V prípade záujmu darujem spolu s nainštalovaným 250GB diskom. Parametre: Pevný disk: Pripravené pre 1x 3,5 "HDD SATA (max. 4TB) Podpora prehrávania médií Podporuje Windows Media Center plug-in moduly pre prehrávanie hudby/videa Podporuje prezentáciu fotografií RAID konfigurácia Interný disk SATA v kombinácii s externým diskom eSATA v konfiguráciách RAID1 alebo migrácia z JBOD na RAID1. (max. dostupná veľkosť 8TB) Hardwarové špecifikácie Jeden slot pre pevný disk 3.5“ SATA (max. 4TB) LAN: jeden konektor Ethernet RJ-45 10/100/1000 Dva porty USB 2.0 Jeden port eSATA Spotreba energie Prístupový režim: 16.3 W V režime „Wake-on-LAN“: 0.24 W Cena: 40€ Po dohode priveziem po trase LV-SA. Inzerát platný do zmazania. Kontaktovať prostredníctvom formulára, prosím (nie SMS). dátové úložisko, multimediálny server, tlačový server
Zyxel NSA310 dátové úložisko 250GB NSA 310
Predám dátové úložisko multimediálny server Zyxel NSA310. Viacúčelový multimediálny server, ideálny do domácností ako prostriedok pre efektívne a jednoducho nastaviteľné zdieľanie dát s mnohými obľúbenými funkciami. V tejto verzii je pripravený na osadenie pevným diskom formáte 3,5 " s rozhraním SATA. Zariadenie disponuje integrovaným File serverom, webovú stanicou s podporou PHP a MySQL, funkciu tlačového servera dvoch tlačiarní aj BitTorrent serverom.Samozrejmosťou je často používaný FTP/Samba server a tiež iTunes Server aj SqueezeCenter. Stanica podporuje pripojenie cez dva USB pre externé disky, čítačky kariet a tlačiarne. Ponúka navyše pripojenie veľmi rýchlym rozhraním eSATA pre pevné disky. A čerešnička na torte je v podobe RAID 1, ktorý dovoľuje zrkadlenia interného disku s diskom pripojeným do eSATA, tým je zaručená naozaj vysoká bezpečnosť dát. Pre pripojenie do siete je pripravená gigabitová sieťová karta. Sieťové 1-diskové úložisko vyvinuté tak, aby pokrylo všetky požiadavky na centralizáciu dát, ich správu, zálohovanie a zdieľanie naprieč celou domácnostou. Označenie "chytré" si vyslúžilo svojou funkciou osobného cloudu, vďaka ktorému môžete slobodne pristupovať k digitálnemu mediálnemu obsahu, zdieľať ho a baviť sa ním. Výkonný procesor a dostatočne veľká pamäť umožňujú streamovať HD dáta do niekoľkých zariadení súčasne – cieľovým príjemcom môže byť napr. Microsoft Xbox 360, Sony PS3 alebo DLNA TV (zariadenie musí podporovať UPnP alebo DLNA). NSA310 môže tiež fungovať ako server iTunes a SqueezeCenter – hudbu je možné jednoducho prehrávať na počítači, notebooku alebo SqueezeBoxe. Zariadenie je v 100%-nej kondícii, tiché, veľmi zachovalé, bez prachu, ako nové. K zariadeniu je napájací adaptér a stojan externý box na druhý disk pripojiteľný prostredníctovm eSATA. V prípade záujmu darujem spolu s nainštalovaným 250GB diskom. Parametre: Pevný disk: Pripravené pre 1x 3,5 "HDD SATA (max. 4TB) Podpora prehrávania médií Podporuje Windows Media Center plug-in moduly pre prehrávanie hudby/videa Podporuje prezentáciu fotografií RAID konfigurácia Interný disk SATA v kombinácii s externým diskom eSATA v konfiguráciách RAID1 alebo migrácia z JBOD na RAID1. (max. dostupná veľkosť 8TB) Hardwarové špecifikácie Jeden slot pre pevný disk 3.5“ SATA (max. 4TB) LAN: jeden konektor Ethernet RJ-45 10/100/1000 Dva porty USB 2.0 Jeden port eSATA Spotreba energie Prístupový režim: 16.3 W V režime „Wake-on-LAN“: 0.24 W Cena: 40€ Po dohode priveziem po trase SA-LV. Inzerát platný do zmazania. Kontaktovať prostredníctvom formulára, prosím (nie SMS). dátové úložisko, multimediálny server, tlačový server
Zyxel NAS326 + 6TB WD RED
Predám sieťové úložisko Zyxel NAS326 s dvomi slotmi na 3,5" alebo 2,5" HDD alebo SSD. Je to spoľahlivé NAS s nízkou spotrebou a podporou RAID 0, RAID 1 a JBOD. Predávam z dôvodu upgradu. K NAS ponúkam primárne 6 TB Western Digital RED pevný disk ktorý si v ňom už 2 roky odkrútil a tak nemá záruku (+ 59€) alebo ktorýkoľvek/ktorékoľvek z diskov v mojej ponuke so zľavou 10%. Cena prázdneho NAS je 99€.
Zyxel NSA210 dátové úložisko 160GB
Predám dátové úložisko multimediálny server Zyxel NSA210. Viacúčelový multimediálny server, ideálny do domácností ako prostriedok pre efektívne a jednoducho nastaviteľné zdieľanie dát s mnohými obľúbenými funkciami. V tejto verzii je pripravený na osadenie pevným diskom formáte 3,5 " s rozhraním SATA. Zariadenie disponuje integrovaným File serverom, webovú stanicou s podporou PHP a MySQL, funkciu tlačového servera dvoch tlačiarní aj BitTorrent serverom.Samozrejmosťou je často používaný FTP/Samba server a tiež iTunes Server aj SqueezeCenter. Stanica podporuje pripojenie cez dva USB pre externé disky, čítačky kariet a tlačiarne. Ponúka navyše pripojenie veľmi rýchlym rozhraním eSATA pre pevné disky. A čerešnička na torte je v podobe RAID 1, ktorý dovoľuje zrkadlenia interného disku s diskom pripojeným do eSATA, tým je zaručená naozaj vysoká bezpečnosť dát. Pre pripojenie do siete je pripravená gigabitová sieťová karta. Zariadenie je v 100%-nej kondícii, tiché, úsporné, veľmi zachovalé, bez prachu, so všetkou dokumentáciou, ako nové. K zariadeniu je napájací adaptér a stojan. V prípade záujmu darujem spolu s nainštalovaným 160 GB diskom. Parametre: Sieťové aplikácie - podpora Gagabitových jumbo rámcov max. 9K bytov - UPnP AV server - podpora servera iTunes - podpora SqueezeCenter - podpora tlačiarňového servera (CIFS) - podpora Samba/FTP servera - server pre fotografické albumy - podpora phpMyAdmin / MySQL / PHP - podpora downloadu eMule/BitTorrent/FTP/HTTP - automatický upload nových súborov na FTP serveri, Flickr a YouTube Zálohovacie riešenie - Zálohovanie z počítača (pomocou zálohovacej utility Memeo) - Zálohovanie tlačidlom Copy/Sync na externý USB disk - NAS/eSATA archivačné zálohovanie - Plánovací nástroj pre okamžité/plánované zálohovanie - Synchronizované zálohovanie NSA/NSA (publish/mirroring) - Sieťový kôš s automatickým vysypávaním starých súborov (podľa konfigurácie) RAID konfigurácia - Vnútorný SATA / eSATA disk RAID1 alebo migrácia JBOD/ RAID1 (max. dostupná kapacita 2TB) Riadenie napájania - podpora hibernácie vnútorného disku - podpora hibernácie eSATA - plánovanie zapnutia/vypnutia/rebootovania - automatické znovuspustenie systému po výpadku prúdu Riadenie teploty - Inteligentné riadenie rýchlosti ventilátora - Výstraha/bzučiak pri vysokej teplote - Automatické vypnutie pri vysokej teplote Hardwarové špecifikácie - Jeden slot pre pevný disk 3.5“ SATA (max. 1TB) - LAN: jeden konektor 10/100/1000 Ethernet RJ-45 - Dva porty USB 2.0 - Jeden port eSATA - Tlačidlá: Napájanie, Copy/Sync, Reset Spotreba energie - Prístupový režim: 26,4 W max. - Kľudový režim: 9,69 W max. Cena: 20€ Po dohode priveziem po trase LV-SA. Inzerát platný do zmazania. Kontaktovať prostredníctvom formulára, prosím (nie SMS). dátové úložisko, multimediálny serve
Zyxel NSA210 dátové úložisko 160GB NSA 210
Predám dátové úložisko multimediálny server Zyxel NSA210. Viacúčelový multimediálny server, ideálny do domácností ako prostriedok pre efektívne a jednoducho nastaviteľné zdieľanie dát s mnohými obľúbenými funkciami. V tejto verzii je pripravený na osadenie pevným diskom formáte 3,5 " s rozhraním SATA. Zariadenie disponuje integrovaným File serverom, webovú stanicou s podporou PHP a MySQL, funkciu tlačového servera dvoch tlačiarní aj BitTorrent serverom.Samozrejmosťou je často používaný FTP/Samba server a tiež iTunes Server aj SqueezeCenter. Stanica podporuje pripojenie cez dva USB pre externé disky, čítačky kariet a tlačiarne. Ponúka navyše pripojenie veľmi rýchlym rozhraním eSATA pre pevné disky. A čerešnička na torte je v podobe RAID 1, ktorý dovoľuje zrkadlenia interného disku s diskom pripojeným do eSATA, tým je zaručená naozaj vysoká bezpečnosť dát. Pre pripojenie do siete je pripravená gigabitová sieťová karta. Zariadenie je v 100%-nej kondícii, tiché, úsporné, veľmi zachovalé, bez prachu, so všetkou dokumentáciou, ako nové. K zariadeniu je napájací adaptér a stojan. V prípade záujmu darujem spolu s nainštalovaným 160 GB diskom. Parametre: Sieťové aplikácie - podpora Gagabitových jumbo rámcov max. 9K bytov - UPnP AV server - podpora servera iTunes - podpora SqueezeCenter - podpora tlačiarňového servera (CIFS) - podpora Samba/FTP servera - server pre fotografické albumy - podpora phpMyAdmin / MySQL / PHP - podpora downloadu eMule/BitTorrent/FTP/HTTP - automatický upload nových súborov na FTP serveri, Flickr a YouTube Zálohovacie riešenie - Zálohovanie z počítača (pomocou zálohovacej utility Memeo) - Zálohovanie tlačidlom Copy/Sync na externý USB disk - NAS/eSATA archivačné zálohovanie - Plánovací nástroj pre okamžité/plánované zálohovanie - Synchronizované zálohovanie NSA/NSA (publish/mirroring) - Sieťový kôš s automatickým vysypávaním starých súborov (podľa konfigurácie) RAID konfigurácia - Vnútorný SATA / eSATA disk RAID1 alebo migrácia JBOD/ RAID1 (max. dostupná kapacita 2TB) Riadenie napájania - podpora hibernácie vnútorného disku - podpora hibernácie eSATA - plánovanie zapnutia/vypnutia/rebootovania - automatické znovuspustenie systému po výpadku prúdu Riadenie teploty - Inteligentné riadenie rýchlosti ventilátora - Výstraha/bzučiak pri vysokej teplote - Automatické vypnutie pri vysokej teplote Hardwarové špecifikácie - Jeden slot pre pevný disk 3.5“ SATA (max. 1TB) - LAN: jeden konektor 10/100/1000 Ethernet RJ-45 - Dva porty USB 2.0 - Jeden port eSATA - Tlačidlá: Napájanie, Copy/Sync, Reset Spotreba energie - Prístupový režim: 26,4 W max. - Kľudový režim: 9,69 W max. Cena: 20€ Po dohode priveziem po trase SA-LV. Inzerát platný do zmazania. Kontaktovať prostredníctvom formulára, prosím (nie SMS). dátové úložisko, multimediálny serve