inzercia, predaj, predám, bazár

| reprezentatívne kancelárie, výhľad na hrad, námestie, park

Kategória: Kancelárie

Realitná kancelária LEXXUS ponúka na prenájom reprezentatívne kancelárske priestory s vysokými stropmi v zrekonštruovanej budove v centre Bratislavy, na Hurbanovom námestí 1 oproti Michalskej bráne, s možným prístupom pred budovu autom a zabezpečeným parkovaním.

Táto historická budova sa nachádza v srdci Bratislavy, je kompletne štýlovo zrekonštruovaná a vybavená všetkými potrebnými technológiami: klimatizácia, odvetranie, bezpečnostný systém, štruktúrovaná kabeláž, tel. ústredňa Siemens, internet vedeným optickými káblami a pod.

K dispozícii je cca 262 m2 na 1.posch. budovy a skladá sa z recepcie, zasadačky, 6 kancelárií, kuchynky, 2 x nové toalety, serverovne.
Je možné si prenajať aj menšiu plochu cca 200-220m2.
Z kancelárií je nádherný výhľad na námestie, hrad a Michalskú vežu.

Cena nájmu: 9 € /m2/mesiac + služby 3,5 €/m2/mesiac bez DPH.

Prístup pred budovu je možný aj autom a parkovanie je zabezpečené na vonkajších parkovacích státiach v cene od 150 EUR/mesiac bez DPH alebo vnútorných státiach od 170 EUR/mesiac bez DPH.

Stav: voľné
Poschodie: 1
Počet poschodí: 4
Počet izieb: 6
Dodatok k cene: , +energie, +DPH
Obytná plocha: 262m²
Celková rozloha: 262m²
Úžitková plocha: 262m²
Vlastníctvo: firemné
Stav: úplne prerobený
Odvoz odpadu: áno
Voda: verejný vodovod
El. napätie: 230V
Kanalizácia: áno
Internet: TV káblový rozvod
Kúpeľňa: áno
Vykurovanie: áno
Balkón: áno
Garáž: áno
Výťah: áno
Parkovanie: vlastné vyhradené
Postavené z: tehla
Zariadenie: čiastočne
Strecha: po rekonštrukcii
Klimatizácia: áno
Káblová televízia: áno
Energetický certifikát: nie
Okná: plastové
| reprezentatívne kancelárie, výhľad na hrad, námestie, park
Podobné inzeráty
Reprezentatívne kancelárie na Einsteinovej ulici na začiatku
Ponúkame na prenájom reprezentatívne kancelárie na Einsteinovej ulici na začiatku Petržalky, s priamym prístup z diaľničného obchvatu, Bratislava 5. Ide o veľkolepý komplex kancelárskych budov, ktoré ponúkajú rôzne kancelárske celky.  Digital Park je komplex administratívnych budov, ktoré sú primárne určené na prenájom kancelárskych priestorov. Spolu takmer 70 000 m² kancelárií, je doplnených zázemím na prízemí budovy, ktoré je určené pre obchodné prevádzky. Moderné kancelárske budovy A kategórie, reprezentatívne priestranné vstupné haly s recepciou, bezproblémové parkovanie pre nájomcov aj návštevníkov budovy. Momentálne je voľný priestor napr. o výmere 302 m² na 3.poschodí (blok F), ktorý sa pripraví podľa požiadaviek klienta. Finančné podmienky sa odvíjajú od výmery prenajatej plochy, postavenia v centre, ponúkanej komodity/služby ako aj od ďalších faktorov. Finančné informácie budú poskytnuté na základe obhliadky. Cena nájmu je cca 13,5 €/m²/mesiac bez DPH + služby vo výške 3,50 €/m²/mesiac bez DPH + vlastné energie. Parkovanie možné v garáži alebo na vonkajšom státí (od 90 €/ mesačne). Priestory sú reprezentatívne a radi Vám ich predstavíme na obhliadke. Záujemca neplatí províziu. Viac informácii u uvedeného realitného manažéra.
KANCELÁRSKE PRIESTORY od 22m2 do 200m2 na Námestí SNP - Admi
V spolupráci so správcom administratívnej budovy Námestie SNP 13 ponúkame na prenájom kancelárske priestory rôznej veľkosti od 22m2 do 200m2 Objekt sa nachádza v absolútnom centre Bratislavy. Sú to atraktívne a nadštandardne vybavené priestory. Budova patrí k unikátnym stavbám v centre Bratislavy a je súčasťou blokovej zástavby ohraničenej ulicami. Kamenné námestie, Námestie SNP, Treskoňova a Kolárska ulica. Z jednej strany výhľad na Starú tržnicu a Námestie SNP a z druhej strany výhľad na Kolibu, NBS. Dnešné Námestie SNP patrí k najrušnejším miestam Bratislavy. Je tu centrum ústredných orgánov štátnej správy, samosprávy, bankových inštitúcií, exkluzívnych obchodov, pohostinských a reštauračných zariadení. Za uplynulé roky prešiel objekt viacerými rekonštrukciami, ktoré zhodnotili budovu a prispeli k jej kvalite poskytovaných služieb . Konkrétne môžeme uviesť rekonštrukciu v rokoch 1992,1993 a 1998. Uskutočnila sa výmena okien za špeciálne hliníkové okná. Objekt bol vybavený klimatizačnými jednotkami, vybudoval sa bezpečnostný systém, ktorý zabezpečuje nepretržitú ochranu objektu. Niektoré kancelárie boli vybavené luxusnými obkladmi a nábytkom. Vybudované boli počítačové a telefónne siete. Objekt má vlastnú telefónnu ústredňu a vlastnú transformačnú stanicu ako aj záložné zdroje elektrickej energie. Cena nájomných priestorov v závislosti od vybavenia, veľkosti, parkovania, výhľadu. Na vzájomnej dohode. Cena prenájmu činí 8 eur na m2 + 4 eur služby. K sume prenájmu sa pripočítava DPH.
Reprezentatívne kancelárie na prenájom STARPOINT Poprad
Popradská Realitná Spoločnosť - Váš miestny špecialista ! vám ponúka na prenájom moderné priestranné kancelárie v kompletne novozrekonštruovanej budove STARPOINT v priemyselnej časti mesta Poprad - Západ . *KANCELÁRIE k dispozícii: * na 2.NP dve východne orientované o rozlohách 22,60 m2 a 24,28 m2 * na 3.NP - ľavý blok - jedna východne orientovaná o rozlohe 24,86 m2 a dve západne orientované, z ktorých je krásny výhľad na Vysoké Tatry o výmerách 35,10 m2 a 51,75 m2 - pravý blok je možné prenajať v celku, obsahuje jednu samostatnú kanceláriu 23,80 m2 s vlastným sociálnym zariadením, sprchou a kuchynkou, a dve prepojené kancelárie o veľkostiach 34,65 m2 a 35,10 m2. Na chodbe bloku je k dispozícii oddelené sociálne zariadenie (ženy/muži). Tieto priestory sú vhodné pre firmu, ktorá potrebuje mať pevné zázemie, kde manažment spoločnosti a zamestnanci sú v oddelených priestoroch, no predsa na dosah ruky. - všetky kancelárie sú vybavené klimatizačnými jednotkami - vhodné na prenájom so širokým záberom a je možné ich využiť hlavne na administratívnu činnosť podnikania, ako napríklad projektanti, architekti, účtovnícke, právnické /advokátske/ spoločnosti, makléri, finančníci, realitné kancelárie a pod. - neobmedzený vstup do budovy 24 hodín denne 7 dni v týždni - v rámci budovy navigačný a orientačný systém, ktorý smeruje Vašich klientov priamo k Vašej prevádzke, elektronický vrátnik. *ZARIADENIE: 100% technický stav celej nehnuteľnosti po kompletnej rekonštrukcii ako aj priestorov určených na prenájom, bezpečnostné dvere do každej kancelárskej časti, v budove je zabezpečovacie zariadenie a kamerový systém. *CENA PRENÁJMU ZAHŔŇA: - upratovanie spoločných priestorov - označená poštová schránka, možnosť zriadenia sídla firmy *PARKOVANIE: vyhradené parkovanie vo dvore budovy. Kancelárie do 40 m2 - 50€/mes., kancelárie nad 40 m2 - zadarmo . *LOKALITA: slnečné priestory s jedinečným výhľadom na Vysoké Tatry. V budove na prízemí sa nachádza elegantná kaviareň, ktorá ponúka veľmi príjemné ničím nerušené prostredie pre posedenie s Vašimi klientmi, alebo na malý odpočinok od práce..... Ľahká dostupnosť do centra mesta, v bezprostrednej blízkosti výjazd na Vysoké Tatry a diaľnicu smer Žilina/Prešov. V budove sídli mnoho ďaľších firiem. *NAŠE HODNOTENIE: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Ak hľadáte pre seba a svojich zamestnancov nové a nadštandardné pracovné prostredie, kde sa budú cítiť príjemne a chodiť s chuťou do práce, tieto priestory sú vhodné práve pre VÁS!! Energetický certifikát k nehnuteľnosti nebol vypracovaný. *Cena: 11,35 € /mes./ m2 + 1,03 € /mes./energie/m2 Cena je konečná, zahŕňa províziu RK, vypracovanie kompletnej zmluvnej dokumentácie v advokátskej kancelárií, poplatok pri podaní návrhu na vklad vlastníckeho práva a poplatky spojené s úradným overením podpisov na zmluvách. POPRADSKÁ REALITNÁ SPOLOČNOSŤ ® je členom Realitnej únie Slovenskej Republiky a riadi
Lukratívne kancelárie na námestí s parkovaním
Ponúkame na prenájom lukratívne kancelárie v historickej budove priamo na pešej zóne. Aktuálne sú v ponuke nasledovné kancelárie v dome na ul. Dolná 9, BB: Kancelária č. 1, ktorá sa nachádza na 1. poschodí a pozostáva z jednej hlavnej miestnosti vo výmere 22,66 m2. Do kancelárie sa vstupuje cez zariadenú čakáreň. Príjemnú atmosféru dotvárajú krásne klenby a výhľad na námestie. Výška mesačného nájmu je 230 € + 70 € záloha na energie. Kancelária č. 3, ktorá sa nachádza na 1. poschodí a pozostáva z predsiene/kuchynky vo výmere 8,54 m2 a kancelárie vo výmere 17,14 m2. Do kancelárie sa vstupuje cez zariadenú čakáreň. Kancelária je s výhľadom na námestie. Výška mesačného nájmu je 230 € + 70 € záloha na energie. Kancelária č. 4, ktorá sa nachádza na 2. poschodí a pozostáva z hlavnej priestrannej kancelárie výmere 57,97 m2, priechodnej miestnosti vo výmere 11,39 m2 a kúpeľne so sprchou vo výmere 11,25 m2. Výška mesačného nájmu je 400 € + 100 € záloha na energie. Kancelária č. 6, ktorá sa nachádza na 2. poschodí a má výmeru 56,23 m2. Výška mesačného nájmu je 300 € + 70 € záloha na energie. Spolu s priestorom je možné využívať spoločné priestory - recepciu a toalety. Kúrenie je zabezpečené elektrickými konvektormi. Ku kancelárii je možné prenajať si parkovacie miesto priamo vo dvore domu za cenu 70 €. Zabezpečíme celý právny servis. Pri uzatvorení zmluvy sa platí nájom vopred a depozit vo výške nájmu. Žiadnu províziu neplatíte.
Kancelárske a obchodné priestory v modernej budove v širšom
Ponúkame Vám na prenájom pekné, moderné kancelárske a obchodné priestory v administratívnej budove v Bratislave. Budova sa nachádza v širšom centre mesta s dobrou dostupnosťou MHD a tiež blízkym napojením na diaľničný obchvat. Budova má dve komunikačné jadrá so spoločnou reprezentatívnou recepciou, neobmedzený prístup do budovy 24/7/365 a tiež strážnu službu 24/7. Nachádajú sa tu 4 osobné výťahy a prístup ku kancelárskym priestorom je cez turnikety. V budove sa nacházdajú 2 podzemné podlažia s garážovým státím, parkovisko pre návštevníkov v budove. Okrem toho sú v budove aj kryté stojany na bicykle a zázemie pre cyklistov v podobe šatní, sprchy Budova má k dispozícii letnú terasu, šport bar so stolným tenisom, stolným futbalom a biliardom. V okolí administratívnej budovy sú kompletné služby ako banky, lekárne, reštaurácie. Administratívne priestory sú v nasledovnom štandarde: - Vnútorné žalúzie - Znížený strop - Fancoil - systém chladenia a kúrenia - Otvárateľné okná - Spoločné toalety - Štruktúrovaná kabeláž - Spoločná kuchynka - Kobercové štvorce Kancelárie sú rozdelené medzi dva prepojené bloky. Nájomníci majú možnosť prenájmu kancelárií od 45 m2 až po 1 500 m2. Aktuálne voľné kancelárske priestory: 1. Kancelárie – blok A, 6.posch., 85 m2 - voľné ihneď 2. Kancelárie – blok A, 6.posch., 304 m2 – voľné ihneď 3. Kancelárie – blok A, 5.posch., 783 m2 – voľné ihneď 4. Kancelárie – blok A, 4.posch., 378,26 m2 – voľné ihneď 5. Kancelárie – blok A, 2.posch., 692 m2 – voľné ihneď 6. Kancelárie – blok B, 2.posch., 113,75 m2 – voľné ihneď 7. Kancelárie – blok B, 2.posch., 131,52 m2 – voľné ihneď 8. Kancelárie – blok B, 2.posch., 116,18 m2 – voľné ihneď Aktuálne voľné obchodné priestory: 1. Obchodný priestor (prízemie) 312,20 m2 – voľný od 1.6.2023 Cena prenájmu kancelárskeho (obchodného) priestoru je 8,50 – 9,50 Eur/m2/mesiac + DPH Parkovanie v podzemných garážach – 90,- Eur/park.miesto/mesiac + DPH 2.00 EUR + DPH /mesiac – servisný poplatok za parkovacie miesto Servisné poplatky a energie: 5.20 EUR/m2/mesiac + priama spotreba médií (EE + voda) (Prevádzkové náklady pozostávajú: 3.10 EUR - prevádzkové náklady a 2.10 EUR – chladenie, vykurovanie priestorov) V ponuke máme aj iné kancelárie, prevádzkové priestory a sklady v Pezinku, Senci a Bratislave. Napíšte nám Vaše požiadavky a my Vám nájdeme najvhodnejší priestor. Pre bližšie informácie alebo termín obhliadky nás prosím kontaktujte na Využite služby spoľahlivej realitnej kancelárie, ktorá je na trhu už viac ako 21 rokov! Ponúkame aj ďalšie služby súvisiace s nehnuteľnosťami: inžiniering, homestaging: interiérové poradenstvo, služby architekta, služby znalca, hypotekárneho poradcu a právnika. Využite komplexné služby v oblasti realít! Dodatok k cene: , +energie, +DPH Obytná plocha: 85m² Celková rozloha: 85m² Úžitková plocha:
REPREZENTATÍVNE KANCELÁRIE,  1061 m2,  V ŠIRŠOM CENTRE KOŠÍC
JOZUE REALITY ponúka na prenájom reprezentatívne kancelárie v širšom centre Košíc. Samotné kancelárie majú rozlohu 1061 m2. Kancelárie aktuálne prechádzajú rekonštrukciou, majú 4 vlastné kuchynky a vlastné toalety. Tieto kancelárie sú orientované na východ a na sever a sú vybavené klimatizáciou, majú podlahy z PVC. K týmto kanceláriám prináleží 13 parkovacích miest. V tejto kancelárskej budove je k dispozícii viac kancelárií. Lokalita Letnej ulice je vhodná pre každého kto potrebuje byť poruke svojim zákazníkom, klientom a mať to blízko do centra Košíc. Cena prenájmu je 9,- €/m2 bez DPH + zálohové platby za dodávku služieb a energií 5,- €/m2 bez DPH. Preplatky sa na základe vyúčtovania skutočnej spotreby vracajú nájomníkom. Fotografie sú ilustračné z danej budovy, keďže sa kancelárie aktuálne pripravujú po predošlom nájomcovi. Ak máte záujem o ohliadku týchto kancelárií volajte: JOZUE REALITY, s.r.o. pre Vás zabezpečí kompletný servis spojený s ponukou, kúpou, prevodom nehnuteľností. Spolupracujeme s finančnými špecialistami, ktorí sú na trhu viac ako 14 rokov a spolupracujú so všetkými bankami na trhu, ktoré poskytujú hypotéky. Ušetria Vám čas a peniaze. K tomu Vám vieme zabezpečiť aj poistné poradenstvo. Ak máte záujem o obhliadku prípadne potrebujete viac informácii kontaktujte realitného makléra Ing. Jozefa Takáča, telefonicky: prípadne sa u nás osobne zastavte. Realitnú kanceláriu JOZUE REALITY, s.r.o. nájdete na Štúrovej 8 v Košiciach. Dodatok k cene: , +energie, +DPH Obytná plocha: 1061m² Celková rozloha: 1061m² Úžitková plocha: 1061m² Stav: úplne prerobený