inzercia, predaj, predám, bazár

Bezpečnostné popruhy pre dieťa

Kategória: Ostatné

Predám bezpečnostné popruhy pre deti
Bezpečnostné popruhy pre dieťa
Podobné inzeráty
Popruhy značky Reer
Predám detské popruhy značky Reer, raz použité. Povodna cena 8,-€. Popruhy Reer majú všestranné použitie. Sú vhodné pre deti od 6 mesiacov do 2 rokov. Chránia Vaše deti pred pádom z kočíka alebo zo stoličky. Sú tiež ideálne pre prvé krôčiky Vášho dieťatka. Nastaviteľné popruhy, ktoré sa prispôsobia telu. Popruhy spĺňajú európske normy. Vyrobené sú zo 100% nylonu.
Bright Starts Ingenuity hojdačka s melódiou a vibráciami
Výborne stav, pôvodná cena 115eur, Hybridní hojdačka pre dieťa s technológiou Hybridrive Technology ™ od spoločnosti Bright Starts. Batoľa bude odpočívať v hojdačke počas dňa a poskytne chvíľu odpočinku svojim opatrovateľom. Rodičia si budú istí, že ich dieťa je v bezpečí a uvoľnené. Hojdačka zaistí pohodlie a pokoj dieťaťa vďaka jedinečnému charakteru a praktickým riešením. Multifunkčnosť hojdačiek poskytne mnoho príležitostí na použitie: hojdačka pre zábavu a relaxáciu dieťa, vybavené 5 rýchlostí hojdania, takže možno ľahko prispôsobiť potrebám dieťaťa miesto zaspávania a upokojenie vďaka melódiám a zvukom prírody pohodlné sedenie pre denné použitie s hračkami miesto pre kŕmenie - stabilné a pohodlné umiestnenie dieťaťa zaistí bezpečné kŕmenie kedykoľvek počas dňa Mnoho kombináciou použitia swing funkcie: hojdanie dieťa, hudba a zvuky. Môžete si vybrať až 12 melódií a 4 relaxačné zvuky prírody, 5 rýchlostí hojdania, stabilizácia sedenie pre kŕmenie dieťaťa tým, že blokuje funkciu hojdania (systém EasyLock - rýchla a jednoduchá zámku plamene). Výhody a vlastnosti výrobku: Technológia WhisperQuiet zaisťuje tichý chod výkyvy, takže nebudete rušiť spiace dieťa (využitie magnetickej sily namiesto štandardných motorov používaných v iných hojdačky) Technológia Hybridrive TechnologyTM zabezpečuje trojnásobnú úsporu energie 12 melódií a 4 zvukov prírody nastavenie doby výkyvu hojdačiek: až 30, 45 a 60 minút odnímateľná čelenka použitie hybridného systému, ktorý šetrí životnosť batérie (až trikrát menej spotreby) pětbodové bezpečnostné pásy zabraňujú tomu, aby dieťa vypadlo zo sedátka hybridná technológia je charakterizovaná tichým ovládaním pohonu a väčšiu trvanlivosťou výškové nastavenie horných pásov odnímateľná opierka hlavy pre väčšie pohodlie drobných detí možnosť umytí čalúnenie sedadla a opierky hlavy možnosť sklápania s vibrácií Technické údaje: vyžaduje použitie 4 batérií LR20 a 1 batéria LR14 (nie je súčasťou dodávky) hmotnosť hojdačky cca 6 kg určený pre deti od 3 do 9 kg (od narodenia do 9-10 mesiacov) Rozmer: 77,5 cm x 53,3 cm x 61 cm
Rodinné wc sedátko so zabudovanou detskou ergonom. wc doskou
Rodinné wc sedátko so zabudovanou detskou ergonomickou wc doskou-pomôcka detskej hygieny a odplienkovanie detí AKCIA: Poštovné a balné v hodnote €5,- hradíme za Vás teraz my Rodinná wc doska s detským wc sedátkom-toaleta pre všetky generácie - využijú ju rovnako deti aj dospelí, je skvelou voľbou pre rodiny s malými deťmi - pomáha dieťaťu zvyknúť si na normálnu toaletu - ideálny krôčik od plienok smerom k nohavičkám pre "veľké dievčatká a veľkých chlapcov"! WC doska s integrovaným detským wc sedátkom a pomalým sklápaním je pohodlná, dieťa sa na ňej cíti bezpečne, neprevráti sa a nepricvikne sa na nej ako pri rôznych wc adaptéroch, čím zmierňuje ich strach z toho, že sa zošmyknú do misy . Verzia wc sedátko Toaletný tréner Comfort je vybavené funkciou pomalého sklápania, takže sa zatvára pomaly a potichu bez toho, aby si deti privrzli prsty. Táto Wc doska je oproti lacnejším konkurenčným produktom je vyrobený z kvalitného thermoplastu duroplast , vďaka čomu je hygienickejšia , extrémne odolná voči poškodeniu a má bezpórovitý povrch - preto sa ľahšie čistí! Pohodlie a komfort na WC pre Vaše deti - už žiadny stres a trauma z kakania a cikania! Teraz s poštovným a balným WC doska Toaletný tréner Economic 39,50 Eur a WC doska Toaletný tréner Comfort 49,50 Eur Už žiadne plienky! Naučiť dieťa na wc je ďalšou dôležitou časťou v jeho živote. Pomôžete dieťaťu dosiahnuť kontrolu nad močením alebo vyprázdňovaním. Z fyzickej stránky bude Vaše dieťatko komfortne pripravené na dospelácke wc, a bude vedieť pohodlnejšie a najmä bez stresu kontrolovať svoje telesné funkcie. Vaše dieťatko bude mať záujem vo všetkom vás napodobňovať. Neušetríte len pri nakupovaní plienok alebo ich praní, ale zrýchli vývoj Vášho dieťaťa k samostatnosti na wc a pri telesnej a duševnej hygiene. Používaním pohodlnej wc dosky s integrovaným detským sedátkom Vaše dieťa bude schopné rýchlejšie navždy zanechať plienky a obliecť si už spodnú bielizeň. Bude po psychickej stránke rýchlejšie chápať, čo znamená urobiť potrebu, a v špinavých plienkach sa nebude cítiť dobre. Preto bude ľahšie a ochotnejšie s vami spolupracovať. Bude trvať nejaký čas, kým bude vaše dieťa úplne pripravené začať bez plienok. Dieťa bude ale rýchlejšie a najmä pohodlnejšie pripravené na odplienkovanie - učenie byť bez plienok, a to z fyzickej, psychickej a vedomostnej stránky. Dôležité pre správne odplienkovania je nikam sa neponáhľať. Vysvetľujte stále dookola, najlepšie ako inak, ak nie vlastným príkladom, na čo slúži a čo do wc dieťa, pretože je už veľké, bude robiť. Ak sa bude samo chcieť posadiť na wc, nechajte ho, ale netrvajte hneď na tom, aby prestalo nosiť plienky. Vaše dieťa si samo začne uvedomovať, že sa mu chce cikať alebo kakať.Nemecká známka kvality TÜV. Detské WC sedátko integrované do klasického WC sedátka pasuje skoro na všetky predávané misy nie však na vysiace misy, kde sa matka šrobuje zhora ! Montáž netrvá dlhšie ako 5 minút ! V rámci ce
Popruhy na utekajuce dieťa
Darujem popruhy na utekajuce, neposlušné dieťa. Popruhy sa dajú držať v ruke alebo pripnúť k opasku. Pomohli nám pri nákupoch s dieťaťom v supermarkete. Len osobný odber v Bratislave.
Odpredaj - POPRUHY 70 mm ČIERNY
Letecké opravovne Trenčín, a.s. ponúkajú na odpredaj gurtňové popruhy čiernej farby: Šírka: 70 mm Návin v 1 balení: 50 m Počet balení: 250 ks Zloženie: nie je známe Nosnosť popruhu: nie je známa Minimálna predajná cena: 3 € s DPH za kus (balenie) Minimálny odber: 50 ks Popruhy nie sú certifikované. Poznámka: možnosť použitia na výplety čalúneného nábytku, lehátok a saní, viazací materiál, rôznu domácu výrobu, atď. Popruhy sa nachádzajú v Trenčíne. Ponuka odpredaja je zverejnená na webovej stránke LOTN, a.s. ( v časti O nás - predaj majetku) po dobu 14 dní, t.j. od 01.03.2023 do 14.03.2023 do 11,00 hod. Záujemca zasiela svoju cenovú ponuku s navrhovanou cenou mailom na email: dopyt3@ v stanovenom termíne. Ponuka bude obsahovať identifikačné údaje kupujúceho (meno a priezvisko, bydlisko, tel. číslo), ponúknutú kúpnu cenu a identifikáciu hnuteľného majetku. Cena bude vrátane DPH. Po uplynutí 14 – dňovej lehoty bude komisiou vybratá ponuka s najvyššou ponúknutou kúpnou cenou a následne bude uzatvorená kúpna zmluva Bližšie informácie na tel. č.: . V prípade nedostupnosti na tel. č.:.
Trojkolka Smoby Driver 3v1
Trojkolka Baby Driver Plus rastie s vašim dieťaťom v 3 krokoch V 10 mesiacoch vaše dieťa sedí pohodlne v sedadle, pričom jeho nôžky oddychujú na stúpadlách. Ergonomické sedadlo zabezpečuje príjemný pocit a oporu chrbta, dieťa je chránené slnečnou clonou. V 15 mesiacoch môžete dieťaťu odňať opierku chrbta, ochrannú hrazdu, stúpadlá a dieťa začína postupne pedálovať s pomocou rodičov a rodičovskej rúčky na korigovanie smeru a rýchlosti jazdy. V tomto období si dieťa užíva jazdy a buduje si stabilitu, motorické schopnosti a odvahu na svoju prvú samostatnú jazdu. V období 30 mesiacov je dieťa pripravené na samostatnú jazdu. Rodič môže odmontovať rodičovskú rúčku a dieťa naplno využíva trojkolku. Trojkolka je vo veľmi dobrom stave (viď foto) CENA: 55€ ( v prípade rýchleho a seriózneho jednania, menšia dohoda možná) Osobný odber Prešov Na trase PO-BJ viem doručiť! V prípade záujmu prosím volať, na Sms nereagujem.