inzercia, predaj, predám, bazár

2i byt na predaj - Brezno

Kategória: Byty

Ponúkame Vám na predaj priestranný 2i byt na ul. ŠLN - sídlisko Západ - Brezno. Byt o výmere 59 m2 je situovaný na ôsmom poschodí s výťahom - južná orientácia s pekným výhľadom. Sú tu vymenené plastové okná, jadro z SDK (vaňa+sprchovací kút), čiastočne vymenené rozvody elektroinštalácie. Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyne, 2 izieb (+menší šatník), kúpelne a toalety. K bytu prislúcha pivnica. Byt je kúpou ihneď voľný. Bytový dom prešiel renováciou, je zateplený, upravené nové chodníky a okolie. V blízkom okolí je bohatá občianska vybavenosť, ktorú mesto Brezno ponúka. Viac informácií Vám radi poskytneme telefonicky alebo pri osobnej obliadke.

Ponúkame kompletný servis spojený s predajom nehnuteľnosti, poradenstvo pre bezpečný prevod nehnuteľnosti, prepisy energií. Poskytujeme hypotekárneho špecialistu, ktorý vypracuje ponuku úverov od všetkých bánk s ohľadom na Vaše potreby a príjem - bez poplatkov a ďalších navýšení.

Navštívte našu stránku pre viac podobných nehnuteľností.

Akúkoľvek časť textu alebo fotografie je možné použiť iba so súhlasom autora. © 2020 Brezno reality s.r.o.
Autorské dielo v zmysle zákona č. 185/2015 Z. z.
2i byt na predaj - Brezno
Podobné inzeráty
Veľký 2i byt na predaj - Valaská - okr. Brezno
Byt o výmere 55m2 sa nachádza v obci Valaská - okres Brezno, len 10 min. od známych lyž. stredísk Tále, Mýto pod Ďumbierom, Hronec - Hlobišov, Biatlónové centrum Osrblie. Lokalita bytu je pokojná, udržované okolie, dostatok verejných parkovacích státí. Byt s balkónom je na 2. poschodí tehlového bytového domu, v pôvodnom ale veľmi zachovalom stave, prislúcha k nemu pivnica. Mesačné náklady 120,- EUR + elektrina. Obec Valaská má veľmi dobrú dopravnú osobnú, autobusovú i vlakovú dostupnosť - leží pozdĺž oboch strán dopravnej tepny – cesty I/66, ktorá spája mestá Brezno a Banská Bystrica. Disponuje výbornou občianskou vybavenosťou - ZŠ s MŠ, Základná umelecká škola, spoločenský dom, detská ambulancia, stomatológ, všeobecný lekár, sociálne služby, knižnica, pošta, potraviny, mäsiareň, pizzeria, zmiešaný obchod a námestíčko s verejnými službami. Byt je ideálny na trvalé bývanie, ale využiteľný je aj ako rekreačný byt - v blízkom okolí Nízkych Tatier a Slovenského Rudohoria je bohaté letné i zimné vyžitie, s dostatkom turistických, cyklistických a lyžiarskych možností. Mobilnú sieť zabezpečujú v súčasnosti Orange Slovensko, O2, 4ka, a spoločnosť T-com. Viac informácií Vám radi poskytneme telefonicky alebo pri osobnej obliadke. Ponúkame kompletný servis spojený s predajom nehnuteľnosti, poradenstvo pre bezpečný prevod nehnuteľnosti, prepisy energií. Poskytujeme hypotekárneho špecialistu, ktorý vypracuje ponuku úverov od všetkých bánk s ohľadom na Vaše potreby a príjem - bez poplatkov a ďalších navýšení. Navštívte našu stránku pre viac podobných nehnuteľností. Akúkoľvek časť textu alebo fotografie je možné použiť iba so súhlasom autora. © 2020 Brezno reality s.r.o. Autorské dielo v zmysle zákona č. 185/2015 Z. z.
2i byt na predaj s garážou, ul. ŠLN - Brezno
Ponúkame Vám na predaj priestranný 2i byt s garážou na ul. ŠLN - sídlisko Západ - Brezno. Garáž sa nachádza len 100 m od bytového domu. Byt o výmere 59 m2 je situovaný na ôsmom poschodí s výťahom - južná orientácia s pekným výhľadom. Sú tu vymenené plastové okná, jadro z SDK (vaňa+sprchovací kút), čiastočne vymenené rozvody elektroinštalácie. Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyne, 2 izieb (+menší šatník), kúpelne a toalety. K bytu prislúcha pivnica. Byt je kúpou ihneď voľný. Bytový dom prešiel renováciou, je zateplený, upravené nové chodníky a okolie. V blízkom okolí je bohatá občianska vybavenosť, ktorú mesto Brezno ponúka. Viac informácií Vám radi poskytneme telefonicky alebo pri osobnej obliadke. Ponúkame kompletný servis spojený s predajom nehnuteľnosti, poradenstvo pre bezpečný prevod nehnuteľnosti, prepisy energií. Poskytujeme hypotekárneho špecialistu, ktorý vypracuje ponuku úverov od všetkých bánk s ohľadom na Vaše potreby a príjem - bez poplatkov a ďalších navýšení. Navštívte našu stránku pre viac podobných nehnuteľností. Akúkoľvek časť textu alebo fotografie je možné použiť iba so súhlasom autora. © 2020 Brezno reality s.r.o. Autorské dielo v zmysle zákona č. 185/2015 Z. z.
Zrenovovaný 3i byt - Brezno - Mazorníkovo
Ponúkame Vám na predaj pekný 3i byt v meste Brezno - sídlisko Mazorníkovo. Byt o výmere 63 m2 je situoavný na piatom poschodí zatepleného bytového domu. V roku 2019 prešiel kompletnou renováciou: minerálne stierky, laminátová podlaha, plastové okná, vstupné bezpečnsotné dvere, murované jadro, kuchynská linka, interiérové dvere, vstavaný nábytok. Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyne, 3 izieb, kúpelne s vaňou, toalety a uzavretej zrenovovanej loggie. K bytu prislúcha latkovaná pivnica. Bytový dom bol zateplený. Majiteľ má pred bytovým domom prenajaté parkovacie miesto. Byt sa predáva so zariadením. Mesto Brezno disponuje bohatou kompletnou občianskou vybavenosťou. Viac informácií Vám poskytneme telefonicky alebo pri osobnej obliadke. Ponúkame kompletný servis spojený s predajom nehnuteľnosti, právny servis – AUTORIZOVANÉ ZMLUVY, poradenstvo pre bezpečný prevod nehnuteľnosti, prepisy energií, poskytujeme hypotekárneho špecialistu, ktorý vypracuje ponuku úverov od všetkých bánk s ohľadom na Vaše potreby a príjem - bez poplatkov a ďalších navýšení. Navštívte našu stránku pre viac podobných nehnuteľností Akúkoľvek časť textu alebo fotografie je možné použiť iba so súhlasom autora. © 2020 Brezno reality s.r.o. Autorské dielo v zmysle zákona č. 185/2015 Z. z.
Pekný 1i byt po rekonštrukcii - Brezno - Mazorník
Ponúkame Vám na predaj pekný 1i byt v meste Brezno - sídlisko Mazorníkovo. Byt o výmere 36 m2 je situovaný na druhom poschodí bytového domu, prešiel renováciou: stierky, laminátová podlaha, plastové okná, vstupné bezpečnsotné dvere, murované jadro, kuchynská linka, vstavaný nábytok. Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyne, jednej izby, kúpelne so sprchovým kútom, samostatnej toalety a loggie. K bytu prislúcha latkovaná pivnica. Možnosť parkovania pred bytovým domom. Byt sa predáva so zariadením. Mesto Brezno disponuje bohatou kompletnou občianskou vybavenosťou. Viac informácií Vám poskytneme telefonicky alebo pri osobnej obliadke. Ponúkame kompletný servis spojený s predajom nehnuteľnosti, právny servis – AUTORIZOVANÉ ZMLUVY, poradenstvo pre bezpečný prevod nehnuteľnosti, prepisy energií, poskytujeme hypotekárneho špecialistu, ktorý vypracuje ponuku úverov od všetkých bánk s ohľadom na Vaše potreby a príjem - bez poplatkov a ďalších navýšení. Navštívte našu stránku pre viac podobných nehnuteľností Akúkoľvek časť textu alebo fotografie je možné použiť iba so súhlasom autora. © 2020 Brezno reality s.r.o. Autorské dielo v zmysle zákona č. 185/2015 Z. z.
Pekný 1i byt kompletne zariadený, po rekonštrukcii - Brezno
Ponúkame Vám na predaj pekný 1i byt v meste Brezno - sídlisko Mazorníkovo. Byt o výmere 36 m2 je situovaný na druhom poschodí bytového domu, prešiel renováciou: stierky, laminátová podlaha, plastové okná, vstupné bezpečnsotné dvere, murované jadro, kuchynská linka, vstavaný nábytok. Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyne, jednej izby, kúpelne so sprchovým kútom, samostatnej toalety a loggie. K bytu prislúcha latkovaná pivnica. Možnosť parkovania pred bytovým domom. Byt sa predáva so zariadením. Mesto Brezno disponuje bohatou kompletnou občianskou vybavenosťou. Viac informácií Vám poskytneme telefonicky alebo pri osobnej obliadke. Pri vážnom záujme dohoda na cene možná. Ponúkame kompletný servis spojený s predajom nehnuteľnosti, právny servis – AUTORIZOVANÉ ZMLUVY, poradenstvo pre bezpečný prevod nehnuteľnosti, prepisy energií, poskytujeme hypotekárneho špecialistu, ktorý vypracuje ponuku úverov od všetkých bánk s ohľadom na Vaše potreby a príjem - bez poplatkov a ďalších navýšení. Navštívte našu stránku pre viac podobných nehnuteľností Akúkoľvek časť textu alebo fotografie je možné použiť iba so súhlasom autora. © 2020 Brezno reality s.r.o. Autorské dielo v zmysle zákona č. 185/2015 Z. z.
Predaj 3i byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenárdova
Exkluzívne vám ponúkame na predaj 3-izbový byt v Petržalke na Lenardovej ulici. Byt má celkovú podlahovú plochu 69,62 m2, vrátane pivnice o rozlohe 1,37 m2. Je na 8. poschodí z 12., s 2 výťahmi. Pozostáva z 3 obytných izieb, kuchyne a kúpeľne , WC a lodžie. Byt prešiel v roku 2013 kompletnou rekonštrukciou, kedy bola prerobená komplet kúpeľňa a samostatné WC, kuchyňa, výmena okien z plastov, vstavané skrine, podlahy, dvere. Boli prevedené aj dispozičné zmeny, kedy sa priečka medzi halou a jednou izbou zrušila a vznikla tým veľká obývacia miestnosť so vstupom z predsiene. Z kuchyne je výstup na balkón o výmere 3,60 m2, ktorý bol zasklený. Plastové okná sú s izolačným dvojsklom a vnútornými žalúziami. V kuchyni sa nachádza kuchynská linka so zabudovanými spotrebičmi: elektrická rúra s plynovým sporákom, chladnička s mrazničkou, nerezový drez s pákovou batériou, umývačka riadu, mikrovlnná rúra, digestor. V kúpeľni sa nachádza priestranný masážny sprchovací kút. WC je samostatné. V spálni a v obývacej izbe sú priestranné vstavané skrine. Mesačné zálohové platby na 2 osoby sú 154 € + elektrina 25 €. O DOME Bytový dom bol daný do užívania v r. 1985 a prešiel kompletnou rekonštrukciou v r. 2016. Je zateplený, má novú strechu, 2 nové výťahy a spoločné priestory. OKOLIE: Bytový dom sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite Petržalky s vynikajúcou dostupnosťou. Parkovanie pri dome je bezproblémové. V okolí je úplná občianska vybavenosť, MŠ a ZŠ, park, detské ihriská. Billa, McDonalds a i. CENA: Byt sa predáva čiastočne zariadený za celkovú cenu 215.000 EUR, vrátane provízie RK a kompletných právnych služieb a bezplatného poradenstva pri vybavovaní najvýhodnejšieho hypotekárneho úveru. Po úhrade kúpnej ceny je ihneď k dispozícii. Poteší ma váš záujem. Ingrid Urbanová, tel: .Skryť popis Predaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokFOTOGALÉRIA MAPA Predaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3