inzercia, predaj, predám, bazár

3 balenia - Bezpecnostne popruhy na TV / nabytok

Kategória: Ostatné

1 balenie pre TV a 2 balenia pre nabytok

BabyDan TV pás proti pádu pre ploché televízie, new

Predchádza prevrhnutiu plochej televízie pripevnením k stene za TV.
Pomocou TV pásu upevníte plochú televíziu k nábytku alebo k stene.
Predídete tak jej možnému prevrhnutiu na zvedavého objaviteľa.
TV pás je veľmi flexibilný a nastaviteľný.

10€

Baby Dan BabyDan bezpečnostný pás na nábytok 2 ks Anti-Tip Strap, BIO
Bezpečnostný pás na nábytok 2 ks. Prevrhnutie nábytku na dieťa patrí k nehodám s najhoršími následkami. Deti rady šplhajú po otvorených dverách skríň, alebo si otvoria zásuvky a využijú ich ako schody. Bezpečnostné pásy zabránia, aby sa pritom skriňa alebo komoda na dieťa prevrátila. Biodegradabilné balenie.

Sú veľmi praktické a ľahko sa uvoľnia, ak potrebujete skriňu alebo komodu od steny odstaviť. V balení sú dva pásy, ktoré stačia pre jeden kus nábytku.

100 % biodegradabilné balenie
neviditeľné - baby safety
bezpečný design - dánska značka od r. 1947
vyrobené v Dánsku
bez PVC, BPA, ftalátov
Hmotnosť: 0,03 kg
Rozmery balenia:6,5 x 23 x 3,5 cm.
Rozmer výrobku: 5 x 4,2 x 1,3 cm.

7,9€

1 balenie pre TV a 2 balenia pre nabytok. Nevyuzite. PC spolu skoro 26. Mozne kupit aj samostatne
3 balenia - Bezpecnostne popruhy na TV / nabytok
Podobné inzeráty
OSLAVA (narodeniny,birthday)-balóny,sviečky,čísla,konfety
Ponúkam na predaj balóny - nápis HAPPY BIRTHDAY (2 balenia)- cena 4€/1 balenie, balón v tvare BIRTHDAY CAKE s nápisom HAPPY BIRTHDAY (2 balenia) – cena 3€/1 balenie (birthday cake), balóny hviezdy (1 balenie – v 1 balení je 8 ks malých hviezd) – cena 5€/1 balenie (hviezdy – 8 ks), balóny malé hviezdy (2 balenia - v 1 balení sú 4 ks malých hviezd) – cena 3€/1 balenie (malé hviezdy – 4 ks), balón v tvare koruny (zlatá farba) (2 balenia) – cena 2,5€/1 balenie (crown-koruna), balóny v tvare čísla 8 (1 balenie) alebo 7 (1 balenie) - cena 2,5€/1 balenie (číslo 7 alebo 8). Ponúkam na predaj sviečky na tortu: farebné sviečky na€ narodeninovú tortu (1 balenie) – cena 3€/balenie sviečok, sviečky HAPPY BIRTHDAY (3 balenia) – cena 3€/balenie happy birthday nápis sviečky, sviečky na tortu číslo 8 (1 balenie) a číslo 7 (1 balenie) – cena 2€/ 1 balenie (číslo 8 alebo 7). Ponúkam na predaj vystreľovacie konfety: 7 ks konfiet v jednom balení (2 balenia) -cena 3€/1 balenie, 6 ks konfiet v jednom balení (2 balenia) -2,5€/1 balenie. Ponúkam na predaj aj vodné balóny (balóny plniace sa vodou) 4 balenia po 100 ks. Nové, nerozbalené. Skvelé zábava na záhradnú narodeninovú párty. Cena 2€/1 balenie. Predám aj jednotlivo alebo mix (podľa želania), vieme sa dohodnúť na cene aj množstve. Všetko nové, kvalitné a nikdy nepoužité balenia (celkom 25 ks balení)!!! Produkty sú z Japonska.
Popruhy značky Reer
Predám detské popruhy značky Reer, raz použité. Povodna cena 8,-€. Popruhy Reer majú všestranné použitie. Sú vhodné pre deti od 6 mesiacov do 2 rokov. Chránia Vaše deti pred pádom z kočíka alebo zo stoličky. Sú tiež ideálne pre prvé krôčiky Vášho dieťatka. Nastaviteľné popruhy, ktoré sa prispôsobia telu. Popruhy spĺňajú európske normy. Vyrobené sú zo 100% nylonu.
Záhradné kreslá PHOENIX - na predaj sú len kreslá 2 kusy
Pošlem kuriérom alebo osobný odber v MT. Treba radšej volať, nakoľko sa stáva že e-mail od vás skončí v spame alebo naopak moja odpoveď na vašu reakciu. Na predaj sú len kreslá - 2 ks. Najnovším módnym trendom nielen v oblasti záhradného nábytku, ale aj interiérového, je nábytok z umelého ratanu. Aj keď sa umelý ratan podobá prírodnému, je oveľa odolnejší. Všeobecne možno povedať, že je pružnejší a je menej pravdepodobné, že sa poškodí. Umelý záhradný ratanový nábytok vyniká ľahkou údržbou a veľkou odolnosťou voči nepriazni počasia. Poťahy sú odnímateľné. Umelý ratanový nábytok sa nelúpe, nevznikajú na ňom nevzhľadné praskliny, je stálofarebný po mnoho rokov. Ak nechcete mať obývačku ladenú v rovnakom duchu ako ostatní, ratanový nábytok je možným riešením, ako sa odlíšiť. Luxusný polyratanový nábytok má naozaj veľmi široké využitie. Je vhodný pre vnútorné aj vonkajšie priestory, záhrady, terasy, zimné záhrady, balkóny, kancelárie, rokovacie miestnosti, recepcie a ďalšie komerčné aj bytové priestory. Nemusíte nič skladať ani montovať - ​​nábytok je už pripravený na okamžité použitie. Nábytok z umelého ratanu je funkčný, variabilný, je zábavné s ním žiť a užívať si ho. Luxusné kreslá z kvalitného umelého ratanu, ktorý odoláva UV žiareniu a teplote od + 50 °C do -10 °C. Môže slúžiť ako: ratanová sedacia suprava, ratanová zostava, ratanové sedenie kresla, sedačka stoličky, stolicka kreslo stol stolik, zahradné sedenie, ratanový nábytok záhradny lehatko, alebo dreveny detský záhradný domcek pre deti, predám plechový záhradny domcek na náradie, využitelne ako altánok alebo party stan, záhradná posteľ lavička a lavica, hojdacia sieť do záhrady, hojdačka. Technické údaje: 1090 kostra je hliníková a má práškovú farbu podušky: výplň - 10 cm molitan látka - 230 g/m2 polyester
Termotlaciaren na tetovanie
* 24 * 13,5 cm / 13 * 9,5 * 5,3 palca Hmotnosť balenia: 1478 g / 52 oz Poznámka: Dá sa použiť iba na prenos čiarových grafov, nie vzorov s mnohými tieňovanými časťami. Zoznam balenia: 1 * Kopírka na prenos tetovania 1 * Návod na použitie 1 * napájací kábel Počkajte, kým zariadenie vychladne, a potom ho znova použite. Technické údaje: Zástrčka: EU Farba: Čierna Materiál: ABS Veľkosť dokumentu: A4 Napájanie: AC 110 220V / 50 60Hz Pracovná teplota: 5 - 35 stupňov Relatívna vlhkosť: 20%-80% Veľkosť balenia: 33 * 24 * 13,5 cm / 13 * 9,5 * 5,3 palca Hmotnosť balenia: 1478 g / 52 oz Poznámka: Dá sa použiť iba na prenos čiarových grafov, nie vzorov s mnohými tieňovanými časťami. Zoznam balenia: 1 * Kopírka na prenos tetovania 1 * Návod na použitie 1 * napájací kábel nie vzory s mnohými tieňovanými časťami. Zoznam balenia: 1 * Kopírka na prenos tetovania 1 * Návod na použitie 1 * napájací kábel nie vzory s mnohými tieňovanými časťami. Zoznam balenia: 1 * Kopírka na prenos tetovania 1 * Návod na použitie 1 * napájací kábel
Bezpečnostné popruhy pre dieťa
Predám bezpečnostné popruhy pre deti
Odpredaj - POPRUHY 70 mm ČIERNY
Letecké opravovne Trenčín, a.s. ponúkajú na odpredaj gurtňové popruhy čiernej farby: Šírka: 70 mm Návin v 1 balení: 50 m Počet balení: 250 ks Zloženie: nie je známe Nosnosť popruhu: nie je známa Minimálna predajná cena: 3 € s DPH za kus (balenie) Minimálny odber: 50 ks Popruhy nie sú certifikované. Poznámka: možnosť použitia na výplety čalúneného nábytku, lehátok a saní, viazací materiál, rôznu domácu výrobu, atď. Popruhy sa nachádzajú v Trenčíne. Ponuka odpredaja je zverejnená na webovej stránke LOTN, a.s. ( v časti O nás - predaj majetku) po dobu 14 dní, t.j. od 01.03.2023 do 14.03.2023 do 11,00 hod. Záujemca zasiela svoju cenovú ponuku s navrhovanou cenou mailom na email: dopyt3@ v stanovenom termíne. Ponuka bude obsahovať identifikačné údaje kupujúceho (meno a priezvisko, bydlisko, tel. číslo), ponúknutú kúpnu cenu a identifikáciu hnuteľného majetku. Cena bude vrátane DPH. Po uplynutí 14 – dňovej lehoty bude komisiou vybratá ponuka s najvyššou ponúknutou kúpnou cenou a následne bude uzatvorená kúpna zmluva Bližšie informácie na tel. č.: . V prípade nedostupnosti na tel. č.:.