chutne jedla - strana 8
Počet nájdených inzerátov CHUTNE JEDLA
: 1000 - strana 8

Predam krásne chutné domáce orechy.Ma ich pekne pretriedene na polovice.Minimalny odber je 5kg.Cena je pri 5kg.11euro Odber 10kg.10.5euro.kg.Robim aj rozvoz ale len od 10kg a len vrámci Bratislavy.

Popis
Zariadenie na jemné a šťavnaté mäso
Mäso si môžete pripraviť doma – na grile, v rúre, s hubami či čerstvou zeleninou. Aby však bolo mäso jemné a šťavnaté, máme ponuku pre každú gazdinku!
Zmäkčovač mäsa
Použitím tenderizéra skrátite čas marinovania o 80 % a čas pečenia o 50 %. Už nemusíte bifľovať bifteky a robiť hluk a špiniť celú kuchyňu a skončiť so suchými a tvrdými steakami.
Prístroj je mimoriadne vhodný pre akýkoľvek druh mäsa. Aj veľké kusy mäsa, ako je celé stehno, pliecko, stopka a iné, spracované pomocou tenderizéra, sa opečú rýchlo a jednoducho a výsledok je neuveriteľný - šťavnaté, jemné a chutné mäso.
Všetci vieme, že pripraviť mäso z diviny je umenie. S týmto prístrojom by zverinu ľahko a chutne pripravil aj amatér v kuchyni!
Prekvapte svojich hostí a celú svoju rodinu vylepšenou chuťou vášho grilovaného mäsa.
Každá gazdinka si za snahu v kuchyni zaslúži standing ovation a s strúhankou máte komplimenty zakaždým zaručené!

Vzácny druh orecha ktorý sa kedysi pestoval výlučne v šľachtických záhradách.
Chutné jadrá tohto orecha nie sú horké, ale sladké na rozdiel od bežných bielych vlašských orechov. Výraznej bordovej farby.
Aj preto sa s obľubou používa v cukrárenstve.
Rakúska odroda Bischof.
Cena kvalitne zakoreneného stromčeka je 30€.
Osobný odber v Tornali alebo kuriérom posielam po úhrade na účet.
Poštovné, balné plus 10€/kus.
Objednajte už teraz, posielam až začiatkom marca! Obmedzený počet.
Jadrá červeného orecha sú zaradené medzi tzv. superpotraviny - obsahujú vitamíny B1, B2, B6 a B9 tiež železo, zinok, fosfor a horčík/magnézium/-pôsobia proti cukovke, znižujú krvný tlak.
Strom orecha priebežne pohlcuje CO2 a produkuje veľké množstvo kyslíka.

Ponúkam 3-4 ročné stromčeky Červený kráľovský orech.
Vzácny druh orecha ktorý sa kedysi pestoval výlučne v šľachtických záhradách.
Chutné jadrá tohto orecha nie sú horké, ale sladké na rozdiel od bežných bielych vlašských orechov. Výraznej bordovej farby.
Aj preto sa s obľubou používa v cukrárenstve.
Mám rakúsku odrodu Bischof.
Cena kvalitne zakoreneného stromčeka je 30€.
Osobný odber v Tornali alebo kuriérom posielam po úhrade na účet.
Poštovné, balné plus 10€/kus.
Jadrá červeného orecha sú zaradené medzi tzv. superpotraviny - obsahujú vitamíny B1, B2, B6 a B9 tiež železo, zinok, fosfor a horčík/magnézium/-pôsobia proti cukrovke, znižujú krvný tlak.
Strom orecha priebežne pohlcuje CO2 a produkuje veľké množstvo kyslíka.

Predávam chutné domáce rezance s domácich vajíčok.
Cena za kilo 8,50€. Možný osobný odber alebo viem zaslať aj na dobierku + poštovné.
Ak nezdvihnem poprosím napíšte sms hneď sa Vám opätovne ozvem.

Predam úplne novu knihu štíhlo zdravo a chutne.skvelé recepty na raňajky obed a večeru. Knižka je ešte zabalena. Nevhodný darček ,nakoľko uz jednu mám. ODPORÚČAM

Predám veľmi chutné a čerstvé vlašské orechy. Zbierané na jeseň 2022. Cena: 8€/ kg. Svetlé, načistené. V prípade posielania poštou, plus poštovné.

Predám masívnu liatinovú grilovaciu panvicu (nazývanú aj grilovací tanier alebo grilovacia platňa, grilovací disk, talandare, roštilj) v tvare disku s priemerom 45 cm. Prikladám k nej šrobovacie nožičky s dĺžkou 22 cm. Hrúbka grilovacej panvice nie je 2,5 mm ako na ostatných panviciach, ale až 6,5 mm, čiže je pevná a dostatočne hrubá.
K panvici prikladám aj 2 DARČEKY:
1. Bambusové kliešte 30 cm dlhé, 2 cm široké - tretí obrázok.
2. Kuchynské drevené špachtle 15 cm dlhé, 3,8 cm široké - tretí obrázok.
V prípade, že sú podľa Vás nožičky prikrátke, je možné si dokúpiť závitovú tyč v akýchkoľvek obchodoch so stavebnými potrebami a použiť tú, cena 1m tyče sa pohybuje len okolo 1€
Grilovacia panvica je čisto nová, nepoužitá. Tak ako oceľové panvice, aj liatinové je potrebné vypáliť, aby získali svoje skvelé vlastnosti – odolali korózií a získali prirodzene nepriľnavý povrch
PREČO INVESTOVAŤ DO LIATINY:
-> jeden z najobľúbenejších materiálov na panvice a kuchynský riad profesionálnych šéfkuchárov
-> extrémne dlhá životnosť
-> častejším používaním naberá na kvalite - vytvára sa stále nepriľnavejší povrch, tým sa urýchľuje čistenie a zlepšuje kvalita pripravovaného pokrmu
-> a ďalšie, čítaj v texte
Táto panvica je vhodná na grilovanie, opekanie a smaženie slaniny, mäsa, steakov, klobás, párkov, rýb, zemiakov (v šupke, alebo rozkrájané), sladkej kukurice, cibule, paradajok, papriky, cukety, baklažánov, húb, mrkvy, cesnaku a mnohých iných pochutín
Hlavou výhodou grilovania na takejto grilovacej panvici je, že jedlo sa pripravuje vo vlastnej šťave a ostáva chutné a šťavnaté. Šťava z klobás, slaniny, steakov stečie do stredu panvice. Pri pripravovaní jedla je cítiť veľmi príjemnú arómu šťavy pečúceho sa pokrmu. Do tejto šťavy namočíme predpripravené marinované mäso, chvíľu ho tam necháme, aby sa šťavy zmiešali a následne mäso dáme na bok panvice, kde sa bude piecť a zbytočne sa nenasýti tuku ako pri ostatných panviciach. Mäso a zeleninu na oboch stranách opečieme, občas ich na 5-10 sekúnd namočíme do spomínanej štavy a znova dáme na bok panvice, aby sa dokončili a následne je pochutina pripravená na konzumáciu
Grilovanie je možné po prišróbovaní nožičiek, alebo aj bez nich a to položením na kotlinu
Pridanou hodnotou je aj vynikajúca tepelná vodivosť, rozloženie tepla a schopnosť dlho si dlho udržať teplotu
Panvicu je pred prvým použitím potrebné vypáliť - podrobný návod je uvedený v návode na obsluhu, ktorý je priložený k panvici
TOTO JE POSLEDNÝ KUS!
Cena panvice je 35€.
Cena platí iba 2 dni, preto neváhajte a kontaktujte ma!
Pre bližšie informácie ma prosím kontaktujte na:
e-mail: ludrovanpeter@
mobil:

Predám čisto novú, nepoužitú prvotriednu grilovaciu panvicu (nazývanú aj grilovací tanier alebo grilovacia platňa, grilovací disk) v tvare disku s priemerom 55 cm, priemer s uškami je 70 cm. Súčasťou panvice sú šrobovacie nožičky s výškou 35 cm. Hrúbka nerezovej panvice je 2,5 mm.
K panvici prikladám aj 3 DARČEKY:
1. Bambusové kliešte 30 cm dlhé, 2 cm široké - tretí obrázok.
2. Kuchynské drevené špachtle 15 cm dlhé, 3,8 cm široké - tretí obrázok.
3. Grilovacie ihly na špíz 6 kusov, 41 cm dlhé - tretí obrázok.
PREČO INVESTOVAŤ DO NEREZOVEJ GRILOVACEJ PANVICE? Dôvod je, že nerez:
- je odolný voči korózií, vysokým teplotám, dobre vodí teplo, je hygienicky nezávadný
- je hygienicky nezávadný -> nie ako liatina/meď/hliník, ktoré by nemali prísť do kontaktu s určitými potravinami, nakoľko nereagujú dobre s tými kovmi. Konkrétne s kyslými potravinami ako víno, paradajky, citróny a iné spôsobujú že pripravované jedlo ničí nepriľnavú vrstvu na panvici, ktorá sa vytvorila a vsiakne do seba metalickú chuť z panvice, čo má tiež dôsledky na zdravie.
Táto grilovacia panvica je z nerezovej ocele. Niektorí tento materiál nazývajú ušľachtilá nehrdzavujúca oceľ, iní antikor. Keďže tento materiál je odolný voči korózií, voči vysokým teplotám, dobre vodí teplo a Taktiež je nenáročný na údržbu, zvárateľný a má mimoriadne dlhú životnosť. Je najčastejšie využívaným konštrukčným materiálom pre chemický priemysel, jadrovú techniku, ale hlavne potravinárstvo.
Táto panvica je vhodná na grilovanie, opekanie a smaženie slaniny, mäsa, steakov, klobás, párkov, rýb, zemiakov (v šupke, alebo rozkrájané), sladkej kukurice, cibule, paradajok, papriky, cukety, baklažánov, húb, mrkvy, cesnaku a mnohých iných pochutín.
Hlavou výhodou grilovania na takejto grilovacej panvici je, že jedlo sa pripravuje vo vlastnej šťave a ostáva chutné a šťavnaté. Šťava z klobás, slaniny, steakov stečie do stredu panvice. Pri pripravovaní jedla je cítiť veľmi príjemnú arómu šťavy pečúceho sa pokrmu. Do tejto šťavy namočíme predpripravené marinované mäso, chvíľu ho tam necháme, aby sa šťavy zmiešali a následne mäso dáme na bok panvice, kde sa bude piecť a zbytočne sa nenasýti tuku ako pri ostatných panviciach. Mäso a zeleninu na oboch stranách opečieme, občas ich na 5-10 sekúnd namočíme do spomínanej štavy a znova dáme na bok panvice, aby sa dokončili a následne je pochutina pripravená na konzumáciu.
Grilovanie je možné po prišróbovaní nožičiek, alebo aj bez nich a to položením na kotlinu.
Cena grilovacej panvice je 69€.
Cena platí iba 2 dni, preto neváhajte a kontaktujte ma!
Pre bližšie informácie ma prosím kontaktujte na:
e-mail: ludrovanpeter@
mobil:

Predám staré kuchárske knihy
MEDZINÁRODNÁ KUCHÁRKA, POČET strán 288, rok vydania 1983
Napísal Juliana Fialová a kolektív 9€
KUCHÁRSKA KNIHA PRE ZDRAVÝCH A CHORÝCH,, Imrich Sečanský rok vydania 1986, POČET strán 357 cena 9€
Recepty starej mamy 7€
Bez mäsa ku zdraviu 3€
Jedlá a láska Max de Roche 5€
Hydinové špeciality, Júlia Frankova 5€
Zelenina a ovocie na každý deň, Ružena Murgová počet strán 304, rok vydania 1983 4€
ZEMIAKY, chutne, výživne, rozmanité 4€
PRVÁ KUCHÁRKA KNIHA V SLOVENSKEJ REČI, JÁN BABILON, rok vydania 1989, počet strán 495 PREDANÉ!
NAŠA KUCHÁRKA, A . Dvorský a kolektív, počet strán 432
Rok výroby 1963 PREDANÉ!
Viac informácií e-mailom, telefón nedviham. Ďakujem za pochopenie.
Posielam po úhrade na účet vopred.

Predám kuchárske knihy:
- J.White - Tri stačia (200 nenáročných receptov na chutné jedlá najviac z troch surovín) - 10 eur
- K.Kendík - Nové receptúry cukrárskych polovýrobkov a výrobkov - predané
- A.Vydrová - Múčniky, torty, sladkosti - 15 eur
- B.Hostašová, E.Nemec, L.Vlachová - Domácí konzervovaní ovoce a zeleniny - 10 eur
- M.Hajková - Múčniky - predané
- Ľ.Dullová-Horecká - Úsporná kuchyňa starej mamy - 15 eur
- J.Balaštík - Konzervovanie v domácnosti - 10 eur
- V.Španko a kol. - Slovenská kuchárka - 25 eur
- Ľ.Dullová-Horecká - Varíme, pečieme, zavárame - predané
- Ľ.Dullová-Horecká, L.Vozár - Kuchárska kniha - predané
- O.Ticháčková - Pokrmy na pánvi wok - 10 eur
- J.A.Fialová - Rýchle pokrmy - 10 eur
- V.Romváry - Koreniny, pochutiny v domácnosti - 8 eur
- Kuchyňa Lidla pre malých kuchárov - predané
- Nigella Express - Dobré rýchle jedlo - predané
- Reader's Digest výber - Recepty pro jeden hrnec - 7 eur
- Lidl Cukráreň - podľa Adriany Polákovej - predané
- Kuchyňa Lidla pre malých kuchárov - (úplne nová, ešte zabalená) - 7 eur
Možný osobný odber, alebo poštou (poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty)

Slávny nemecký šéfkuchár Jérôme Eckmeier vybral spoločne so zväzom vegetariánov svoje najobľúbenejšie recepty a doplnil ich skvelými nápadmi využiteľnými pri najrozmanitejších príležitostiach.
Kniha ponúka 100 jednoduchých originálnych receptov, ktoré dokazujú, že kuchyňa založená na rastlinnej báze nemá nič spoločné s odriekaním. Obsahuje návody na varenie z produktov, ktoré dokonale nahradia mäso a mliečne výrobky, ale aj recepty na chutné zeleninové jedlá.

Desiatky skvelých nápadov na jedlá pripravené do 30 min.
Kniha je zachovalá.
Počet strán: 256
Hmotnosť: 1268 g
Rozmer: 230 x 270 mm

Varenie s ním vás presvedčí o tom, že aj zdravé jedlo môže byť chutné a atraktívne. Príprava jedla bude jednoduchá a najmä zdravá.
Pouzity 2 krat. Preferujem osobny odber. Posielam iba z platbou vopred.

Nemusíš si prechádzať trápeniami pri rozbehovaní vlastného biznisu.
Môžeš použiť skratky!
Môžeš využiť skúsenosti tých, ktorí sú na trhu 10 rokov!
Predám know-how gastro prevádzky zaoberajúcej sa rýchlym občerstvením.
Spolu so všetkými receptami, fintičkami samozrejme aj so zaškolením!
(Po zvážení aj s rovnakým menom reštaurácie záleží od dohody)
Žiadne percentá z tržieb! Len jednorazový poplatok za školenie a recepty!
Otvoríš prevádzku s komplet jedálnym lístkom bez akéhokoľvek vymýšľania sa a trápenia!
Overené chutné jedla.
Patríme k špičke v našom meste !
CENA: 10 tisíc EUR !