inzercia, predaj, predám, bazár

✅✅❱❱ MENTOR POZITÍVNEHO NASTAVENIA MYSLE A ÚSPECHU

Kategória: Výuka, doučovanie

✅✅❱❱ Ahojte, volám sa Peter a som mentor úspechu a pozitívneho nastavenia mysle. Ponúkam pomoc pri dosahovaní Vašich životných, pracovných a osobných cieľov.
✅✅❱❱ Konzultácie prebiehajú formou nenútenej komunikácie kde počas brainstormingu nájdeme možnosti ako zlepšiť váš život v oblasti zdravého životného štýlu, práce, úspechu, ktorý znamená pre každého niečo iné.
✅✅❱❱ Každá konzultácia je šitá na mieru, lebo každý má iné potreby.

✅✅❱❱ Zdieľať budem:
❱ Praktický tréning - pozitívne prehlásenia a hĺbková samo aplikovaná metóda v theta stave na dosiahnutie cieľov, zvládneme metódu.
❱ výhody - prerušovaného pôstu
❱ Čínske Tai-chi - dychové cvičenia na prekrvenie celého tela
❱ Tibetská zvuková technika na harmonizovanie frekvencií tela
❱ Indické dychové cvičenia na harmonizovanie tela.
❱ Čínske akupresúrne body na zvládnutie najčastejších životných stresov, na bolesti hlavy, brucha, aťd
❱ joga, fitness,
❱ výhody - chiropraxie, masáže, metamorfnej techniky, saunovania
❱ Nielen pre podnikatelov - brainstorming a rozobratie možností lepšieho business modelu
❱ Nielen pre podnikatelov - brainstorming a rozobratie možností lepšej reklamy a zviditelnenia

✅✅❱❱ Kontakt IBA cez formulár na: celá SR, ČR a EU
✅✅❱❱ Čas: kedykoľvek
✅✅❱❱ Prvá ukážková konzultácia cez skype zdarma.
❱❱ Prihláste sa teraz!
✅✅❱❱ MENTOR POZITÍVNEHO NASTAVENIA MYSLE A ÚSPECHU
Podobné inzeráty
Celá SR doučovanie MAT,RUJ a SJL
volám sa Jakub,19r. Doučujem: 1️⃣MATEMATIKA ZŠ (1. a 2. stupeň) aj po rusky 2️⃣RUSKÝ JAZYK - úroveň B2-C1 3️⃣SLOVENSKÝ JAZYK ZŠ aj pre rusky hovoriacich(1. stupeň) ☑️Pripravím vaše deti aj na prijímacie skúšky stredných škôl z MAT. Mám dlhoročné skúsenosti s prácou s deťmi od 1 do 4rokov i bohaté skúsenosti s doučovaním spolužiakov na dennej báze - hlavne MAT ???? Mám 148 IQ ????MAT- stal som sa úspešným riešiteľom : KSM Jura Hronca, pytagoriády ????RUJ- umiestnil som sa na 3. mieste na Medzinárodnej olympiáde ruského jazyka ????Viem ponúknuť metódy na zvládanie STRESU a pracovania RÝCHLO, EFEKTÍVNE a s MINIMOM CHÝB…. ☑️pokojné, prívetivé a rodinné miesto doučovania priamo u nás doma, alebo cez MS Teams (Microsoft Teams) ☑️ ľudský, chápavý prístup BEZ stresu a domácich úloh, jednoduchosť riešení Moje hobby????: kryptomeny????, FOREX????, akcie, ekonomika, história, vesmír, rozvoj a kontrola mysle, duchovný rozvoj, technológie ???? „ Chyby sú požehnaním, bez chýb by sme sa neposúvali dopredu.” - Jakub F.
Matematika online
Som absolventom Prírodovedeckej fakulty UK, doučujem zš,sš a vš, pripravujem na monitory,prijímacie pohovory na sš,vš a na skúšku v prvom ročníku vš (Ekonomická univerzita a iné). Moje 25-ročné skúsenosti s doučovaním sú zárukou vášho úspechu. V prípade vášho záujmu mi môžete volať na t.č. .
Doučovanie - chémia - biológia - matematika - fyzika
V prvom rade ponúkam doučovanie chémie pre žiakov ZŠ a SŠ, taktiež doučovanie predmetov súvisiacich s chémiou (anorganická chémia, organická chémia, biochémia, fyzikálna chémia) pre študentov VŠ. Po dohode ponúkam pre žiakov ZŠ a SŠ aj doučovanie iných predmetov, najmä matematiky, fyziky a biológie. Cena 10€ za hodinu, prvá hodina zdarma. Preferujem doučovanie prezenčnou formou (myslím si, že vedie k lepším výsledkom) v BA, TT, PK, SC a okolí, po dohode aj online (v tom prípade, samozrejme, na lokalite nezáleží). O mne: som čerstvý absolvent Fakulty chemickej a potravinárskej technológie STU, chémia a prírodné vedy ma zaujímajú už od malička. Vo voľnom čase sa venujem ako dobrovoľník práci s deťmi a mládežou v CVČ. Moje hodnoty: ponúkam seriózny prístup, verím, že základ úspechu pri učení sa je mať k nemu správny postoj. Vysvetliť žiakovi učivo je len krátkodobé riešenie, dlhodobým cieľom je naučiť ho, ako si vypestovať k učeniu sa vzťah, ako sa nechať fascinovať spoznávaním nových vecí a ako zvládnuť učenie sa svojpomocne. Všetky ďalšie potrebné informácie Vám rád zodpoviem osobne, stačí ma kontaktovať mailom alebo telefonicky. Teším sa na našu spoluprácu.
Doučovanie - chémia - biológia - matematika - fyzika
V prvom rade ponúkam doučovanie chémie pre žiakov ZŠ a SŠ, taktiež doučovanie predmetov súvisiacich s chémiou (anorganická chémia, organická chémia, biochémia, fyzikálna chémia) pre študentov VŠ. Po dohode ponúkam pre žiakov ZŠ a SŠ aj doučovanie iných predmetov, najmä matematiky, fyziky a biológie. Cena: 20€ za hodinu (online doučovanie). Prvá, skúšobná hodina je zdarma. Za prezenčné doučovanie príplatok za dochádzanie podľa vzdialenosti (dohodou). O mne: som čerstvý absolvent Fakulty chemickej a potravinárskej technológie STU, chémia a prírodné vedy ma zaujímajú už od malička. Vo voľnom čase sa venujem ako dobrovoľník práci s deťmi a mládežou v CVČ. Moje hodnoty: ponúkam seriózny prístup, verím, že základ úspechu pri učení sa je mať k nemu správny postoj. Vysvetliť žiakovi učivo je len krátkodobé riešenie, dlhodobým cieľom je naučiť ho, ako si vypestovať k učeniu sa vzťah, ako sa nechať fascinovať spoznávaním nových vecí a ako zvládnuť učenie sa svojpomocne. Všetky ďalšie potrebné informácie Vám rád zodpoviem osobne, stačí ma kontaktovať mailom alebo telefonicky. Teším sa na našu spoluprácu.
Kniha výukový manuál HEIDENHAIN iTNC 530 + ISO
Kniha výukový manuál HEIDENHAIN iTNC 530 + ISO je primárne určená všetkým tým, ktorí sa chcú učiť alebo zdokonaliť v programovaní v ISO kóde – G (fanuc, sinumeric, siemens), je však obohatená aj o riadiaci systém HEIDENHAIN iTNC 530. *** viac info na *** Kniha je písana veľmi jednoduchou formou, bohato ilustrovaná s množstvom príkladov. Kniha má 214 strán. Jazyk: český. Z knihy sa naučíte: TVORBA NC PROGRAMU A ZÁKLADY OVLÁDANIA A PRÁCE NA CNC (ISO PROGRAMOVANIE) Spôsoby zobrazovania polohy bodov v priestore a rovine Definovanie vztažného bodu (začiatku súradnicového systému) Troj a viacosé obrábacie stroje Dôležité body na stroji a obrobku Lineárna, kruhová a spline interpolácia Absolútne a inkrementálne polohy bodov na obrobku Základy programovania – štruktúra vety a programu Zaoblenie a zrazenie rohov Korekcia nástroja Polárne programovanie Zmiešané programovanie Prírastkové programovanie Posunutie nulového bodu Príklady na už prebrané témy Základné výpočtové vzorce Nastavenia nuly v ľubovoľnej polohe vretena stroja Vŕtacie cykly: Jednoduché vŕtanie Vŕtanie s výplachom Závitovanie natvrdo Závitovanie s vyrovnávacou hlavičkou Vystružovanie Vyvŕtavanie – návrat so zastavením vretena Raster bodu na priamke Raster bodu na kružnici Frézovacie cykly: Kruhová kapsa Obdĺžniková kapsa Kruhový čap Obdĺžnikový čap Cyklus čelné frézovanie Podprogramy: Príklad na opakovanie podprogramu Rotácia Zrkadlenie Význam značiek TVORBA NC PROGRAMU A ZÁKLADY OVLÁDANIA (HEIDENHAIN iTNC 530) Spôsoby zobrazovania polohy bodov v priestore a rovine Definovanie vztažného bodu na obrobku Troj a viacosé obrábacie stroje Označenie rovín obrábania Dôležité body na stroji a obrobku Lineárna, kruhová a spline interpolácia Absolútne a inkrementálne polohy bodov na obrobku Základy programovania – štruktúra vety a programu Programovanie dráhových pohybov Zaoblenie a zrazenie rohov Korekcia nástroja Úplný kruh kartézky Kruhová dráha CR s definovaným rádiusom Kruhová dráha CT s tangenciálnym napojením Súhrnné cvičenie – priamka, RND, CR, CT Súhrnné cvičenie – priamková dráha a skosenie a mnoho iného... *** viac info na *** *** objednávajte na ***
Doučovanie-anglický, slovenský, poľský, nemecký jazy
Ahojte, moje meno je Nikola. Aktuálne som študentkou na UMB v Banskej Bystrici, kde sa venujem štúdiu jazykov-anglický, slovenský, nemecký, poľský-v odbore učiteľstvo a pedagogické vedy. Tieto jazyky aj doučujem. PONUKA Dva typy doučovania: jednorazové a dlhodobé. Pri záujme o dlhodobé doučovanie je ÚVODNÁ HODINA VŽDY ZDARMA. Je to praktický spôsob zoznámenia sa, ale hlavne nastavenia podmienok. Ku každému študentovi pristupujem individuálne, s cieľom dosiahnuť efektivitu a zvýšenie sebavedomia v jazyku. Cieľovou skupinou sú študenti základných škôl. CENA 45 min / 8€ 60 min / 10€ DOUČOVANIE ONLINE/OSOBNE NÁMESTOVO Prosím, ak by ste mali akékoľvek bližšie otázky pokojne mi napíšte a spoločne sa dohodneme.